- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.401
Umudunu kaybetmeYine yaptım 5 gün var çıkmadı
Hiçmi görünmüyor çizgi bazen fotoda belli olmuyo ondan sordum canımYine yaptım 5 gün var çıkmadı
Ben negatifim diye bağırıyor testHiçmi görünmüyor çizgi bazen fotoda belli olmuyo ondan sordum canım
Sırt ağrısı adet agrısı kaşık agrısı başka yok ama sanmıyorum yokUmudunu kaybetmesabret bakalım 1 2 gün daha rabbim yüzüne gülsün inşallah bu ay miniğin seninledir belirtin varmı
Ben negatifim diye bağırıyor test
Bakalım hayırlısıGüldürdün beni dur bakalım 5 gün var daha
İnanmayıp 3 kere yaptımEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğin inşallahİnanmayıp 3 kere yaptım4 haftalıkmış dün öğrendim
Naptın canım yaptınmı tekrar testBakalım hayırlısı
Görüyorum ben 2. Çizgiyi. Hayırlı olsunEki Görüntüle 2725804 sizler gorebiliyor musunuz acaba cizgi?
Yaa gercekten miGörüyorum ben 2. Çizgiyi. Hayırlı olsun
İki hafta önceki testimin aynısı hafif bir cizgi görünüyor sankiEki Görüntüle 2725804 sizler gorebiliyor musunuz acaba cizgi?
Umarim vardir benim de.. yarin tekrar yapayim diyorum test, belki koyulasir biraz dahaİki hafta önceki testimin aynısı hafif bir cizgi görünüyor sanki
Umarim vardir benim de.. yarin tekrar yapayim diyorum test, belki koyulasir biraz daha
Cok tesekkur ederim, icimi rahatlattinizCnm burda çıkmışsa kandada çıkar bnm okardar yaptm negatf çıktı ikisindede ama bnm silik çıktığı gün akşam kandada 36 çıktı
Akşam acilde verip ögrrnebilirsnCok tesekkur ederim, icimi rahatlattinizCalisiyorum o yuzden cumartesi gunune kadar kan testine gidemeyecegim malesef bir umut bekliyorum iste koyulasirsa testler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?