- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.141
Hemen tedirgin olma baya değiştiriyor sabah idrari olmasi yada 4 saat tuvalete gitmemis olman... yarin sabah birdaha dene ama benim testlerde de adet oncesi hizli koyulasma olmamisti zaten... bende tedirgin bekliyordum kimyasal gebelik geçirdiğim icin 2ay once
Kötü düşünme ins seninledir bebisin testin oyle gosteriyor...bi karşılaştırınca benim testlerim daha bile silik cikmis senden... adet gunu gecince ins seninde daha belirginleşir. Kan testine gitmeyi düşünüyormusun canim?evet bende öyle düşündüm olumsuz düşünmemeye çalışıyorum İnşallah koyulaşır, bende 1 buçuk senenin üstüne ilk defa gördüm çift çizgiyi kimyasal mıdır sağlıklı mıdır diye endişeleniyorum bu yüzden
Kötü düşünme ins seninledir bebisin testin oyle gosteriyor...bi karşılaştırınca benim testlerim daha bile silik cikmis senden... adet gunu gecince ins seninde daha belirginleşir. Kan testine gitmeyi düşünüyormusun canim?
Hayırlı olsunBende dün adetime 3 gün kala basit testlerle silik çizgi gördüm, bugün tekrar yaptım yine çizgi çıktı ama o kadar belirgin değildi. Sizin bu testiniz gününüz geçtikten sonra mı böyle koyulaştı. Bende kan vermeye gitmeden idrar testiyle takip etmek istiyorum şuan ama yanıltır diye endişe ediyorum
Bende daha hic gitmedim bugun evdeki testlerim de bitti artik beklesemmi 6. Haftayı en az gitsemmi cok kararsizim bendeAslında baktırmak istiyorum hcgye ama korkuyorum sağlık ocağına bile gitmeye. Düzenli arttığını görebilsem kontrol için acele etmem 6 7 haftayı beklerim ama ne yapacağım şu durumda bilmiyorum kafam allak bullak oldu şu virüs yüzünden, sevincimi bile tam yaşayamadım
Bende daha hic gitmedim bugun evdeki testlerim de bitti artik beklesemmi 6. Haftayı en az gitsemmi cok kararsizim bende
Umudunu kırmak istemem umarım sonucun pozitiftir ancak önceki aylarda defalarca bu şekilde yarim saat 1 saat sonra cikan çizgilerim oldu ve gebelik söz konusu bile değildi. Gebelik olduğu takdirde ki henüz dün gebeliğini öğrenmiş biri olarak söyleyebilirim ki idrar damlatildigi an reaksiyon yaşanıp ikinci çizgi silik dahi olsa ilk bir kaç dakika içinde kendini gösterecektir umarım tez vakitte sizde evlat sahibi olursunuzHanımlar bugün test yaptım, adetime ne kadar var bilmiyorum düzensiz bu sıralar 2 ay önce düşük yaptığım için düzenli değil. Bugün test yaptım 5 dk sonra tek çizgiydi bende attım. Aradan zaman geçti 1 saat falan odaya geldim şeytan dürttü aldım baktım teste ikinci bir çizgi gördüm. Yarın tekrarlayacağım ama daha önce hiç böyle olmamıştı yani tek çizgiye tek çizgiydi hep. Umutlanmalı mıyım?
Koyulasmaya baslams hala yumrtlama olmamis t cizgisinin c kadar veya t cizgisinin cden daha koyu olmasi gerek catladiktan sonra da siliklesir t cizgisiBenim ovulasyon testim sizce yumurtlama varmi. Kafam çok karışık valla 29 gunde bir adet oluyorum takvime göre adetin 16 günü yumurtlama ben ise adetin 10 cu gununden başladım ovulasyon yapmaya adetin 20 ci günündeyim hep slikti ilk defa böyle koyu çıktı sizce yumurtlamami? Geç mi yumurtluyorum anlamadm ya
Gebelikten baska ne olabilir hayirli olsunEki Görüntüle 2614012 kızlar merhaba. Kendime uygun başlığı bulmam biraz zaman ald i. :)) 3 gün geciktiğimi düşünüyorum. Bugün 4 kere test yaptım hepsi de boyleydi...ama ben pek beklemiyorum...yani esimin sperm canlilik orani yuzde 2 ...Benim de yaşım 38...aylarca hiç korumadık ama ne biliyim . Başka bir şey olmasin bu
Tesekkur ederim.Eşimin sperm canlılığı çok az . Benim de yaşım olunca O yuzde n beklemiyordum. Bir kac gun sonra tekrar test deneyecegimGebelikten baska ne olabilir hayirli olsun
Adetime 9 gün kaldı canım hep slik çıktı testler ilk defa böyle koyulasti yarinda yapcam sence koyuluk olurmu dersin ne kadr geç yumurtlama olmuş ya adete 9 gün kaldı imkansız bence hamile kalmamKoyulasmaya baslams hala yumrtlama olmamis t cizgisinin c kadar veya t cizgisinin cden daha koyu olmasi gerek catladiktan sonra da siliklesir t cizgisi
Bence hamilesin yasindan dolayi olmasi daha cok mutluluk verici nasip olmus sonunda benim boyle cikinca 5.haftaymdydmTesekkur ederim.Eşimin sperm canlılığı çok az . Benim de yaşım olunca O yuzde n beklemiyordum. Bir kac gun sonra tekrar test deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?