- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.001
Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin rabbim tez vakitte kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah tekrarladığımda tekrar paylaşırım çok sağol yorumların için ayrıca teşekkür ederim ♡Ayni beliryilerin hepsi bie bir bende de mevcut cumartesi günü testini tekrarla eger simdi silik ciktiyda koyulacasaktir gün den güne olmasa biseyler cikmazdi bak benim 5 gunum var bata bugun yaptim test hicbisey cikmadi silik dahi yok gunleri yaklsanin cikiyor herhalde adet günü 1 2 gun kalanlarin cikmaya basliyor burda hep oyle gördüm inşallah vardir kuzum rabbim gönlüne goreversin insallah namazlarimda heponize dua ediyorum burda ne kadar bebek isyeyen anneneler varsa b
Allah bağışlasın evlatlarını Gönlüne göre versin inşallahOlursa benim 4 cocuk olacak benim 3 tane var iki oglan bir kiz rabbim nasip ederse yas 35 rabbim herkesin gönlüne gore hayirlar versin inşallah
Amin kuzum rabbim sizle4de versin hayirlisiyla ınşallah hep dualrdimsiniz isimim neydi isminle birlikte dualrima katayim senide❤Allah bağışlasın evlatlarını Gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Kaç dk da çıktı, daha çok kuruma çizgisi gibi duruyor çünkü. Birde idrarı 2 damla damlatın, net sonuç alırsınız. Hakkınızda hayırlısıHanımlar bana bir yardımcı olun lütfenyorumlarınızı bekliyorum
Cnm çatlama iğnesi yanıltabiliyorMerhaba
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
İğne etkisi yoktur inşallah
Ya da çocuk sahibi olmak için tedavi aldıysanız çatlatma iğnesi yapılmış olması bu testi pozitif çıkarabilir. Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir. Diyor 13 gün bence umut var canım bide mümkünse yarın ve diğer günlerde yap koyulaşma varsa meleğin gelmiştirMerhaba
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
İğne etkisi yoktur inşallah
Öyle ama 13. Gün etkisi var muCnm çatlama iğnesi yanıltabiliyor
Amin inşallah canım bende 1 saat sonra tekrar mi yapsam dedimYa da çocuk sahibi olmak için tedavi aldıysanız çatlatma iğnesi yapılmış olması bu testi pozitif çıkarabilir. Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir. Diyor 13 gün bence umut var canım bide mümkünse yarın ve diğer günlerde yap koyulaşma varsa meleğin gelmiştir♡
MaşallahBende 31 Ağustos ilk testimi şuraya bırakıp gideyim baridarısı isteyen herkese inşallah
Sağol canım benim senin de yoksa rabbim tez vakitte versin inşallah duamdasın varsa da sağlıkla ilerlesinMaşallahhayırlısıyla al kucağına canım bat :31 Ağustos mu
İkinci çizgiyi görenleri alayım KızlarBu da benden Kızlar şimdi yaptım ilk 5 dakika bile değil
Kuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım 13. Günİkinci çizgiyi görenleri alayım Kızlar
Canım koyulaşma olması gerekiyor yarın öbür gün belli olur bence yeterli bugün bu kadar testKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım 13. Gün
Haklısın canımCanım koyulaşma olması gerekiyor yarın öbür gün belli olur bence yeterli bugün bu kadar test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?