- 22 Ağustos 2015
- 29.668
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.553
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.001
Evet sabah koyu idrarla yap daha net olur.Şimdi iyice heyecanlandımyarın ilk iş iki tane daha test alayım..çizgi daha da belirginleşirse kan vermeye gideyim..
bir de şimdi yorumlarda gördüm, keşke sabah uyanınca yapsaymışımteşekkür ederim
Yarın tekrar yapıcam bakalım paylaşırım sizle deBuyuk ihtimal vardir.
Benm koyu iken cikmisti dogruydu ama silikte bilmiyorum albiyi..
Ama bence olmasa hemen cikmaz bi bekle olmayacaksin belki.. belirtiside adet olcakmis gibi agri oluyor zaten
canım bana soruyosan yapmadım birazdan işten çıkıcam eve gidince yapıcam :)Test yaptın mı bugün? Merak ettim..
Var mı bir gelişme?
Evet , daha çözmeye çalışıyorum siteyi :) hadi inşallah güzel haber gelecek bencecanım bana soruyosan yapmadım birazdan işten çıkıcam eve gidince yapıcam :)
Bu da bugünkü testim canım :) :)Evet , daha çözmeye çalışıyorum siteyi :) hadi inşallah güzel haber gelecek benceBen de yarın sabah yapacağım..
Bu da bugünkü testim canım :) :)
Yarın kan vercem evet :)Hayırlı plsun bence artık kan verin
Çok teşekkürler dileyen herkese nasip etsin rabbim :)Hayirli olsun simdiden
ben de bugün tekrar test yaptım daha net çıktı bir öncekinden..sabah kan verdim sonuçları bekliyorum..Yarın kan vercem evet :)
yaaa çıktı mı kan sonuçların? ben iş çıkışı vericem bakalım netleşecek.ben de bugün tekrar test yaptım daha net çıktı bir öncekinden..sabah kan verdim sonuçları bekliyorum..
verdin mi sen de bugün kan?
çıktı :) 27.8 şuan.. pazartesi bir daha gideceğim... hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haber gelecek :)yaaa çıktı mı kan sonuçların? ben iş çıkışı vericem bakalım netleşecek.
Aaa gebesin ne güzeell :) ben de kan verdim 1 saat sonra alıcam sonuçları :) :) senin son adet tarihin ne zamandı canım?çıktı :) 27.8 şuan.. pazartesi bir daha gideceğim... hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haber gelecek :)
Sonucum 383 canım hayırlı olsun ikimize de :))Aaa gebesin ne güzeell :) ben de kan verdim 1 saat sonra alıcam sonuçları :) :) senin son adet tarihin ne zamandı canım?
Sonucum 383 canım hayırlı olsun ikimize de :))çıktı :) 27.8 şuan.. pazartesi bir daha gideceğim... hadi inşallah en kısa zamanda senden de güzel haber gelecek :)
Ayyy çok sevindimmSonucum 383 canım hayırlı olsun ikimize de :))
hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallahSonucum 383 canım hayırlı olsun ikimize de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?