Pozitif İdrar Testi Örnekleri

evt ovulasyon tarihinden genellikle tam 14 gün sonra regl başlar canım. Ama ovulasyon tarihini neye göre hesaplıyosun takvimse anlamı yok, testse kesindir?

evt ovulasyon tarihinden genellikle tam 14 gün sonra regl başlar canım. Ama ovulasyon tarihini neye göre hesaplıyosun takvimse anlamı yok, testse kesindir?

Aylik testle takip ediyorum canim 14-15. gün cift cizgiyi yakalamistim eger gün olarak hesap edersem yarin regl olmam lazim ama ovulasyondan sonraki 14.15. gün olarak hesap edersem 10 subata geliyo bilemedim bikac test yaptim negatif cikti ama simdi yapmak istemiyorum daha sonraki aylardada hesabimi neye göre yapacagimi bilim istedim cok tesekkürler aylik regl döngüm bebek istedikten sonra ileri geri oynamaya basladi o yüzden

ovulasyon testindeki pozitiften sonraki 14. gün hiç şaşmıyo canım sen ona göre hesap edip adet gününü bekle. Ben bu ay takip bile yapmadım adet günümü bile bilmiyodum neyseki takvime İşyerimde işaretlemişim sonradan gördüm :) haftasonu annem rüya görmüş de bana zorla test yaptırdı yoksa hayatta 2 gün kaladan önce ben de test yapmazdım.

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda

Eklentiler

• 20200210_110358.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda

yarın tekrar yapın testi çünkü benim de ovulasyon testim böyle çıkmıştı gebelik testi çok silik çıktığı gün ve sonra giderek koyulaştı T çizgisi C den daha koyu oldu. Alerji için ne kullanıyosun bilmiyorum ama düşük doz steroidler gebeliğe zarar vermez alerji daha çok sorun yaratır.

desmont kullaniyorim gebelikte kullanilmiyo kesinlikle 2 gun var die bekliyim diyorim yarinda ovulasyon ve gebelik yapicam gebelik cikmazsa baslarim. Sadece kararsiz kaldigim konu diyelimki adetim gecikti 2 gun ovulasyon koyu gebelikte hic bisi yok yine hamile olma ihtimali var mi ole oldugumda kan testi yapmak sartmi

o zaman kullanma bekle canım. Bazı kişilerde idrara geç geçer hcg bence bir kan verirsen 2 gün önce varsa kesin çıkar

inşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba canimm benim regl 2 geciyo bisi sormak isteidm simdi test yaptim negatif ama ovulasyon böyle cikiyo ve midem cok tuhaf suyun tadida bugün itibariyle degisti günde 3 lt su ictigim halde agzim hep kuru normal gebelik testi negatif ama erken test yapsam cikarmi ? Yoksa kanmi vereyim ? Esime söylemek istemiyorum suan cünkü oglumda 1 yil sürmüstü hep hüsran yasiyo o yüzden kan vermeyi en son plana atiyorum suan emin almadan ama testlerde negatif simdi yine ovulasyon yaptim böyle cikiyo oglumda regle 2 gün kala ögrenmistim ovulasyonda bu sefer cok tuhaf ve gecen hafta regl günüme yakin cok kötü oldum agri sanci üsüme tuttu yatmistim simdi hicbir belirti yok yeni yeni gögüslerim acimaya basladi dünden beri hafif gögüs agrim var erken test yapsam cikarmi ?

Eklentiler

• C72E66A2-1691-4337-BDBE-D8D377B35B18.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba canım ovulasyon testin silik çıkmış ama zaten bu konuda kesin bişey yok herkesin aynı olmayabilir.. Bildiğim kadarıyla sıradan idrar testleri de artık erken gebelik testleri kadar hassas o yüzden hiç almana gerek yok. Bence stres içinde beklemektense kan ver aynı gün sonucu alıyosun zaten. Ben şu an kan testlerine göre gebeyim son değerim dün adet günümde 887 çıktı ama hiç belirtim yok açıkçası bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum canım.. İnşallah pozitifi görürsün

Yaa evet iste normalde cok agriyan gögüslerim de ne agri nede baska bisi var adet olmaya dair , oglumda nasildim hiiic hatirlamiyorum suan icin sadece agiz kurulugum ve uykum var deli gibi normalde ovulasyon testi pik e zaman varsa cok cok silik cikiyo bu dahada koyulasti neyse en iyisi beklemek ama dedigin gibi kan versem iyi olacak cünkü azda olsa sigara iciyorum günde 1-2 onlari icmem en azindan birde diyetteydim kilo vermeye baslamistim yesil cay iciyordum onlari icmem en azindan 2 gün daha beklim nasip rabbim bilir zamanini oglumda reglden 2 gün önce 159 la ögrenmistim hic belirtim yoktu koku hassasiyeti olmustu en erken ertesi gpnde ögrenmistim zaten ama her hamilelik farkli hayirlisi olsun hakimizda saglikla al kucagina

İnşallah canım çok teşekkür ederim.. Benim kan pıhtılaşmam var çok sayıda gebelik kaybım var.. o yüzden kalp atışına kadar gebeyim diyemiyorum bile.. İnşallah bu sefer farklı olur Sen yine de yeşil çay ve sigarayı bırak bu 2 günde içme, herhangi bi ilaç falan da alma güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla

cnm resimde gri duruyo ama çizgide pembelik var mı? Ne kadar var adetine?
Canım benim durumum çok karışık. Klomen kullandım adet olmadım sonra geç yumurtlama olmuş filan. Şuan iyice karıştı durum doktor tarlusal vermişti onu kullanmadan önce tekrar test yapayım dedim çizgi çıktı açık pembe idi rengi ilk 5 dakka da çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…