- 7 Ocak 2020
- 18
- 1
- 6
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.321
kızlar bugün 10.gün geçikmem adet olmadımMerhabalar benim durumum geç döllenme sanırım tam emin değilim çizgi çok silik çıkdı
en son ekim 1 de adet oldum 3gün sürer hep 26 günde bir adet olurum düzenlidir ekim 26 sında adet olmam gerek di 7gün geçdi adet olmadım sabah test yapdım teslerim ektedir . emin olmadım
Çok silik çizgi var gibiSizde çizgi görüyor musunuz gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 2715887
Sonradan çıkan cizgiler geçerli olmuyor diyor buradaki arkadaşlar da eğer 5 dk içinde çıkarsa.silik de olsa vardır büyük ihtimalle bnmde öyle oldu çünkü hemen çıktı çok çok silik çizgiYaptıktan sonra 10 dakika boyunca çıkmadı bende bıraktım. 2 saatten fazla zaman geçtikten sonra farkettim acaba kuruma çizgisi olabilir mi diyede düşündüm. Birde siyah beyaz haliyle baktım görüyorum gibi sanki ama bilemedim.Eki Görüntüle 2715909
Bikaç gün sonra yenileyin gebelik testini anlaşılır ozaman :)Sizde çizgi görüyor musunuz gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 2715887
Teşekkür ederim. Bende çok ihtimal vermedim ama sol göğüs ucum aşırı derece şişti ve dokunamıyorum kaşık hatalarım var olabilir mi acaba diye düşündüm. Pco var bende o yüzden işler biraz karışık.Sonradan çıkan cizgiler geçerli olmuyor diyor buradaki arkadaşlar da eğer 5 dk içinde çıkarsa.silik de olsa vardır büyük ihtimalle bnmde öyle oldu çünkü hemen çıktı çok çok silik çizgi
Teşekkür ederim bakacağım artıkBikaç gün sonra yenileyin gebelik testini anlaşılır ozaman :)
Bende de PCO var ilk gebeligimde adetlerim aşırı düzensizdi 1 2 ay olmadığım olurdu söktürücü de icenezdim evlendikten sonra 14. Ayda hamile kaldım kendiliğinden ve adet olmam gereken tarihte yumurtlamisim gebelik son adet tarihime uymuyoordu adetten 15 gün gecikmistim ve daha çok çok yeniydi 315 lerde falan çıkmıştı kan çok şükür şuan kızım 5 yaşında ikinci gebeligimi de yeni öğrendim yarın kese görmeye gideceğiz inşallah benden size çok çok önemli bir tavsiye eğer kilonuz varsa ne yapın edin kg verin çünkü ben ilk kızımda 110 kg hamile kaldım 123 le doğurdum doğumdan sonra da 130 Lara çıktım artık adet zor geliyordu vücuttan ama 1.5 senede 50 kg verdim şuan maşallah her ay tam zamanında bazen 3 5 gün geri bile çekiyor o kadar düzenli oluyorum ve biz bu ay kaçırdık ve hemen hamile kaldım hiç beklemiyordum hamile kalacağımı çünkü ilk çocukta 14 ay bekledik bu hemen olduTeşekkür ederim. Bende çok ihtimal vermedim ama sol göğüs ucum aşırı derece şişti ve dokunamıyorum kaşık hatalarım var olabilir mi acaba diye düşündüm. Pco var bende o yüzden işler biraz karışık.
Bende de PCO var ilk kızımda 14. Ay hamile kaldım çok düzensiz adet olurdum 1 2 ay adetim gecikirdi ilaç da icemezdim ve adet olacagim zamanda yumurtlamisim ve gebeliği adetiim 15 gün geciktikten sonra oggrendim ve daha çok yeniydi 300 lerde çıkmıştı kan ve şuan kızım 5 yaşında yani adet gecikse bile PCO varsa söktürücü kullanmayın ben 15 günlük gecikmeyle öğrendim ve yeniydi ve eğer kilonuz varsa mutlaka kg verin ben ilk kızımda çok kiloluydum doğumdan sonra da aldım ve geçtiğimiz 2 senedir diyet yaparak 50 kg verdim adetlerim çok düzeldi her ay zamanında hiç sasmiyoor artık bazen 3 5 gün geri çekiyor şimdi tekrar yeni hamileyim ve beklemiyorduk çünkü sadece 1 kez kaza oldu ve kalmışım kg çok önemliymiş pco da kg varsa mutlaka verinTeşekkür ederim. Bende çok ihtimal vermedim ama sol göğüs ucum aşırı derece şişti ve dokunamıyorum kaşık hatalarım var olabilir mi acaba diye düşündüm. Pco var bende o yüzden işler biraz karışık.
90 kiloyumdoktor 75 olmalısın dedi elimden geleni yapıyorum bakalım inşallah bir seyler güzel olacak. Benimde adet düzensizliğin var 1-2 ay olmadığım oluyor. Duphaston verdi doktor onu kullanmaya başladım. Belki bu süreçte bir seyler olumlu şekilde ilerler ve inşallah bende sizin gibi duamı yaşarken bulurum kendimi.Bende de PCO var ilk gebeligimde adetlerim aşırı düzensizdi 1 2 ay olmadığım olurdu söktürücü de icenezdim evlendikten sonra 14. Ayda hamile kaldım kendiliğinden ve adet olmam gereken tarihte yumurtlamisim gebelik son adet tarihime uymuyoordu adetten 15 gün gecikmistim ve daha çok çok yeniydi 315 lerde falan çıkmıştı kan çok şükür şuan kızım 5 yaşında ikinci gebeligimi de yeni öğrendim yarın kese görmeye gideceğiz inşallah benden size çok çok önemli bir tavsiye eğer kilonuz varsa ne yapın edin kg verin çünkü ben ilk kızımda 110 kg hamile kaldım 123 le doğurdum doğumdan sonra da 130 Lara çıktım artık adet zor geliyordu vücuttan ama 1.5 senede 50 kg verdim şuan maşallah her ay tam zamanında bazen 3 5 gün geri bile çekiyor o kadar düzenli oluyorum ve biz bu ay kaçırdık ve hemen hamile kaldım hiç beklemiyordum hamile kalacağımı çünkü ilk çocukta 14 ay bekledik bu hemen oldu
Bende de PCO var ilk kızımda 14. Ay hamile kaldım çok düzensiz adet olurdum 1 2 ay adetim gecikirdi ilaç da icemezdim ve adet olacagim zamanda yumurtlamisim ve gebeliği adetiim 15 gün geciktikten sonra oggrendim ve daha çok yeniydi 300 lerde çıkmıştı kan ve şuan kızım 5 yaşında yani adet gecikse bile PCO varsa söktürücü kullanmayın ben 15 günlük gecikmeyle öğrendim ve yeniydi ve eğer kilonuz varsa mutlaka kg verin ben ilk kızımda çok kiloluydum doğumdan sonra da aldım ve geçtiğimiz 2 senedir diyet yaparak 50 kg verdim adetlerim çok düzeldi her ay zamanında hiç sasmiyoor artık bazen 3 5 gün geri çekiyor şimdi tekrar yeni hamileyim ve beklemiyorduk çünkü sadece 1 kez kaza oldu ve kalmışım kg çok önemliymiş pco da kg varsa mutlaka verin
Amin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu adet duzensizliginde kilonun çok etkisi varmış ben bunu anladım bana kızma seni gucendirmek değil asla niyetim aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum sana mutlaka kg ver adet düzene giriyor kg verince inan o zaman işler daha kolay en yakın zamanda hayırlı haber alırsın inşallah90 kiloyumdoktor 75 olmalısın dedi elimden geleni yapıyorum bakalım inşallah bir seyler güzel olacak. Benimde adet düzensizliğin var 1-2 ay olmadığım oluyor. Duphaston verdi doktor onu kullanmaya başladım. Belki bu süreçte bir seyler olumlu şekilde ilerler ve inşallah bende sizin gibi duamı yaşarken bulurum kendimi.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı etsin etsin.
Hayır kızmadım neden kızayım teşekkür ederimAmin inşallah Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu adet duzensizliginde kilonun çok etkisi varmış ben bunu anladım bana kızma seni gucendirmek değil asla niyetim aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum sana mutlaka kg ver adet düzene giriyor kg verince inan o zaman işler daha kolay en yakın zamanda hayırlı haber alırsın inşallah
Benim testimde bu sabah boyle çıktı adetiniźe kac gun var veya yumurtlamanin kacinci gunu acaba insallah vardir cok silik ama bitek ben görebiliyorum gibiIlk 10 dk akşam idrarıyla sizce var mı kızlar? Ikincisinde ayni resimle oynadım
Benim ilk testim de öyleydi adete 7 gun kala yapmıştım ben görebiliyordum sadece fotoda çıkmıyordu bile ertesi gün ilk idrarla kaset test yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı ve kan verdimBenim testimde bu sabah boyle çıktı adetiniźe kac gun var veya yumurtlamanin kacinci gunu acaba insallah vardir cok silik ama bitek ben görebiliyorum gibi
Benim düzensiz, geçen sefer 1.5 ayda oldum. Sat 30 eylül, ona gore cok gecikti ama eger varsa oldukça gec bir döllenme sanırım. Ama iki test yaptim 1.5 2 saat arayla diğeri de böyle.Benim testimde bu sabah boyle çıktı adetiniźe kac gun var veya yumurtlamanin kacinci gunu acaba insallah vardir cok silik ama bitek ben görebiliyorum gibi
Sizin şu anda kaç haftalık yeni mi? Hayırlı olsunBenim ilk testim de öyleydi adete 7 gun kala yapmıştım ben görebiliyordum sadece fotoda çıkmıyordu bile ertesi gün ilk idrarla kaset test yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı ve kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?