- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.829
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.761
Alttaki kuruma veya testin kendi cizgisi gibi duruyorda usteki bariz belli silik oldugu markalar nedir kuzum hayirli olsun ins sagliklaAdete 1. Gün kala ve 1.gun
Alttaki kuruma veya testin kendi cizgisi gibi duruyorda usteki bariz belli silik oldugu markalar nedir kuzum hayirli olsun ins saglikla
Alttaki kuruma veya testin kendi cizgisi gibi duruyorda usteki bariz belli silik oldugu markalar nedir kuzum hayirli olsun ins saglikla
Bugün yaptım sizce nedir
Amin canim cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin rabbimRabbim en güzellerini sizlere nasip etsin
Adetin yoğun kanamalımıydı bazılarında yerleşme olablio ama benm adet7 gün sürer her zman bi kere öyle olmuştu ama gebelk yoktu istisna olablr tabiki birde Bn bu gebelk testlerini sevmiyrm erken gebelik testi dimi bu bunlar çok yanıltabilir bi kere yanılttı beni normal gebelk testi al derim bn ucuzlardan annem bu erken gebelk testlerinden kaç kere hamileyim die doktora koşmuş bişey çıkmamış. Yada o testlerde biraz net görmek lazım çizgiyi ucuzlar daha garanti labmen marka kullandım canm bn direk çıkıo çizgi bide dışı pembe renk olan kaset test var onlarda da yanlış çıkıyor. Markada önemli olablio.Merhabalar, forumda yeniyim hatta bu ilk girdim olucakgeçen hafta adet oldum fakat normalden kısa sürdü sanırım 3 gün falandı. Bu hafta inanılmaz bulantılarım ve baş dönmelerim olduğu için hiç ihtimal vermeyerek idrarda gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Bu pozitif midir ya da adet görüp böyle bişey yaşayan biri var mıdır acaba?
Adetin yoğun kanamalımıydı bazılarında yerleşme olablio ama benm adet7 gün sürer her zman bi kere öyle olmuştu ama gebelk yoktu istisna olablr tabiki birde Bn bu gebelk testlerini sevmiyrm erken gebelik testi dimi bu bunlar çok yanıltabilir bi kere yanılttı beni normal gebelk testi al derim bn ucuzlardan annem bu erken gebelk testlerinden kaç kere hamileyim die doktora koşmuş bişey çıkmamış. Yada o testlerde biraz net görmek lazım çizgiyi ucuzlar daha garanti labmen marka kullandım canm bn direk çıkıo çizgi bide dışı pembe renk olan kaset test var onlarda da yanlış çıkıyor. Markada önemli olablio.
Merhabalar bence testi tekrarlayınBeklenen adete 2 gün var
Hafif bi siliklik var ama foto da net değil tekrarlamak iyi olurBeklenen adete 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?