- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.981
İkiside aynı markamı eğer farklı ise testlerin hassaslığı farklı oluyor kan vermedın mı dahaEki Görüntüle 2687254
idrarın yoğunluğu testi etkiler mi? Üstteki bir gün önce sabah idrarı alttaki bugün yarım saat falan tuttum yoksa kimyasal mi yaşıyorum? Bata 2 gün var
EtkileyebilirEki Görüntüle 2687254
idrarın yoğunluğu testi etkiler mi? Üstteki bir gün önce sabah idrarı alttaki bugün yarım saat falan tuttum yoksa kimyasal mi yaşıyorum? Bata 2 gün var
Yarın gidecemİkiside aynı markamı eğer farklı ise testlerin hassaslığı farklı oluyor kan vermedın mı daha
İhmal etme lütfenYarın gidecem
Sen naptın canımİhmal etme lütfen
Ben bekliyorum günümü takvime göre 2 gün kaldı diyor cuma günü olmam lazım aksi gibide gögüslerim cok fazla dolgunlaştı bilmiyorum yada ben mi öyle görmek istiyorum çözemedim ama sızlama var ıkısınde de ve bat zamanı bu yaşıma kadar hiç gögüs ağrısı çekmedimSen naptın canım
Hayırlısı bakalımBen bekliyorum günümü takvime göre 2 gün kaldı diyor cuma günü olmam lazım aksi gibide gögüslerim cok fazla dolgunlaştı bilmiyorum yada ben mi öyle görmek istiyorum çözemedim ama sızlama var ıkısınde de ve bat zamanı bu yaşıma kadar hiç gögüs ağrısı çekmedim
Varmı yokmu kafam karıştı kan testi yaptırdım 1 hafta önce yok dediler saglık ocağı test verdi yaptım süpeli çıkmış dedi kan testinde kesin sonuç vermezmiKuruma cizgisi gibi duruyor ilk damlatinca belirdiyse var sanki
Var gibi görünüyor canım adetin geçtimiVarmı yokmu kafam karıştı kan testi yaptırdım 1 hafta önce yok dediler saglık ocağı test verdi yaptım süpeli çıkmış dedi kan testinde kesin sonuç vermezmi
Tahmini yumurtlama günün üzerinden kaç gün geçtikten sonra test yaptın döllenme 6 tı İle 12 gün içinde olusurVarmı yokmu kafam karıştı kan testi yaptırdım 1 hafta önce yok dediler saglık ocağı test verdi yaptım süpeli çıkmış dedi kan testinde kesin sonuç vermezmi
10 .gün kasık ağrılarım var dr a gittik önce kan testi istedik Gebelik varmı diye yok dediler antibiyotik verdilerTahmini yumurtlama günün üzerinden kaç gün geçtikten sonra test yaptın döllenme 6 tı İle 12 gün içinde olusur
Geçmiş olsun canım10 .gün kasık ağrılarım var dr a gittik önce kan testi istedik Gebelik varmı diye yok dediler antibiyotik verdiler
Silik görünüyor adetine kac gün varHanımlar bana bir yardımcı olun lütfenyorumlarınızı bekliyorum
Gebelik belirtilerin varmi varsa onlarda yazarmisinSilik görünüyor adetine kac gün var
Bat bilmiyorumSilik görünüyor adetine kac gün var
Gebelik dair belirtilerin varmiBat bilmiyorumkarışık oldu Ağustos anlamadım bende canım o yüzden ne zaman gelir bilemiyorum
Kasık ağrısı göğüslerim dolgun bide çok olmasa da akıntı ateş basıyor sonra üşüme geliyor bide iştahım açıldı sankiGebelik belirtilerin varmi varsa onlarda yazarmisin
Ayni beliryilerin hepsi bie bir bende de mevcut cumartesi günü testini tekrarla eger simdi silik ciktiyda koyulacasaktir gün den güne olmasa biseyler cikmazdi bak benim 5 gunum var bata bugun yaptim test hicbisey cikmadi silik dahi yok gunleri yaklsanin cikiyor herhalde adet günü 1 2 gun kalanlarin cikmaya basliyor burda hep oyle gördüm inşallah vardir kuzum rabbim gönlüne goreversin insallah namazlarimda heponize dua ediyorum burda ne kadar bebek isyeyen anneneler varsa bKasık ağrısı göğüslerim dolgun bide çok olmasa da akıntı ateş basıyor sonra üşüme geliyor bide iştahım açıldı sanki
Olursa benim 4 cocuk olacak benim 3 tane var iki oglan bir kiz rabbim nasip ederse yas 35 rabbim herkesin gönlüne gore hayirlar versin inşallahGebelik dair belirtilerin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?