- 23 Kasım 2017
- 959
- 429
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.641
Var gibi değil var hayırlı olsunKızlar merhaba dün ve bugün yaptığım testleri atacağım. Bugün biraz daha koyulaşmış be dersiniz kesin hamilelik var gibi adete 3 gün var. İlki yumurtlamadan 10 gün sonraki test ikincisi 11 gün
Var gibi değil var hayırlı olsun
canım test bozun gibi, tekrarla istersenKızlar sizce?
Var canım 1 gün geciktiğinde benim de böyleydiKızlar merhaba,
Yumurtlamamın 11. veya 12. günü test sonucum bu şekilde. Bat 12.02.2020 yani yarın. Ne zaman kan testi yaptırmalıyım ?
Cok guzel masallah saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin allahBen de adet olmam gereken gün ilk testi yaptım. Yok gibi incecik bir şey farkedip sonrasında her gün yaptım. Her gün koyulaştı. En belirgin olan adetim 5 gün gecikince çektiğim
Bencede test bozuk tekrar yapınKızlar sizce?
iyi cikmis canim 9 gun git bin besyuzu gecmis olur keseyi gorursunKızlar,
Adet günü BETA-HCG 155.01 çıktı. Sizce bu durum iyi mi? Henüz doktora gitmedik. Ne zaman doktora gitmek lazım ?
Hafif bi silüet var bence gün gün tekrarla koyulaşma takip et ya da direkt kan ver idrarda silik çıkınca kandada çıkıyorArkadaslar adete 3 gün var sizce varmı normal gebelik testi bu sabah yaptımEki Görüntüle 2661699
Yumurtlama ve dollenmeyi katarsak 15 gunluk bir bebekten fazla bir deger cikmaz canim regli gunine bakma sen deger gayet guzel cikmis onemli olan iki gunde bir guzel artmasi 9 gun sonra kese olusur insallah canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimKızlar merhaba 3 gün önce silik testimi atmıştım gebelik var demiştiniz. Bugün adet günüm kan testi yaptırdım 149 çıktı sonuç. Normal mi sizce referans değerleri 4 haftalık 4 binden başlıyor onu da anlamadım. Son adet tarihine göre benim tam 4 haftalık değer küçük gibi yorumlar mısınız
Geç döllenme de olabilir bunlara kafanı takma bence bi hafta sonra Dr a git keseye baksınlarKızlar merhaba 3 gün önce silik testimi atmıştım gebelik var demiştiniz. Bugün adet günüm kan testi yaptırdım 149 çıktı sonuç. Normal mi sizce referans değerleri 4 haftalık 4 binden başlıyor onu da anlamadım. Son adet tarihine göre benim tam 4 haftalık değer küçük gibi yorumlar mısınız
kızlar selam, ovü testiyle gebelik öğrenenler var mı aranızda ? bata 6 gün var 20 temmuzda olmam lazım tekrar koyulaşmaya
başlamş gibi. 3 temmuz pikti 4 çatladı. sadece 3 ü değerlendirebildim. elimde şuan gebelik testi yoktu diye sabah bunu yaptım. sizce nedir durumlar
tamam canım teşekkür ederim ben de daha koyu olması gerektiğini düşünüyorum da belki biraz daha var diye acık çıkmştır dedim bir umutben ogrendim canim, ilk yumurtlama testinde gunluk yaptim adet 5gun kala, hizli bi sekilde koyulasti2-3 gunde, artik kontrol cizgisinde de koyu olunca hamilelik testinde net ikinci cizgi cikti. ama testlerim seninkinden daha koyuydu.
tamam canım teşekkür ederim ben de daha koyu olması gerektiğini düşünüyorum da belki biraz daha var diye acık çıkmştır dedim bir umut
Yumurtlama ve dollenmeyi katarsak 15 gunluk bir bebekten fazla bir deger cikmaz canim regli gunine bakma sen deger gayet guzel cikmis onemli olan iki gunde bir guzel artmasi 9 gun sonra kese olusur insallah canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?