Pozitif İdrar Testi Örnekleri

merhaba,
ben de daha önce tam det günümde test yapmıştım ve aynı böyle bir silik çizgi çıkmıştı. Sonra öğrendim ki bu testler zaten adet gecikmesi 4 günü geçmeden yanlış sonuç verirmiş. Hamilelik idrarda ancak o zaman çıkıyormuş hormonlardan dolayı. Bence de testi bir daha yapın ama birkaç gün sonra.

Gebelik Testi Silik Çizgi Nedenleri Nelerdir? | bu yazıdan okumuştum ve sonradan gerçekten de adet oldum.

Gebelik testinde silik çizginin çıkmasının en önemli nedenlerinden biri gebeliğin çok yeni olmasıdır.

İdrar ve kan ile yapılan hamilelik testlerinde hamilelik tespiti için bakılan hormon değeri hamilelik hormonu olarak da bilinen Beta HCG’dir. Beta HCG hormonu idrardan önce kanda görülmektedir. Bu nedenle henüz yeni yükselmeye başlamış olan beta HCG hormonu idrar ile gebelik testinde silik çizgi gözükmesi sonucu yaratabilir. Bu doğrultuda en net sonucu alabilmek için idrar testinin adet gecikmesi yaşandıktan sonra yapılması çok daha iyi olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Bebe time marka 4 test yaptım bu sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesi farklı gibi geldi.
Hayalet çizgi var gibi. Buharlaşmadan mı emin olamadım. Sizce pozitif olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200815_140452_141.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 223
  • IMG_20200815_140326_935.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_20200815_140236_487.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 176
Arkadaşlar merhaba,

Bebe time marka 4 test yaptım bu sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesi farklı gibi geldi.
Hayalet çizgi var gibi. Buharlaşmadan mı emin olamadım. Sizce pozitif olabilir mi?
Bebetime testte benim de dün varla yok arası bir çizgi cıktı bu sabah laboquick ile yaptığım test negatif cıktı. Bebetime testlerin güvenirliği biraz sıkıntılı o nedenle yarın sabah testini tekrarla bence canım.

Arkadaşlar merhaba after 10 erken gebelik testi yapan var mi hiç bir buçuk yıllık evliyim bu ay ilk defa denedik adet olmam gerekiyordu bugün testi yaptım tabi öğleden sonra yaptım sonuç negatif çıktı içimde az da olsa bir umut var uyku hali iştah artışı gibi durumlar gözlemledim kendimde farklı durumlar diğer aylara göre belki psikolojiktir bilmiyorum yarın sabahtan ilk idrar ile yapmayı düşünüyorum başka eczaneye gittim yine aynı test vardı onu aldım mecbur yarını iple çekiyorum

Erken gebelik testlerine bakma ,yarın ilk idrarınla normal test yap eğer varsa çıkar inşallah öyle olur
bazen geç döllenme durumları oluyor adet 1 hafta 10 gün falan geçince çıkıyor .

Merhaba hanımlar bat:21 Ağustos sizce durum nedir

Eklentiler

• F0571311-BF31-4862-BA65-2F9048CED0FA.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar test dağıldı gitti adetin 3. Günü gecikmem var en iyisi kan testi gidip vermek.

Eklentiler

• F7F04CA1-5189-4068-96B6-574FB4D5C0CD.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 230
Arkadaşlar gittim sağlık ocağına kan testi verdim dayanamadım...buraya yazıyorum çünkü birileriyle paylaşmak istiyorum şuan kesinlik olmadığı için eşim dışında kimselere birşey söyleyemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…