Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar,

Eşimle bir aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz, adetlerim düzenli değil o yüzden bilemiyorum yumurtlama tarihimi.
Eklediğim fotolarda gebelik şüphesi olduğunu düşünüyor musunuz?

Testleri sabah ilk idrarımla yaptım.
Yaptıktan 5 10 dakika sonra gölge gibi çizgiler çıktı ancak 30 40 dakika sonra fotoğrafını çekebildim.

Malesef bunlar hep kuruma cizgileri Adet bitiminden itibaren Ovülasyon testiyle yumurtlama gunlerinizi yakalayin ve degerlendirin. Ovulasyonda cift cizgi gorunce o gun ve ertesi gunleri degerlendirin. Yumurtlama olmus demek icin iki cizginin de ayni olmasi lazim ya da T nin C den daha koyu olmasi gerekir.

adetime henüz 6 gün var ultra erken test yaptım çok hayali bir çizgi çıktı gözle daha belirgin ama siz de görebiliyor musunuz başına böyle bir durum gelip hamile çıkan oldu mu

Bir bayanda daha silik cıktı böyle az önce sonucu 2.00 cıktı canım biraz daha bekle 2 gün sonra tekrar yap koyulaşırsa kan ver bence inşallah vardır oda erken gebelik testi yapmış üzmek istemem ama koyulaşmayı bekle inşallah sağlıklı bir bebişin habercisidir

Kaset testle yaparsaniz daha net cikar bunlarin cizgileri cok ince ama ben gordum orada bi cizgi benim adete 5 gun kala kaset testte cikmisti

Geçen sizle konusmusuz biz simdi hatirladim. Yumurtlamanin 9.günü cok cok silik boyle bi cizgiyle ogrendim. Sonra 12.gun beta hcg yaptirdim dayanamayip 182 cikti. Bugun de yumurtlamanin 16.günü 952 cikti şükür. Cuma gunu doktordan randevu aldim bakalim keseyi gorursek kan sulandirici iğne kullanmam gerekebilir tedbiren. Siz de sabredememişsiniz idrar testi icin benim gibi İnsallah vardir

Ahh merak ben ilk gebeliğimi de böyle öğrenmiştim 2 güne bir tekrarlayıp koyulaşmayı takip etmiştim yine öyle yapacağım ama insaan duramıyor brilerine göstermek istiyor hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıklı devam eder ve kucağınıza alırsınız

Kan testi insanı strese sokuyor zaten 1 hafta geçmeden yaptırmam kan testi bakalım hayırlısı

ben her sabah yapiyorum hala uzerine de tarihleri yaziyorum bu bir hobi haline geldi artik testsiz bir hayat dusunemiyorum insallah rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

Şimdi
ben her sabah yapiyorum hala uzerine de tarihleri yaziyorum bu bir hobi haline geldi artik testsiz bir hayat dusunemiyorum insallah rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
Geçmiş konuşmalarımızı okudum da benzer şeyler yaşamışız ya. Bakalım ben tek test yaptım yanlışlık da olabilir çok erken zaten şuan daha 6 gün var geçenki gebeliğimi 2 gün önce öğrenmiştim. Evet hobi haline geliyor bi süre sonra benim test zulam var şuan ovülasyon gebelik erken gebelik ne ararsanız

Ayy ne güldüm hepimiz sıyırdık Evet benzer seyler yasadiklarimiz o yuzden de bu idrar testlerine bagimliyiz malesef

Evet adet 14 gun sonra geliyor diye cok umitlenmistim ben de yaa nasil da dua ettim biliyor musunuz sabahin 6 sinda hem de. Ozur dilerim sizi bos yere de umitlendirdim istemeden hakkinizi helal edin lutfen insallah bir daha ki ay alirsiniz haberi
Ptesi nornal adet gibi başlayan kanamam, dün bayağı aazalmisti. Dün geceden beri hiç kanamam olmamıs. Bir test daha var elimde erken gebelik testi yazıyor üzerinde ama hcg 20 ml/u/ml den itibaren yazıyor.
İlk denediğim test daha hassastı. Onda negatif çıkan bunda pozitif çıkar mı ki bilemiyorum

Siz daha iyi bilirsiniz baya baya adet gibi miydi kanamaniz? Hamile gibi hissediyor musunuz hala? Beta hcg degeri 5 olsa bile gosteriyor en dandik olan testler bile. Isterseniz deneyin bi ama basima gelmedi hic boyle bisey. Sizi umitlendirmis gibi olmayayim diye de konusamiyorum.

Ya baya yoğundu, koyu kırmızıydi hatta ilk gün. Dün pembelesti ama hala çok az değildi. İlk güne göre nispeten hafifti. Akşama doğru çok az oldum. Geceden beri hiç yok. Peçeteye silince pembe akıntıya döndük geri. Anlayamıyorum artık gerçekten. Umitlenmek istemiyorum ama bazen de Umitlenmekten başka çarem kalmıyor

Hamile gibi hissediyor muyum, ben galiba kararı verdikten sonra direk anne moduna girdim hala hamileyim gibi geliyor. Gerçi göğüslerim dolgunlasmistu onlar falan normale dönmüş ama.

Hamile gibi hissediyor muyum, ben galiba kararı verdikten sonra direk anne moduna girdim hala hamileyim gibi geliyor. Gerçi göğüslerim dolgunlasmistu onlar falan normale dönmüş ama.
Erken adet oldunuz ya o yuzden az surmustur kanama. Bence hic test yapip bozmayin moralinizi. Gogusleriniz de gectiyse yoktur benim de oyle olurdu adet olunca gecerdi. Bu sefer gecmedi mesela devam etti artarak gebelik oldugu icin. Ama boyle olup da ertesi ay hamile kalana cok rastladim. Vucut hamileliğe hazirliyomus kendini. Siz bence bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gununu bulun degerlendirin sıkıca çalışın insallah hayirli zamanda gelecek bebiş.

Ben de tam o arada son testi mundar ediyordum evet tabiki negatif. Hani öyle a Abaya falan yer bırakmayacak netlikte çıkıyor benim testler
İnşallah dediğiniz gibidir, bu ay provasidir belki Rabbım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yaaa çok hoşsunuz ben 2 bucuk senedir kac kere boyle adet oldugumu bile bile yaptim testleri anlayabiliyorum sizi Bisey diyim mi ilk denemelerde afedersiniz sperme bile uyum saglamaya calisiyor rahim, cunku ilk defa karsilastigi bir madde ki bebek tamamen yabanci bir madde. O yuzden diyorlar ki mesela bi kere hamile kaldin mi gerisi geliyor. Dusuk bile yapsan vucut bunu daha once deneyimledigi icin hemen kabul ediyor bi sonrakinde. Her zaman dualarimdasiniz burada kim bebek istiyorsa saglikla kucagina aldigi gunler gelsin insallah. Amin sagolun

Amiin, Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama belki daha başındayım diye bilemiyorum, bu heyecanlar benim çok hoşuma gidiyor. Delirmeden ana olaydım iyiydi

Merhaba belki birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim. Mayısta gebelik düşünmeye başladık ağustosta hamile kaldım. Eylülde kaybettim bebeğimi. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Çikolata kistim var, sizde de varsa sakın kafaya takmayın. Doktorumda dedi bende hiç engel olacağını düşünmedim. Bu ay en az kafaya taktığım ay oldu mayıstan ve düşüşten sonra. Yapın diye demiyorum ama sağlıklı beslenmeye dikkat eden ben bu ay cipste yedim kolada içtim. Zaten çalışıyorum diğer boş vakitler için de hobiler edindim. Ovulasyonda pik gördükten birgün önce ve birgün sonrayı değerlendirdik. Tabi regl dönemi yaklaşınca bi telaş sardı beni yaşam değil. Çarşamba yerleşme kanamam oldu regle beş gün kala . Bundan önceki testler negatif ve hayal kırıklığıydı. En büyük kötülüğü erkenden test yaparak kendimiz yapıyoruz. Perşembe kaset testte silik çizgi bugün de erken gebelikte çift çizgi gördüm çok şükür. Haftaya hastane yolları :) diyeceğim o ki umudunuzu kaybetmeyin ve stresi azaltın arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin, ben ve diğer gebeler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…