- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.041
canim bu benim 2. Tup bebegim. Ilkinden bir kizim var 3.5 yasinda... 5.gun ebriyosu transfer edildi. Aslinda ignenin etkisi gecmistir diye dusundum15 inde çatlatma iğnesi olduysan etkisi kişiye göre değişiyor ama doktorlar garanti olsun diye 14. güne test günü veriyor canım doktorun sana test günü vermedi mi bence acele etme
daha önce çatlatma iğnesi vuruldunmu hiç biliyor musun sende etkisinin kaç gün sürdüğünü mesela benim 9. günde etkisi bitmiş oluyor herkeste farklı
Canim sanki testler bozuk gibi? Eczaneye gitme sansin varsa erken gebelik testi alip bir daha yapsana?Merhaba benim de 5 tüp bebek denemem var ve sonuç negatif. 26 günde bir adet oluyorum. Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım. Çarşamba test yaptım 1 numaralıdaki gibi çıktı. Sabah yaptığım ise böyle çıktı sizce var mıdır. 8 yıllık evliyim o kadar çok kan testi verdim ki yine sonuç negatif olur diye gitmek istemiyorum.Eki Görüntüle 2597201 Eki Görüntüle 2597203
Kuzum inşallah pozitiftir aynı gün yapmamışsın bunu anlamanın tek yolu hemen bi daha test yapMerhaba benim de 5 tüp bebek denemem var ve sonuç negatif. 26 günde bir adet oluyorum. Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım. Çarşamba test yaptım 1 numaralıdaki gibi çıktı. Sabah yaptığım ise böyle çıktı sizce var mıdır. 8 yıllık evliyim o kadar çok kan testi verdim ki yine sonuç negatif olur diye gitmek istemiyorum.Eki Görüntüle 2597201 Eki Görüntüle 2597203
o zaman hayırlı olsun :)34.5 cikti degerim belki birilerine yardimci olur
Ayy hadi hayirli olsun gozunaydin34.5 cikti degerim belki birilerine yardimci olur
Merhaba.bence testler bozuk ikiside bi degisik cikmis cunku.3 damladan fazla damlatilmamasi lazim.tez zamanda kavus ins bebislerine allah yardimcin olsunMerhaba benim de 5 tüp bebek denemem var ve sonuç negatif. 26 günde bir adet oluyorum. Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım. Çarşamba test yaptım 1 numaralıdaki gibi çıktı. Sabah yaptığım ise böyle çıktı sizce var mıdır. 8 yıllık evliyim o kadar çok kan testi verdim ki yine sonuç negatif olur diye gitmek istemiyorum.Eki Görüntüle 2597201 Eki Görüntüle 2597203
Merhaba evet var gozukuyorİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben polikistik over hastasıyım en son 3 ocakta regl oldum hala regl belirtim yok üç gündür test yapıyorum fotoğrafını attığım gibi çok silik çizgi var her gün biraz daha koyusu oluyor. Böyle durum yaşayıp pozitiftik elde eden vs ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ay inşallah, yarın kan vereceğim ama çok korkuyorum yine negatif göreceğim diye. Olumlu olumsuz buraya muhakkak yazarım teşekkürler cevabınız içinMerhaba evet var gozukuyoristerseniz yarin bir kan verin :) sonucu bizimle de paylasin hayirlisi olsun
Evde gebelik testi yapin yillar once bayanlarin yaptiklarindan . Bende oyle ogrendim bi kavanoza idrarinizi yapin koyun wc de dursun 2 3 saat sonra gidin bakin altinda tortu biriktiyse hamilesinizdir . Tortu ortada veya yukardaysa hamile degilsinizdir . Bebegi hic dusunmez ve korunmazsaniz hemen hamile kalirsiniz . Allah bana ve isteyen herkese saglikla bebek nasip etsinHenüz doktora gidemedim ancak benimle aynı anda aynı şikayetleri yaşayan arkadaşımla test yaptık onun testi 4 gün önce negatif olmasına rağmen belirgin pozitif çıktı hemen doktora gittik 5 haftalık hamileymiş, ben negatif çıktı diye acele etmiyorum sanırım bende gebelik yok sıradan bir pko gecikmesi yine de pazartesi hekime görüneceğim
Şu anda gebe olduğunuz anlaşılıyorKızlar merhaba 2 gün kala predictor early testinde sonuç bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor normalde çok ağrı hissederim öncesinde ama arada bir hafif ağrı gelip gidiyor çıkan ikinci çizgi gebelik var demek için yeterli mi sizce
İnşallah çok teşekkür ederimŞu anda gebe olduğunuz anlaşılıyor
Yarın testi tekrar edin
Tebrik ederim şimdiden
Gayet belirgin görünüyor hamile olma ihtimaliniz çöl yüksel bence sabahtan bir kan verin umarım hayırlısı olur sizin içinKızlar merhaba 2 gün kala predictor early testinde sonuç bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor normalde çok ağrı hissederim öncesinde ama arada bir hafif ağrı gelip gidiyor çıkan ikinci çizgi gebelik var demek için yeterli mi sizce
Hepimiz için inşallahGayet belirgin görünüyor hamile olma ihtimaliniz çöl yüksel bence sabahtan bir kan verin umarım hayırlısı olur sizin için
Bende görüyorum silik çizgiyi hayırılısıyla gebesinizdirİyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben polikistik over hastasıyım en son 3 ocakta regl oldum hala regl belirtim yok üç gündür test yapıyorum fotoğrafını attığım gibi çok silik çizgi var her gün biraz daha koyusu oluyor. Böyle durum yaşayıp pozitiftik elde eden vs ? Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?