Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hamile arkadaşlar bat gunu beyaz akıntı yoğun. Kasıklarım da ağrıyor çok değil ama arada yokluyor. Bat gunu belirtileriniz nasildi?

Hamile arkadaşlar bat gunu beyaz akıntı yoğun. Kasıklarım da ağrıyor çok değil ama arada yokluyor. Bat gunu belirtileriniz nasildi?
Aynı sorun bende de var. Kasık ağrım çok fazla göğüslerim çok ağrıyo reglden mi hamilelikten mi. Bilemedim...

Galiba benım ki reglden ümidim yok ümitlenip hüsrana uğramak istemiyorum bu kadar ağrı normal değil...

Asyaasya94 uyandın mı ?Koş hadi yap testi merka ettim.Çıkar artık bugün bence kesin.erken testlerden yap bence
Kuzum yok herhalde bu sefer miratech ile denedim bu şekil çıktı ümidim yok artık

Eklentiler

• IMG_20201009_101340.webp
    IMG_20201009_101340.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_20201009_101316.webp
    IMG_20201009_101316.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 204
Kuzum yok herhalde bu sefer miratech ile denedim bu şekil çıktı ümidim yok artık
amannn boşver o zaman sal gitsin,gelmek istediği zaman gelir o sen mutluluğun, sağlığının, gençliğinin tadını çıkar.senin yerinde olsam hamileyken yapılamayacak bir kaç bir şey yaparım :KK66: ve şimdi hamile olsam bunları yapamam diyerek keyiflenirdim :KK48: ben öyle yapıyordum

amannn boşver o zaman sal gitsin,gelmek istediği zaman gelir o sen mutluluğun, sağlığının, gençliğinin tadını çıkar.senin yerinde olsam hamileyken yapılamayacak bir kaç bir şey yaparım :KK66: ve şimdi hamile olsam bunları yapamam diyerek keyiflenirdim :KK48: ben öyle yapıyordum
Hayırlısı olsun en önemlisi yeni evliyim zaten ama tuhaf sanki varmış gibi hissediyorum 😂psikolojik olarak değil belki var sonra çıkcak ortaya 😂😂😂😂

2.dk da çektim gerçekten var mıdır ay şoktayım. 😂😂 Allah ım inşallah vardır. Ne yapmam lazım yarın yeniden test mi yapim pazartesiyi mi bekleyim nasıl yapim ben bilemedim şu an.
Evet cnm 2 dakikada cikmis ve var gozun aydin okadar silikte degil biz bile gorebiliyoruz yarin sabah ilk idrarla tekrarla pazartesi kan ver hayirlisi olsun belirtilerin neler var

Ay canım inşallah inşallah 🤭💕Belirtim sadece mide bulantısı şu an. Hafif hissediyorum kendimi bide halsiz böyle. yattığım yerden kalkmasam hoşuma gidicek. 🌸🌸

Kızlar beta hcg 0.100 çıktı. Cuma günü adetime 3 gün vardı bugün adet olmam gerekirdi olmadım bel ağrım var böyle olan varmı..

Back
X