- 12 Ağustos 2020
- 4
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.781
Ben çizgi görmedim hayırlısı olsunAdete 5 gün kala yaptım. Sonuç bilmiyorum.
Hafif bir cizgi goruyorum yarin tekrar yap koyulasirsa hamilesinAdete 5 gün kala yaptım. Sonuç bilmiyorum.
Bebetime testte benim de dün varla yok arası bir çizgi cıktı bu sabah laboquick ile yaptığım test negatif cıktı. Bebetime testlerin güvenirliği biraz sıkıntılı o nedenle yarın sabah testini tekrarla bence canım.Arkadaşlar merhaba,
Bebe time marka 4 test yaptım bu sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesi farklı gibi geldi.
Hayalet çizgi var gibi. Buharlaşmadan mı emin olamadım. Sizce pozitif olabilir mi?
Erken gebelik testi miSelam arkadaslar karin agrim var ve bugun hafif leke gordum adete 9gun varresim ilk 10 dk kaEki Görüntüle 2676759
Hayir 5tl olandan tuhaf olan damlattiktan sonra gozle gorunen cizgi vardi acaba banami oyle geldi cizgonin yerimi yansiyoErken gebelik testi mi
Hafif bişi var ama çizgi yeri sankiHayir 5tl olandan tuhaf olan damlattiktan sonra gozle gorunen cizgi vardi acaba banami oyle geldi cizgonin yerimi yansiyo
İdrarı fazla damlatmışsın ondan böyle olmuş. Yenilemek gerekirArkadaşlar test dağıldı gitti adetin 3. Günü gecikmem var en iyisi kan testi gidip vermek.
Kuruma cizgisi gibi duruyor ilk damlatinca belirdiyse var sankiMerhaba hanımlar bat:21 Ağustos sizce durum nedir
Anladım canım teşekkürler cevap verdiğin içinİdrarı fazla damlatmışsın ondan böyle olmuş. Yenilemek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?