Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Alttaki kuruma veya testin kendi cizgisi gibi duruyorda usteki bariz belli silik oldugu markalar nedir kuzum hayirli olsun ins saglikla

Sağol canim i sallay bende 1.den emin olamadim 2.yaptım sabah öyle cikti
Eczaneden oncamed biri digeride inan hiç bakmadım 5 yıllık testlerdendi. Ikiside 1.çizgi çıktıktan sonra hemen 2.belirdi

Bugün yaptım sizce nedir

Eklentiler

• B4EC34A1-6817-44E8-BCAF-5B62702DB6A0.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 307
  • DDBC9600-7138-43C4-80DC-F86FBF74A239.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 303
Merhabalar, forumda yeniyim hatta bu ilk girdim olucak geçen hafta adet oldum fakat normalden kısa sürdü sanırım 3 gün falandı. Bu hafta inanılmaz bulantılarım ve baş dönmelerim olduğu için hiç ihtimal vermeyerek idrarda gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Bu pozitif midir ya da adet görüp böyle bişey yaşayan biri var mıdır acaba?

Eklentiler

• 48C6535A-03CE-46C3-BA12-B43AFBAD7F93.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 294
Adetin yoğun kanamalımıydı bazılarında yerleşme olablio ama benm adet7 gün sürer her zman bi kere öyle olmuştu ama gebelk yoktu istisna olablr tabiki birde Bn bu gebelk testlerini sevmiyrm erken gebelik testi dimi bu bunlar çok yanıltabilir bi kere yanılttı beni normal gebelk testi al derim bn ucuzlardan annem bu erken gebelk testlerinden kaç kere hamileyim die doktora koşmuş bişey çıkmamış. Yada o testlerde biraz net görmek lazım çizgiyi ucuzlar daha garanti labmen marka kullandım canm bn direk çıkıo çizgi bide dışı pembe renk olan kaset test var onlarda da yanlış çıkıyor. Markada önemli olablio.

Bu gün eczaneden alıp yapiyim o zaman. Benim adetim 6 gün sürüyor normalde bu ay 3 günde bitti. Test de evde zaten vardı öyle bi yapiyim dedim belki de bozuktu.

arkadaşlar beklenen adete 2 gün varken gün içinde yaptım yani dün. sanki hayalet çizgi görüyorum.bu gün adete 1 gün var adet sancısı gibi ağrımda var sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Eklentiler

• GEBELİK TESTİ.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 268
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…