Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yok takip yapmadım, bat bugün yarın, çok düzenli değil adetler
gec yumurtlama olmuş olabilir yarın gelmezse tekrar edersiniz testi zorladım ama göremedim ilk dk karda hali çizgi gördüysen sen umut yüksek demektir inş vardır canm

gec yumurtlama olmuş olabilir yarın gelmezse tekrar edersiniz testi zorladım ama göremedim ilk dk karda hali çizgi gördüysen sen umut yüksek demektir inş vardır canm
Çok teşekkür ederim testi yapar yapmaz gördüm de istediğimden mi gerçek mi anlayamadım. test zamanı da yanlış oldu sabah ilk idrarla değil az önce yaptım

Bende umudumu ona bağladım yaa 6 tı aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı da yok üzüyor artık insanı olumsuzluklar
Üzülmeyin ben gecen yıl bu zamanları aglıyordum üzülüyordum neden olmuyor diye ocak ayında dış gebelik geçirince şimdi sağlıklı olsun da vakti vardır diyorum Rabbim gücüne gitmesin o bilir vereceği zamanı biz kimizki herşeyi istediğimiz zaman elde edelim vaktini bilelim canım benim herşeyden vardır bir hayır sabrın sınanıyordur inş güzel sınav veririz mükafatı güzel hayırlı olur inşAllah

Bende umudumu ona bağladım yaa 6 tı aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı da yok üzüyor artık insanı olumsuzluklar
Hiç üzmeyin kendinizi oluruna bırakın eğer bı sağlık sıkıntısı yok ise dr gittiyseniz. Strese hiç girmeyin zamanı geldiğinde olacak daha zamanı var olur nasıl olsa diye kendınızı rahatlatın

Amin canım haşa isyan değil elbet vardır Rabbim in bir bildiği

idrarın yoğunluğu testi etkiler mi? Üstteki bir gün önce sabah idrarı alttaki bugün yarım saat falan tuttum yoksa kimyasal mi yaşıyorum? Bata 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…