Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım benimde adeti 2 gün geçmişti silik çizgi
Ertesi gün kan verdim 64 ckmıştı bugun adeti 5 gün geçti tekrar kan vericem acaba değer kaç olucak merak ediyorum

Kızlar yardımmm ben en son 16 şubatta adet oldum ve 20 gün sonra ovulasyon takibi yaparak 6 7 yumurtlama 8 çatlama gördüm takvime göre de 17 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünle 4 gün geçti dün sabah test yaptım ve öncelerinde negatif çıktı sizde hamile olsam çıkar mıydı ?

Takvim programina gore degil catlamadan 14 gun sonra adet gelir genelde canm 8 de catlama olmus 14 ekle ayin 22 ai yani 2 gun var adetine

Benimde bi gun gecikti bugun yaptim boyle çıktı testim. Hamile misiniz acaba?

Insallah hamilesinizdir benim de 3 gundur boyle cikiyor testlerim hastaneye de gitmek istemiyorum adet gunum gecmeden hemde salgından ötürü... siz kan verdiniz mi adetinize kac gün var?
Gidemedim bende virüsten haftasonu yine test yapcam ona göre gidecem kan testine adet karışık yaa takvime göre 4 gün geçti ama geç yumurtladım yumurtlamadan 14 gün sayarsak pazar olmam lazım

Merhaba kuzular, adetime 5 gün var biraz önce bu testi yaptım. Ben hayal mi görüyorum? Fotoğrafta çok belli olmayabilir hafiften belli belirsiz bir ikinci çizgi mevcut. Ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• D7D38BCE-04F0-4D99-B2BD-37C6B63C9BA6.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 207
Testleri gorunce aklima birsey takiliyor; ula bu kan testini nerede yapacagiz!!! Ozel hastanem pandemi hastanesi oldu, saglik ocagina gitmeyin diyorlar, hem ilce hem il devlet hastanesinde vaka var. Eczane kapiya serit cekmis sokaktan istiyorsun ne lazimsa, dun folik asit bitmisti onu aldim da gordum....
Konuya limon sıktigimi dusunen olur ise dikkate almayiniz... :))

Bu fotoğrafta daha belli ne çıktığı. Sizce?

Eklentiler

• 0B29FA51-C18A-4BD5-92DC-E7ADBB7E9473.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 214
Haklısın. Çok korkuyorum şu an. Bu sabah yaptığım gebelik testini de çok anlayamadım zaten. Hastaneme doktoruma gitmeye korkuyorum gitmem de. Stresliyim ve korkuyorum sadece. Olumsuz olursa hem üzülürüm hem üzülmem olumlu olursa bilemiyorum çok karışığım şu an.

Merhaba kuzular, adetime 5 gün var biraz önce bu testi yaptım. Ben hayal mi görüyorum? Fotoğrafta çok belli olmayabilir hafiften belli belirsiz bir ikinci çizgi mevcut. Ne düşünüyorsunuz?
Ben tam 1 hafta kala yapmıştım normal gebelik testi ile. Bundan silikti. Simdi kızım 7.5 aylik yanimda

Ben tam 1 hafta kala yapmıştım normal gebelik testi ile. Bundan silikti. Simdi kızım 7.5 aylik yanimda
Cevabın için çok teşekkür ederim. İki test siparişi daha verdim predictor, pazartesi tekrarlayacağım bakalım. Sen ne zaman öğrenmiştin tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…