- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.141
Aynı sorun bende de var. Kasık ağrım çok fazla göğüslerim çok ağrıyo reglden mi hamilelikten mi. Bilemedim...Hamile arkadaşlar bat gunu beyaz akıntı yoğun. Kasıklarım da ağrıyor çok değil ama arada yokluyor. Bat gunu belirtileriniz nasildi?
Asyaasya94 uyandın mı ?Koş hadi yap testi merka ettim.Çıkar artık bugün bence kesin.erken testlerden yap benceGaliba benım ki reglden ümidim yok ümitlenip hüsrana uğramak istemiyorum bu kadar ağrı normal değil...
Kuzum yok herhalde bu sefer miratech ile denedim bu şekil çıktı ümidim yok artıkAsyaasya94 uyandın mı ?Koş hadi yap testi merka ettim.Çıkar artık bugün bence kesin.erken testlerden yap bence
amannn boşver o zaman sal gitsin,gelmek istediği zaman gelir o sen mutluluğun, sağlığının, gençliğinin tadını çıkar.senin yerinde olsam hamileyken yapılamayacak bir kaç bir şey yaparımKuzum yok herhalde bu sefer miratech ile denedim bu şekil çıktı ümidim yok artık
Hayırlısı olsun en önemlisi yeni evliyim zaten ama tuhaf sanki varmış gibi hissediyorumamannn boşver o zaman sal gitsin,gelmek istediği zaman gelir o sen mutluluğun, sağlığının, gençliğinin tadını çıkar.senin yerinde olsam hamileyken yapılamayacak bir kaç bir şey yaparımve şimdi hamile olsam bunları yapamam diyerek keyiflenirdim ben öyle yapıyordum
Dönüş negatifSizce sonuç ne yorumlar misiniz lutfen
Sonuç negatif benimde 0.100 çıktı adet oldumKızlar kan testi yaptırdım beta hcg hormonu 0.100 çıktı sizce ne
VaaarrrAdetime 2 gün var. midem çok bulandığı için test yaptım. Sizce var mı arkadaşlar
Eki Görüntüle 2702789
Evet canim 5 dakika icinde ciktiysa vardir hayirlisi olsunnAdetime 2 gün var. midem çok bulandığı için test yaptım. Sizce var mı arkadaşlar
Eki Görüntüle 2702789
2.dk da çektim gerçekten var mıdır ay şoktayım.Ev
Evet canim 5 dakika icinde ciktiysa vardir hayirlisi olsunn
Evet cnm 2 dakikada cikmis ve var gozun aydin okadar silikte degil biz bile gorebiliyoruz yarin sabah ilk idrarla tekrarla pazartesi kan ver hayirlisi olsun belirtilerin neler var2.dk da çektim gerçekten var mıdır ay şoktayım.Allah ım inşallah vardır. Ne yapmam lazım yarın yeniden test mi yapim pazartesiyi mi bekleyim nasıl yapim ben bilemedim şu an.
Var daha yeni hayırlı olsunAdetime 2 gün var. midem çok bulandığı için test yaptım. Sizce var mı arkadaşlar
Eki Görüntüle 2702789
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?