- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.361
Hamilesin canım hayırlı olsunHanımlar merhaba, bugün BAT günüm, test yaptım bu şekilde çıktı. Gebelik var mı sizce? Hatalı olabilir mi?
Canım ben de ilk yaptırdığımda 15 çıkmıştı, 5 ve üzeri pozitif demek :) Değerin kaç olduğu değil 2 günde bir iki katı artıyor olması önemli sen kan ver 2 günde bir kontrol et. Benim ilk 15 çıktı 2 gün sonra 78 iki gün sonra 213 çıktı Çarşamba günü ilk doktor randevumuza gideceğiz hayırlısıyla :)Kızlar kan testi yaptırdım 25 çıktı, bugün aslında BAT günüm. 25 ne demek? Değerim yükselir mi?
Değerin iyi canım kaç günde adet oluyorsun ben bat günü yaptım 17 çıktı daha yeni korkma önemli olan saglıklı yükselmesiKızlar kan testi yaptırdım 25 çıktı, bugün aslında BAT günüm. 25 ne demek? Değerim yükselir mi?
Canım 25 günde bir oluyorum, son bat 16 Ekim. Bugün bat günü idi kan verdim 25 çıktı...Değerin iyi canım kaç günde adet oluyorsun ben bat günü yaptım 17 çıktı daha yeni korkma önemli olan saglıklı yükselmesi
Değerin iyi daha yeni çok küçük korkma önemli olan ikiye katlanması takip et iki günde aynı yerde kan ver allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınCanım 25 günde bir oluyorum, son bat 16 Ekim. Bugün bat günü idi kan verdim 25 çıktı...
Bana kalırsa 7 kasım yazan da pik olmuş canımKızlar merhabalar bana da yardımcı olur musunuz bu testlerde pik var mı acabaEki Görüntüle 2718252
Aminn inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin ben de öyle düşünüyorum çünkü bugün yaptıklarımdan gölge bile yokBana kalırsa 7 kasım yazan da pik olmuş canım
Gayet açıkrabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
Aynen canım ben kullanmadımAminn inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin ben de öyle düşünüyorum çünkü bugün yaptıklarımdan gölge bile yok
İnşaAllah canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et olur muAynen canım ben kullanmadım
Ama çok araştırdım biraz olsun anlıyorum
Kullanacaktım o ay hamile kaldım rabbime bin şükür gerek kalmadı
Bende 5 yıl bekledim meleğimi
Pkoluydum eşimde de sorun vardı
Rabbim yüzüne gülsün inşallah canım
İsteyen herkese nasip olur inşallah bu güzel duygu
Canım benim oğlum 11 aylık oldu şimdi uyuyo yanımda şükürler olsunİnşaAllah canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et olur mu
Amin canım benim Allah tekrar olumsuzluklar yaşatmasın sana öyle tabi Allahım verecekse akıl ruh beden sağlığı yerinde olanından cCanım benim oğlum 11 aylık oldu şimdi uyuyo yanımda şükürler olsun
Ben hep dua ederim
Herkes için Ama şunu unutma isterken hep sağlıksı hayırlı olsun de
Benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ciğerlerinden dolayı
Herşeyden
Önce sağlık
İnsan eriyip bitiyo onu o halde gördükçe
Yine diyorum RABBİM SANA VE İSTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
Amin teşekkür ederimAmin canım benim Allah tekrar olumsuzluklar yaşatmasın sana öyle tabi Allahım verecekse akıl ruh beden sağlığı yerinde olanından c
versin inşallah
Bende senin gibi akşam erken gebelik testi yaptım incecik çizgi cıktı sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve hamileydim canımMerhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?