- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.101
Canım benimde adeti 2 gün geçmişti silik çizgiTeşekkürler.Ben 1 gün geçince şüpelendim yaptım pazartesi günü çok silik çıktı ertesi gün kan vermeye gittim sonucunu dün aldım 27 çıktı yarın birdaha kan vericem.bugünde dayanamadım yaptım yani eğer adet olsaydım bugün bitmiş olcaktı 5 gün geçti ve hiç belirti yok hayırlısı bakalım
Takvim programina gore degil catlamadan 14 gun sonra adet gelir genelde canm 8 de catlama olmus 14 ekle ayin 22 ai yani 2 gun var adetineKızlar yardımmm ben en son 16 şubatta adet oldum ve 20 gün sonra ovulasyon takibi yaparak 6 7 yumurtlama 8 çatlama gördüm takvime göre de 17 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünle 4 gün geçti dün sabah test yaptım ve öncelerinde negatif çıktı sizde hamile olsam çıkar mıydı ?
Benimde bi gun gecikti bugun yaptim boyle çıktı testim. Hamile misiniz acaba?Merhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Insallah hamilesinizdir benim de 3 gundur boyle cikiyor testlerim hastaneye de gitmek istemiyorum adet gunum gecmeden hemde salgından ötürü... siz kan verdiniz mi adetinize kac gün var?Kızlar 5 dk önce test yaptım böyle çıktı
Gidemedim bende virüsten haftasonu yine test yapcam ona göre gidecem kan testine adet karışık yaa takvime göre 4 gün geçti ama geç yumurtladım yumurtlamadan 14 gün sayarsak pazar olmam lazımInsallah hamilesinizdir benim de 3 gundur boyle cikiyor testlerim hastaneye de gitmek istemiyorum adet gunum gecmeden hemde salgından ötürü... siz kan verdiniz mi adetinize kac gün var?
Haklısın. Çok korkuyorum şu an. Bu sabah yaptığım gebelik testini de çok anlayamadım zaten. Hastaneme doktoruma gitmeye korkuyorum gitmem de. Stresliyim ve korkuyorum sadece. Olumsuz olursa hem üzülürüm hem üzülmem olumlu olursa bilemiyorum çok karışığım şu an.Testleri gorunce aklima birsey takiliyor; ula bu kan testini nerede yapacagiz!!! Ozel hastanem pandemi hastanesi oldu, saglik ocagina gitmeyin diyorlar, hem ilce hem il devlet hastanesinde vaka var. Eczane kapiya serit cekmis sokaktan istiyorsun ne lazimsa, dun folik asit bitmisti onu aldim da gordum....
Konuya limon sıktigimi dusunen olur ise dikkate almayiniz... :))
Hayali biz çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar test yap kuzumBu fotoğrafta daha belli ne çıktığı. Sizce?
Yeni bir gebelik gibiBu fotoğrafta daha belli ne çıktığı. Sizce?
Bu diğer açıdan. Kafam çok karıştı ya elim ayağım titriyor resmen.Hayali biz çizgi var gibi 2 gün sonra tekrar test yap kuzum
Ben tam 1 hafta kala yapmıştım normal gebelik testi ile. Bundan silikti. Simdi kızım 7.5 aylik yanimdaMerhaba kuzular, adetime 5 gün var biraz önce bu testi yaptım. Ben hayal mi görüyorum? Fotoğrafta çok belli olmayabilir hafiften belli belirsiz bir ikinci çizgi mevcut. Ne düşünüyorsunuz?
Yeni bir gebelik gibi
Cevabın için çok teşekkür ederim. İki test siparişi daha verdim predictor, pazartesi tekrarlayacağım bakalım. Sen ne zaman öğrenmiştin tam olarak?Ben tam 1 hafta kala yapmıştım normal gebelik testi ile. Bundan silikti. Simdi kızım 7.5 aylik yanimda
Regle 7 gun kala.Cevabın için çok teşekkür ederim. İki test siparişi daha verdim predictor, pazartesi tekrarlayacağım bakalım. Sen ne zaman öğrenmiştin tam olarak?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımRegle 7 gun kala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?