- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.081
Gayet acikta her sey hayirli olsun caniimNerdeyse cogu sayfayı okudum ama bende sormak istiyorum hayalmi görüyorum heveslenmeye bile korkuyorumEki Görüntüle 2605721 Eki Görüntüle 2605721
Adeti 2 gün geçmişti.Kaç gün vardı adete? Hayırlıolsun
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucagına almanı nasip etsinAdeti 2 gün geçmişti.
Adete 5 gün kala enfeksiyon nedeniyle kadın doguma gittigimde kan testi yapılmıştı ama negatifti bende umudu kesmiştim
Merhaba hepinize bu test pozitif mi sizce? Ilk 5 dksinda cok soluk ama cizgi var gibiydi. 1 bucuk saat sonra boyle koyulasti ama ip gibi incecik cizgi. Adetime 4 gun var daha bu arada...Hastaneye de gidilmez bu aralar evde test yapip takip etmeyi dusunuyorum o yuzden ama cok heyecanlandim ya
ilk 10 dk içinde çizgi çok silik de olsa varsa bence hamilesin. ama 1 buçuk saat uzun bir süre 10 dk sonradakiler geçersiz sayılıyor
Teşekkür ederim cevabınız icin ilk 5 dkdaki resmi de ekleyim ben gorebiliyordum ama fotoda daha belirsiz cikiyorduilk 10 dk içinde çizgi çok silik de olsa varsa bence hamilesin. ama 1 buçuk saat uzun bir süre 10 dk sonradakiler geçersiz sayılıyor
Geç döllenmedir korkma hayırlı olsunMerhaba kızlar silik çıkan gebelik testinden sonra kan verdim bugün aldım sonucu Hcg 27.0 çıktı doktor pozitif dedi ama cuma günü bi daha kan vericem eğer yüksek çıkarsa kesinmiş.bugün adetim 4 gün geçmiş oluyor.sizlerde de böyle oldu mu ?
Hayırlı olsunTeşekkür ederim cevabınız icin ilk 5 dkdaki resmi de ekleyim ben gorebiliyordum ama fotoda daha belirsiz cikiyordu
İnşallah öyledir bir de şimdi yine test yaptım ikinci çizgi daha belirginGeç döllenmedir korkma hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımİnşallah öyledir bir de şimdi yine test yaptım ikinci çizgi daha belirgin
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2606550 buda benden
Hayırlı olsun
Insallah yaa 2 ay once kimyasal gebelik yasadigim icin umitlenmeye korkuyorum saglikli gelisir umarimHayırlı olsun
Bu pozitifInsallah yaa 2 ay once kimyasal gebelik yasadigim icin umitlenmeye korkuyorum saglikli gelisir umarimbu sabahki testimi de ekliyim belirgin bi koyulaşma yok sanki henuz biri ilk 5 dk icinde digeri 1 saatte yaklasik koyulasmis hali ama kullandigim markadan kaynakli mi bilmiyorum ince bi hal alıyor çizgiler zamanla dun de aynisi oldu
Teşekkürler.Ben 1 gün geçince şüpelendim yaptım pazartesi günü çok silik çıktı ertesi gün kan vermeye gittim sonucunu dün aldım 27 çıktı yarın birdaha kan vericem.bugünde dayanamadım yaptım yani eğer adet olsaydım bugün bitmiş olcaktı 5 gün geçti ve hiç belirti yok hayırlısı bakalımHayırlı olsun canımkaç gün geçti adetten
Ben 3 kez hamile kaldım üçündede hiç belirtim olmadı belirti aramamakta fayda var. Sayfaları gez hep abartı. 6.haftadan sonra başlıyor belirti dediğimizTeşekkürler.Ben 1 gün geçince şüpelendim yaptım pazartesi günü çok silik çıktı ertesi gün kan vermeye gittim sonucunu dün aldım 27 çıktı yarın birdaha kan vericem.bugünde dayanamadım yaptım yani eğer adet olsaydım bugün bitmiş olcaktı 5 gün geçti ve hiç belirti yok hayırlısı bakalım
Doğru tabi hayırlısı inşallah :)Ben 3 kez hamile kaldım üçündede hiç belirtim olmadı belirti aramamakta fayda var. Sayfaları gez hep abartı. 6.haftadan sonra başlıyor belirti dediğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?