Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen benimki baya koca sifir negatif seninkinide epey inceledim bisey goremedim. Sen daha net goruyorsun. Fotodanda cok anlasilmiyor bazen. Bidaha tekrarlicakmisin test cnm.
Seninki negatif değil sanki çizgi var gibi hafif Ben 1 hafta bekleyeceğim canım,1 hafta sonra hala regl olmamış olursam o zaman yapacağım ❤

Seninki negatif değil sanki çizgi var gibi hafif Ben 1 hafta bekleyeceğim canım,1 hafta sonra hala regl olmamış olursam o zaman yapacağım ❤
Yok canim ilk 5 dakika bir cizgi gibi bisey cikti ama pembe degil. Uzerinden suan 7 saat gecti bakiyorum o cizgi bile yok
Senin adetine daha varmi. Varsa tekrarla bencede

Yok canim ilk 5 dakika bir cizgi gibi bisey cikti ama pembe degil. Uzerinden suan 7 saat gecti bakiyorum o cizgi bile yok
Senin adetine daha varmi. Varsa tekrarla bencede
Ya benim adetler çok karıştı 15 senedir 28 günde bir olan adetler son 3 aydır 34,52,41 günde oldu o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman geleceğini

Amanin duzensizmis , ovulasyn testi kullan mutlaka cnm. Benimde duzensiz 2 cocugumada ovulasyon testiyle hamile kaldim.
Kullanıyorum canım geçen ay bitti bu ay o yüzden kullanamadım ortalık biraz temizlensin virüsten de ondan sonra tekrar sipariş edeceğim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla büyüsün kuzucuklar

Merhaba kızlar, pko var bende adetim çok düzensiz. Sizce testte bı şey var mı? Bn dikkatimi kaybettim Galiba

Eklentiler

• IMG_20200512_002921.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 179
Maşallah hamilesiniz
Çok sağolun.O kadar şaşkınım ki Allaha çok şükür 1 tane 10 yaşında evladım var 8 senedir tedavi gördüm ikinci çocuk için 3 tanede tüp bebek tedavim oldu ama malesef onlarda tutmadı en son bıraktım artık hatta istemiyo gibi bileydim adetim 4 gün gecikti bugün test yapayım dedim ve sonuç bu şekil.Rabbim nerde isteyen varsa hepsine versin inşallah aminn

Amiin

Canım hayırlı olsun yaş kaç maşşallah

Merhabalar, adetime 6 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım baktım bir şey göremiyorum içini açtım ve bu şekilde çooook silik bir şeyler var mı yoksa benim gözlerim baka baka şaşı olacak yanlış görüyor da olabilirim

Eklentiler

• 0B672525-0CC2-42F5-AE3F-57534ECD0F48.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 209
  • D4E623C9-F80E-4529-9320-405DDF420F8B.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 216
  • 788D9C64-1F5A-46DC-8412-5254057BBDFF.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 285
Ben göremedim canım ama bence çok erken yapmışsın gününde tekrarlamak lazım

Bende bircok test yaptim 2 tanesi silik pozitif cikti bir tanesi tam da boyleydi amma ertesi gun yaptigim testlerde cikmadi 2 hafta oldu adetim geceli hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…