- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.621
Cok enteresan ama silik cizgi vardi testeKan testi sonucum böyle çıktı amaEki Görüntüle 2660239
Bazen sonuc gec dusuyor ama ben kani verip eve geliyordum onlarin verdigi saatte bakiyordum dusuyordu sistemin yogunluguna bagli oluyor bazenE nabiza tahlil sonuçları bir gün geç düşer diyorlar. Siz böyle bişi duydunuz mu kizlar. Bilginiz var mı
0.01 bile degil ama regline 6 gun varmis daha dollenme bile olmamistir ovulasyon kullandinizmi yumurtlama ayin kacindaydiKan testi sonucum böyle çıktı amaEki Görüntüle 2660239
Evet kullandım 29 Haziran yumurtlama gunumdu. O gün dahil 3 günü degerlendirmistik0.01 bile degil ama regline 6 gun varmis daha dollenme bile olmamistir ovulasyon kullandinizmi yumurtlama ayin kacindaydi
Bugun 12 gun olmus canim daha yumurlamanin ardindan varsa cikar bugun birde yumurtlamanin ustune 14 say ozaman regli olursun gec yumurtlama olmusEvet kullandım 29 Haziran yumurtlama gunumdu. O gün dahil 3 günü degerlendirmistik
Bu testi de bugün yaptım Canim bakBugun 12 gun olmus canim daha yumurlamanin ardindan varsa cikar bugun birde yumurtlamanin ustune 14 say ozaman regli olursun gec yumurtlama olmus
İdrarı çok damlatmışsınız daha az damlatarak yapın
Gayet guzel cikmis canim bence gebelik var hangi marka testBu testi de bugün yaptım Canim bakEki Görüntüle 2660473
Laboquik markası Canım. İnşallah öyledir. Çarşamba günü adet tarihim bakalım ne olacakGayet guzel cikmis canim bence gebelik var hangi marka test
Kan da sonucu görse idim içim çok rahatlayacakti neyse bekleyeceğim artıkGayet guzel cikmis canim bence gebelik var hangi marka test
Bence var canim gebelik varsa elinde test iki gunde bir bak koyulasma oluyormu diye zaten farki gorur kendinde emin olursunKan da sonucu görse idim içim çok rahatlayacakti neyse bekleyeceğim artık
Elimdeki son testi bugün yaptim Canım. Biraz bekleyeceğim artık. Adet günümde kanamam olmazsa o gün yapacağım tekrardanBence var canim gebelik varsa elinde test iki gunde bir bak koyulasma oluyormu diye zaten farki gorur kendinde emin olursun
Önceki adet tarihin ney canım benimde salı adet tarihim 2 gün önce yaptım çıkmadı şimdi sizinkini görünce yapasım geldi geçen ay başlangıç tarihiniz neydi bide kaç günde bir adet oluyorsunuz ben 26Laboquik markası Canım. İnşallah öyledir. Çarşamba günü adet tarihim bakalım ne olacak
Mantikli beklemek en iyisi canimElimdeki son testi bugün yaptim Canım. Biraz bekleyeceğim artık. Adet günümde kanamam olmazsa o gün yapacağım tekrardan
Gayet guzel cikmis gebelik var masallah bir hafta bekleyin bence kan icin en azindan iki gunde bir yipranmazsinizKızlar merhaba,
Yumurtlamamın 11. veya 12. günü test sonucum bu şekilde. Bat 12.02.2020 yani yarın. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım ?
Tamamdır çok teşekkür ederim öneri için :)Gayet guzel cikmis gebelik var masallah bir hafta bekleyin bence kan icin en azindan iki gunde bir yipranmazsiniz
Saglik sorunun varsa hemen yaptir kani cunku bazisi kan sulandici kullanmak zorunda kaliyor canim reglin 3 gun gecsin yaptir en iyisiTamamdır çok teşekkür ederim öneri için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?