Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Asılma snrasi ovitrellenin11-12 günü resimde görünmüyor sanırım ama açık var erknmi çok yada iğneden mi salı kan vercm de

Eklentiler

• IMG_20201107_114635.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 291
Kızlar adetime altı gün var. Dayanamadım yaptım çizgiyi görebilen var mı ? Ben görüyorum

Eklentiler

• 8F8BB65A-E7E1-49B5-ABED-65D471E472E2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 269
Kızlar kan testi yaptırdım 25 çıktı, bugün aslında BAT günüm. 25 ne demek? Değerim yükselir mi?
Canım ben de ilk yaptırdığımda 15 çıkmıştı, 5 ve üzeri pozitif demek :) Değerin kaç olduğu değil 2 günde bir iki katı artıyor olması önemli sen kan ver 2 günde bir kontrol et. Benim ilk 15 çıktı 2 gün sonra 78 iki gün sonra 213 çıktı Çarşamba günü ilk doktor randevumuza gideceğiz hayırlısıyla :)

Bana kalırsa 7 kasım yazan da pik olmuş canım
Gayet açık rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
Aminn inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin ben de öyle düşünüyorum çünkü bugün yaptıklarımdan gölge bile yok

Aminn inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin ben de öyle düşünüyorum çünkü bugün yaptıklarımdan gölge bile yok
Aynen canım ben kullanmadım
Ama çok araştırdım biraz olsun anlıyorum
Kullanacaktım o ay hamile kaldım rabbime bin şükür gerek kalmadı
Bende 5 yıl bekledim meleğimi
Pkoluydum eşimde de sorun vardı
Rabbim yüzüne gülsün inşallah canım
İsteyen herkese nasip olur inşallah bu güzel duygu

İnşaAllah canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et olur mu

İnşaAllah canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et olur mu
Canım benim oğlum 11 aylık oldu şimdi uyuyo yanımda şükürler olsun
Ben hep dua ederim
Herkes için Ama şunu unutma isterken hep sağlıksı hayırlı olsun de
Benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ciğerlerinden dolayı
Herşeyden
Önce sağlık
İnsan eriyip bitiyo onu o halde gördükçe
Yine diyorum RABBİM SANA VE İSTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH

Amin canım benim Allah tekrar olumsuzluklar yaşatmasın sana öyle tabi Allahım verecekse akıl ruh beden sağlığı yerinde olanından c
versin inşallah

Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar. İçinizi ferah tutun. Hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin Rabbim.

Merhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-14-12-09-08-845_com.miui.gallery.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 173
Bende senin gibi akşam erken gebelik testi yaptım incecik çizgi cıktı sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve hamileydim canım
İnşallah vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…