Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar sizce varmidir biseyler ben teste yaptigimda hemen gördüm ama baya bi inceledikden sonra fark ediliyo hayal cizgi var ile yok arasi tabi simdi test kurudugu icin biraz belli oldu sizde benim gibi ikinci cizgi görüyomusunuz yoksa ben görmek istedigim icinmi bana öyle geliyo bu arada erken gebelik testi bu adetime 8 gün var daha

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 229

Bana da var gibi geldi

Iyi akşamlar. Ben de yaptım gecikmenin 1. Gününde 10 dk. Uçun de belirgin 2 çizgi vardı. 14. Günde kan testinde hiç birsey yok gosteriyor. Hala regli olmadım. Ümitlenmeli miyim yaa yoksa kimyasal gebelik mi
Sonraki mesajları gördüm sanırım hamilesiniz allh kucağınıza almayı nasip etsin insallh
Bende aynı durumdayım acaba regliniz düzenli miydi sanırım 14.gun kan testi sonucunuz negatif çıkmıştı ne kadar sonra kanda pozitif oldu benimde gecikmenin 15.gununde kanda negatif çıktı şuan 19.gun bitti regl olmadım sebebini bilmiyorum kanda 15.gun çıkmayınca herhalde gecikme oldu dedim takı sizin mesajı görene kadar

Kızlr merhaba adetimin 20.günündeyim 13-14-15ağustos gibi yumurtlama oldu sanırım. Bugğn sbah test yaptım. Telefonda Görünmüyor tam ama hayalet çizgi çıktı ondan önceki günlerde yoktu bu çizgi. Adetimede ortalam 10-11 gün var

Arkadalar üstteki test adetten dört gün önce alttaki iki gün öncenin testi. Bir kaç saat sonra çizgiler çıktı ikinciler. Bazıları hamilesin dedi bazıları değil ama galiba bu miratech yanlış bir testmiş deneyenler varmı?

Eklentiler

• 1B7A3F14-9DDC-4B39-9062-0495D314D7B5.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 200
Canim bende senin gibi 10 gün varken test yaptim böyle hayalet cizgi cikdi varla yok arasi gibi o yüzden testi tekrarla bende tekrarliycam 2 gün sonra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…