- 9 Mayıs 2020
- 709
- 544
- 103
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.441
Üstüne görünme mi yaşıyosun acaba? O konuda hiç bilgim yok bende pembede olsa gelen olmadı.belirtilerim,ilişkiden bir iki gün sonra adet olacağım zannettiren karın ağrısı ayaklarımı bir türlü ısıtamama,en dikkatimi çekende çok tuhaf bir idrar kokusu oldu bende,sonrasında göğüslerim sızlamaya başladı ve çok şiddetli oldu yeni yeni azaldı yani karın ağrısı da uzun sürdü ağrı da aynı adet gibi günlerce ne zaman kan gelecek diye bekledim o kadar benziyoduBelirtileriniz nelerdi benim aşırı ağrım var kaç gündür oldum diyorum daha yok üç gün geçti dün açık renk kırmızı kan geldi devamı yok ama test yaptım negatif
Öyle olabiliyor diyolar ama kan geldiyse adet olcaksın demekki sökülürsünGeç döllenme olursa idrar testinde geç mi çıkıyor canım çok az kan geldi devamı yok
Dün geldi ama hemen sökülmesi gerekmezmi açık tenkti üstüne görmemi ne varmış herhaldeÖyle olabiliyor diyolar ama kan geldiyse adet olcaksın demekki sökülürsün
Benimde aşırı ağrım var geceleri çok artıyor sabah geçiyor ama ağrım çok fazla dün kan geldi ama bilemiyorum ya bende kan gelecek sanıyorum hep adet geçtikten kaç gğn sonra test yaptınız benim negatif çıkıyor yaÜstüne görünme mi yaşıyosun acaba? O konuda hiç bilgim yok bende pembede olsa gelen olmadı.belirtilerim,ilişkiden bir iki gün sonra adet olacağım zannettiren karın ağrısı ayaklarımı bir türlü ısıtamama,en dikkatimi çekende çok tuhaf bir idrar kokusu oldu bende,sonrasında göğüslerim sızlamaya başladı ve çok şiddetli oldu yeni yeni azaldı yani karın ağrısı da uzun sürdü ağrı da aynı adet gibi günlerce ne zaman kan gelecek diye bekledim o kadar benziyodu
Evet o da oluyormuş bende duydum ama testte negatif cıkmamışmıysı yada bi kan testi yaptır için rahatlamış olur :)Dün geldi ama hemen sökülmesi gerekmezmi açık tenkti üstüne görmemi ne varmış herhalde
Adet günü yaptım ben silikti buraya attım herkes hamilesin dedi iki gün sonra net pozitif çıktı,benim ağrıları ilişkiden sonra başladı hemenBenimde aşırı ağrım var geceleri çok artıyor sabah geçiyor ama ağrım çok fazla dün kan geldi ama bilemiyorum ya bende kan gelecek sanıyorum hep adet geçtikten kaç gğn sonra test yaptınız benim negatif çıkıyor ya
Adet günü yaptım ben silikti buraya attım herkes hamilesin dedi iki gün sonra net pozitif çıktı,benim ağrıları ilişkiden sonra başladı hemen
Ben senin yerinde olsam beş gün sonra erken test yaparım varsa onda çıkar bu yaşadığında üstüne görme olmuş olur,eğer yoksa adetle ilgili sorun yaşıyosun demektirAdet günü yaptım ben silikti buraya attım herkes hamilesin dedi iki gün sonra net pozitif çıktı,benim ağrıları ilişkiden sonra başladı hemen
Ya da butikalfanın dediği gibi kan ver direktBen senin yerinde olsam beş gün sonra erken test yaparım varsa onda çıkar bu yaşadığında üstüne görme olmuş olur,eğer yoksa adetle ilgili sorun yaşıyosun demektir
Bugün yine test yaptım yine negatif üç gün geçtiBen senin yerinde olsam beş gün sonra erken test yaparım varsa onda çıkar bu yaşadığında üstüne görme olmuş olur,eğer yoksa adetle ilgili sorun yaşıyosun demektir
Canım o halde sen adet oluyosunBugün yine test yaptım yine negatif üç gün geçti
Ama ağrım azaldı bugün kan falan yok off çok merak ediyorumCanım o halde sen adet oluyosun
Bazen östrojen çekilme kanaması olur hormonlardaki bazı sorunlardan dolayı adet kanaması hafif geçer öyle bi şey olabilir canım, sanmıyorum ama yine de şüphen varsa kan ver direkt için rahatlasınAma ağrım azaldı bugün kan falan yok off çok merak ediyorum
Teşekkür ederim canım bir kaç gün daha bekliyiö bakalım adet ağrısı yaşayıp testte negatif çıkıp sonra pozitif çıkan varmı acabaBazen östrojen çekilme kanaması olur hormonlardaki bazı sorunlardan dolayı adet kanaması hafif geçer öyle bi şey olabilir canım, sanmıyorum ama yine de şüphen varsa kan ver direkt için rahatlasın
Adet olacam sanıyorum hep sizdedemi öyleydiBazen östrojen çekilme kanaması olur hormonlardaki bazı sorunlardan dolayı adet kanaması hafif geçer öyle bi şey olabilir canım, sanmıyorum ama yine de şüphen varsa kan ver direkt için rahatlasın
Ben hep ne zaman kan gelecek diye bekledim o kadar benziyodu ağrısıAdet olacam sanıyorum hep sizdedemi öyleydi
149, güzel bir değer canım bence içini ferah tut Dr kontrolünde kese görünür olunca iyice rahatlarsınMerhaba kızlar 2 haziran salı günü adet görmem gerekiyordu ilk testimi adet gününden 3 gün önce labaquick erken gebelik testi ile yaptım negatif çıktı ve çok inanmıştım doğruluğuna. Sonra salı günü bat günü ilaç kullanıcam die tekrar test yaptıö normal bir gebelik testi 5 lira olanlardan silik bir cizgi çıktı çarşamba tekrarladım birgün öncekine biraz koyu ama yinede silik bir çizgi vardı. Dün kan testi yaptırdım bugünde sonucunu aldım hcg 149 yazıo. Ama ben hala sevinemiyorum daha önce böyle silik bir çizgiyle gebeliğimi ögrendim sadece 2 gün sürdü. Gün sonra çizgi tamamen kayboldu kimyasal gebelikmiş. Şuan yine aynısı olacak diye çok korkuyorum. Benimle aynı durumu yada bemzer durumda olan var mı
İnşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsinrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dr kontrolüne gidebilirim bi öncekinde nasip olmamıştı
Aynı benimde öyle bugünde gelmedi daha bekliyprum bakalım ağrım çok geldi sanıyorum hep ama test negatif çıkınca umutsuzlanıyorumBen hep ne zaman kan gelecek diye bekledim o kadar benziyodu ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?