Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olur eğer döllenme olmazsa.yumurtlama öncesi süre her kadında değişken olsada yumurtladıktan adete kadar olan süre 14 gün olarak sabittir

Bugün benim 27. günüm olmadim regl ama kullandigim programda 4 hazirani gösteriyo ama ben 11. gün pik gördüm bugün 27. gün yumurtlamaya göre bu sekilde günüm mü gecmis oluyo benim? Bak burda 11. gün testim sonrakiler siliklesti 12. günden itibaren

Eklentiler

• image.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 144
Gününüz geçmiş görünüyor, gebelik beklentiniz varsa test yapın yoksa bebiş mi var

Gününüz geçmiş görünüyor, gebelik beklentiniz varsa test yapın yoksa bebiş mi var

Ayyy insallahhhh ne güzel dedin öyle insani bi cümle bile nasil mutlu ediyor aslinda istiyoruz 2. bebegimiz ama esimde sorun oldugunu söylemislerdi oglumuzda tüp bebek demislerdi ama dediklerinde ben hamileydim simdi acaba sorun gercekten varmiydi yokmuydu emin olamiyorum o yüzden cok kafama takiyorum 4 aydir istiyoruz ama bakalim bu ay insallah olmustur simdi kahve ictim türk kahvesi simdi icin yapamam dimi daha test yarin sabahi beklemem lazim dün aksam regl sancil vardi ama birde gögüslerim 3 haftaya yakindir agriyor son adet günümde az az ama uzun geldi nerdeyse 10 gün sürdü hafif hafif normalde 4 gün sürer 5. gün abdest alirim öyle degisik seyler oluyoki vücudumu taniyamiyorum o yüzden adet günümü bile kestiremiyorum o yüzden sürekli soruyorum vallahi erken test mi yapmaliyim normal testim var evde oda olurmu

Benimde geçen ay kimyasal olmuştu canım inşallah sağlıklıdır bu sefer. Son durum ne ?
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Daha doktora gitmedim bugün adetimin 2. Günü gelen giden yok. Haftaya doktora gideceğim zaten gitsemde bekle şu zamanda gel keseyi görelim falan diyecek şuan gitsemde bişey göremeyecek çok erken canım

Çok ağrınız oluyormu adet ağrısı gibi dayanılmaz

Hadi bakalım inşalahh güzel haberler alırsın :) bende perşembe günü keseyi görmeye gidicem çok tedirginim bu seferde bi aksilik cıkar diye korkuyorum

Erken test yap bence canım benim adet günümdü yaptığımda silikti ve çok idrar kokusu olmuştu,idrar kokusu dışında herşey adet belirtisi gibiydi sadece çok erken başladığını düşünmüştüm meğerse döllenmeden itibaren başlamış göğüs sızlaması ve kasık ağrısı

Aynı şekilde ben de yaptım çift çizgi cıktı ama.kasiklarimda ağrı oluyir. Neyden oluyor açaba

Benim hiç belirtim olmadı hala da yok hatta sanki adet olcakmısım gibi cok hafif agrılarım oluyor ama bunu belirti olarak görüyolarmış sanırım bebek yerleştiği için oluyormuş. İnşallah öyledir
Benim aşırı ağrım var dayanamayacak derecede adettede böyle oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…