- 27 Temmuz 2019
- 516
- 331
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.301
Seninki negatif değil sanki çizgi var gibi hafifAynen benimki baya koca sifir negatifseninkinide epey inceledim bisey goremedim. Sen daha net goruyorsun. Fotodanda cok anlasilmiyor bazen. Bidaha tekrarlicakmisin test cnm.
Yok canim ilk 5 dakika bir cizgi gibi bisey cikti ama pembe degil. Uzerinden suan 7 saat gecti bakiyorum o cizgi bile yokSeninki negatif değil sanki çizgi var gibi hafifBen 1 hafta bekleyeceğim canım,1 hafta sonra hala regl olmamış olursam o zaman yapacağım ❤
Ya benim adetler çok karıştı 15 senedir 28 günde bir olan adetler son 3 aydır 34,52,41 günde oldu o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman geleceğiniYok canim ilk 5 dakika bir cizgi gibi bisey cikti ama pembe degil. Uzerinden suan 7 saat gecti bakiyorum o cizgi bile yok
Senin adetine daha varmi. Varsa tekrarla bencede
Amanin duzensizmis , ovulasyn testi kullan mutlaka cnm. Benimde duzensiz 2 cocugumada ovulasyon testiyle hamile kaldim.Ya benim adetler çok karıştı 15 senedir 28 günde bir olan adetler son 3 aydır 34,52,41 günde oldu o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman geleceğini
Kullanıyorum canım geçen ay bitti bu ay o yüzden kullanamadım ortalık biraz temizlensin virüsten de ondan sonra tekrar sipariş edeceğimAmanin duzensizmis , ovulasyn testi kullan mutlaka cnm. Benimde duzensiz 2 cocugumada ovulasyon testiyle hamile kaldim.
silik var kuzum hayırlısı olur inşallahMerhaba kızlar, pko var bende adetim çok düzensiz. Sizce testte bı şey var mı? Bn dikkatimi kaybettim Galiba
Bn hiç göremiyorum biliyor musun?? Test mı bozuk bilmiyorum.. bekledikçe o noktada bir şeyler oldu gibisilik var kuzum hayırlısı olur inşallah
Bende çizgi goremedim canim, dedigin gibi sanki oraya yayilmis pembelik var gibi test bozuk olabilir. Baska testle tekrarla istersen.Bn hiç göremiyorum biliyor musun?? Test mı bozuk bilmiyorum.. bekledikçe o noktada bir şeyler oldu gibi
MaşallahHayırlı ramazanlar kızlar.Benim testlerimede bakarmısınızEki Görüntüle 2634198
Çok sağolun.O kadar şaşkınım ki Allaha çok şükür 1 tane 10 yaşında evladım var 8 senedir tedavi gördüm ikinci çocuk için 3 tanede tüp bebek tedavim oldu ama malesef onlarda tutmadı en son bıraktım artık hatta istemiyo gibi bileydim adetim 4 gün gecikti bugün test yapayım dedim ve sonuç bu şekil.Rabbim nerde isteyen varsa hepsine versin inşallah aminnMaşallahhamilesiniz
AmiinÇok sağolun.O kadar şaşkınım ki Allaha çok şükür 1 tane 10 yaşında evladım var 8 senedir tedavi gördüm ikinci çocuk için 3 tanede tüp bebek tedavim oldu ama malesef onlarda tutmadı en son bıraktım artık hatta istemiyo gibi bileydim adetim 4 gün gecikti bugün test yapayım dedim ve sonuç bu şekil.Rabbim nerde isteyen varsa hepsine versin inşallah aminn
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinHayırlı ramazanlar kızlar.Benim testlerimede bakarmısınızEki Görüntüle 2634198
Canım hayırlı olsun yaş kaç maşşallahÇok sağolun.O kadar şaşkınım ki Allaha çok şükür 1 tane 10 yaşında evladım var 8 senedir tedavi gördüm ikinci çocuk için 3 tanede tüp bebek tedavim oldu ama malesef onlarda tutmadı en son bıraktım artık hatta istemiyo gibi bileydim adetim 4 gün gecikti bugün test yapayım dedim ve sonuç bu şekil.Rabbim nerde isteyen varsa hepsine versin inşallah aminn
Çok sağol canım 36 yaşındayım canım aslında bana göre çok geç yani bu yaştan sonra çocuk doğurmak hayırlısı artıkCanım hayırlı olsun yaş kaç maşşallah
Amin inşallah cümlemizinkini canımRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ben göremedim canım ama bence çok erken yapmışsın gününde tekrarlamak lazımMerhabalar, adetime 6 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım baktım bir şey göremiyorum içini açtım ve bu şekilde çooook silik bir şeyler var mı yoksa benim gözlerim baka baka şaşı olacak yanlış görüyor da olabilirim
Bende bircok test yaptim 2 tanesi silik pozitif cikti bir tanesi tam da boyleydi amma ertesi gun yaptigim testlerde cikmadi 2 hafta oldu adetim geceli hala bekliyorumEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?