- 9 Mayıs 2020
- 709
- 544
- 103
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.801
Hayırlısı olsun inşallah canım sonucu haber verArkadaşlar gittim sağlık ocağına kan testi verdim dayanamadım...buraya yazıyorum çünkü birileriyle paylaşmak istiyorum şuan kesinlik olmadığı için eşim dışında kimselere birşey söyleyemiyorum .
Anlamadım ki kuzum kurumaya başladıkça daha belirginleşti çizgi hayırlısı inşallahKuruma cizgisi gibi duruyor ilk damlatinca belirdiyse var sanki
İnsaAllah gonlune gore olurAnlamadım ki kuzum kurumaya başladıkça daha belirginleşti çizgi hayırlısı inşallah
Amin inşallah canım cümlemizinİnsaAllah gonlune gore olur
Sonucum negatif malesef beta hcg değeri 0Hayırlısı olsun inşallah canım sonucu haber ver
Kizlar sizce varmidir biseyler ben teste yaptigimda hemen gördüm ama baya bi inceledikden sonra fark ediliyo hayal cizgi var ile yok arasi tabi simdi test kurudugu icin biraz belli oldu sizde benim gibi ikinci cizgi görüyomusunuz yoksa ben görmek istedigim icinmi bana öyle geliyo bu arada erken gebelik testi bu adetime 8 gün var daha
Sonraki mesajları gördüm sanırım hamilesiniz allh kucağınıza almayı nasip etsin insallhIyi akşamlar. Ben de yaptım gecikmenin 1. Gününde 10 dk. Uçun de belirgin 2 çizgi vardı. 14. Günde kan testinde hiç birsey yok gosteriyor. Hala regli olmadım. Ümitlenmeli miyim yaa yoksa kimyasal gebelik mi
Insallah canim carsamba tekrarliycam testi bunu cumartesi yapmisdim hayirlisi bakalimBana da var gibi geldi
Canim bende senin gibi 10 gün varken test yaptim böyle hayalet cizgi cikdi varla yok arasi gibi o yüzden testi tekrarla bende tekrarliycam 2 gün sonra ..Kızlr merhaba adetimin 20.günündeyim 13-14-15ağustos gibi yumurtlama oldu sanırım. Bugğn sbah test yaptım. Telefonda Görünmüyor tam ama hayalet çizgi çıktı ondan önceki günlerde yoktu bu çizgi. Adetimede ortalam 10-11 gün var Eki Görüntüle 2680284
Canım banada haber ver olur mu ya normalde bembeyaz olurduCanim bende senin gibi 10 gün varken test yaptim böyle hayalet cizgi cikdi varla yok arasi gibi o yüzden testi tekrarla bende tekrarliycam 2 gün sonra ..
Tamam canim aynen ama yinede ümitlenmek istemiyorum 6 ayda ikitane test yapmisdim bu sekilde cikmisdir doktor hamile olmadigimi söyledi bu seferde aynisini yasamam umarimCanım banada haber ver olur mu ya normalde bembeyaz olurdu
Arkadaşlar??Arkadalar üstteki test adetten dört gün önce alttaki iki gün öncenin testi. Bir kaç saat sonra çizgiler çıktı ikinciler. Bazıları hamilesin dedi bazıları değil ama galiba bu miratech yanlış bir testmiş deneyenler varmı?
Bu kadar net görünüp de yanlış çıkanı pek görmedimArkadaşlar??
Yaaa işte sonradan çıktı bu çizgiler. O yüzden bi tereddüt oldum hatta su döktüm geçmedş çzgiBu kadar net görünüp de yanlış çıkanı pek görmedim
Ne kadar sonradan çıkıyor? Ama giderek koyulaşmış da. Bence yanlış değildir. Kan verinYaaa işte sonradan çıktı bu çizgiler. O yüzden bi tereddüt oldum hatta su döktüm geçmedş çzgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?