- 8 Nisan 2011
- 1.997
- 2.038
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.541
Eger 5 dk icinde ciktiysa varBenim testime de yorum yapar mısınız? 3 gün gecikti.
Evet inşallahEger 5 dk icinde ciktiysa var
Var pembe çizgi.Benim testime de yorum yapar mısınız? 3 gün gecikti.
Var sanki; ama adet gününüz geçtiğinde yaparsanız daha net bir sonuç olurKızlar mavi olan perşembe günü diğeri bugün bata son 4 gun kaldı bugun
Merhaba. Test yaptım herhalde var diyebilirim diye düşünüyorum ☺Ovülasyonun 10.günüyse ve hemen belirdiyse varbenim 9.günümde cikmisti hatta bu kadar silikti. Eşimi inandiramamistim cunku o goremiyordu bence sabah ilk idrarla laboquickle yapin. Ben erken gebelik testlerine guvenmiyorum. Beta hcg degerim 3 iken bile cok silik gostermisti bu ucuz testler.
Kesinlikle varMerhaba. Test yaptım herhalde var diyebilirim diye düşünüyorum ☺
InsallahhKesinlikle varTebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallahh cok sevindim
Dunku kaset testte cikandan daha koyu ama bu seferkiInsallahhHala tedirginim ama bakalım
Evet dimi üstelik rengi de belirgin pembe. Pazartesi bir aksilik olmazsaDunku kaset testte cikandan daha koyu ama bu seferkitedirgin olmaya gerek yok bence
Pazartesi bekliyoruz o zaman sonucuEvet dimi üstelik rengi de belirgin pembe. Pazartesi bir aksilik olmazsa
Allah sag salim kucağına almayı da nasip etsin i sallah. Birsey sormak istiyorum, biz de bebis için denelere başladık yeniyiz daha, ama akıntım da bir gariplik var sanki bu ay. Hamile olan arkadaşlar yazabilir lermi akıntilarinda nasıl değişiklikler olmuştu? Ya da olmuş muydu?Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Bu testlerde sonradan cikiyor bu silik cizgiler. Kuruma cizgisi deniyor basima geldi. Ama yine supheleniyorsaniz kaset testlerde tekrar deneyin ilk idrarla insallah vardir bebisRica etsem benim testime de bakarmisiniz ama hemen cikmadi onu soyliyim yavas yavas oldu.. ben gözümle birsey gordum paylasmak istedimm..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben yeni hamile kaldim 3 hafta 4 günlük. Akintim biraz koyulasti kivam olarak, rengi de insallah enfeksiyondan degildir sari-acik yesil gibi. Kac gun once yumurtladiginizi biliyor musunuz? Bebek calismalarina baslayinca iliskinin ertesi gunu asiri bol miktarda uzayan akinti oluyordu bende. Vajina temizliyor kendiniAllah sag salim kucağına almayı da nasip etsin i sallah. Birsey sormak istiyorum, biz de bebis için denelere başladık yeniyiz daha, ama akıntım da bir gariplik var sanki bu ay. Hamile olan arkadaşlar yazabilir lermi akıntilarinda nasıl değişiklikler olmuştu? Ya da olmuş muydu?
Teşekkürler ..ama ben daha onceki aylarda birkac test yaptim hiç boyle cizgi cikmamisti ilk kez çıktı yapicam tekrar..Bu testlerde sonradan cikiyor bu silik cizgiler. Kuruma cizgisi deniyor basima geldi. Ama yine supheleniyorsaniz kaset testlerde tekrar deneyin ilk idrarla insallah vardir bebis
umutla,heyecanla 2. çizgiyi görmek için bekleyenler,inşallah en kısa zamanda görürsünüz.o duyguyu çooook iyi bilirim,tam 2 yıl bekledim meleğimi,9. haftada kaybettim.şimdi yine hamileyim.
dualarım meleğini kucağına almak isteyen herkes için...sizin çizgileriniz çok daha kırmızı olsun..
Merhaba, bir soru sorular sordum kimse takmadı, lütfen artık birileri cevap versinBu testlerde sonradan cikiyor bu silik cizgiler. Kuruma cizgisi deniyor basima geldi. Ama yine supheleniyorsaniz kaset testlerde tekrar deneyin ilk idrarla insallah vardir bebis
Ben ayın 10 unda doktora normal kontrole gitmiştim her yıl gitmem gerektiği için. O zaman doktorum yumurtanın çatlamış demişti. Ve biz bir gün önce birlikte olmuştuk. Ben de o dönemde sizin dediğiniz gibi uzayan alıntılar vardı. Şimdi rengi biraz değişti. Adetim in tam ne zaman olacağından emin olamıyorum her ay değişir ama en az 2 3 gün vardır diye tahmin ediyorum. Enfeksiyon için ilaç kullanmak istemiyorum eğer hamileysem bebeğe zarar vermekten korkuyorum.Ben yeni hamile kaldim 3 hafta 4 günlük. Akintim biraz koyulasti kivam olarak, rengi de insallah enfeksiyondan degildir sari-acik yesil gibi. Kac gun once yumurtladiginizi biliyor musunuz? Bebek calismalarina baslayinca iliskinin ertesi gunu asiri bol miktarda uzayan akinti oluyordu bende. Vajina temizliyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?