Pozitif İdrar Testi Örnekleri

E nabiza tahlil sonuçları bir gün geç düşer diyorlar. Siz böyle bişi duydunuz mu kizlar. Bilginiz var mı

Bence var canim gebelik varsa elinde test iki gunde bir bak koyulasma oluyormu diye zaten farki gorur kendinde emin olursun
Elimdeki son testi bugün yaptim Canım. Biraz bekleyeceğim artık. Adet günümde kanamam olmazsa o gün yapacağım tekrardan

Laboquik markası Canım. İnşallah öyledir. Çarşamba günü adet tarihim bakalım ne olacak
Önceki adet tarihin ney canım benimde salı adet tarihim 2 gün önce yaptım çıkmadı şimdi sizinkini görünce yapasım geldi geçen ay başlangıç tarihiniz neydi bide kaç günde bir adet oluyorsunuz ben 26

Kızlar merhaba,

Yumurtlamamın 11. veya 12. günü test sonucum bu şekilde. Bat 12.02.2020 yani yarın. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım ?

Eklentiler

• TEST.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 184
Kızlar merhaba,

Yumurtlamamın 11. veya 12. günü test sonucum bu şekilde. Bat 12.02.2020 yani yarın. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım ?
Gayet guzel cikmis gebelik var masallah bir hafta bekleyin bence kan icin en azindan iki gunde bir yipranmazsiniz

Kızlar merhaba dün ve bugün yaptığım testleri atacağım. Bugün biraz daha koyulaşmış be dersiniz kesin hamilelik var gibi adete 3 gün var. İlki yumurtlamadan 10 gün sonraki test ikincisi 11 gün

Eklentiler

• F96F3241-17F1-499A-B768-83D3E9E65FA1.webp
    35 KB · Görüntüleme: 177
  • 8A41CF7B-A82F-47FE-8D95-57724A7C2AE9.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…