- 3 Eylül 2015
- 106
- 109
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.701
Benim bugün hastalanmam gerekti canmKaçıncı günün cnm normalde dün için adet olmam lazımdı hala olmadım karnım da çok ağrıyor inşallah bende güzel haber alırım pek umudum yok ama bu ağrıya bakarak
testte çok hafifde olsa kırmızılık görmüşsün, adetin düzenliyse bu ay 9 gün gecikmişse eğer biraz daha bekleyip kan testi vermelisin. Belirtilere güvenemiyorum, adetlerimde düzensiz onun için bekliyorum. Ama senin düzenliyse zaman geçirme derim.Merhaba, benim adetim 9 gün gecikti test yaptım fakat testte çıkmadı sonra kenarından bir. Kırmızılık gördüm içini açtım evet kırmızı bir çizgi gibi birşey var ama yanlış yerde. Bu arada geçtiğimiz ay kontrol oldum kist veya bir problem yok dedi doktor. Ani üşüme uyku ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorum. Ne yapmalıyım sizce. Kullandığım test predictor. Kan vermekte kararsızım o durum biraz üzücü oluyor çünkü daha önce yaşadım. Benzer birşey yaşayan varmı aranızda
Testlerin hepsi farklı marka sanırım. Kıyas yapmak için aynı testten kullanmanızı öneririmSelam arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yicem atıcağım testler adete 5-4-3 gün kala sadece ilk test ilk idrarla yapıldı silinme var kimyasal mıdır
Çok güzel hayırlı olsunMerhaba, başka bir başlıkta sormuştum ama burası daha kalabalık :) bir de sizin fikrinizi alsam fena olmaz dedim, malum uçan kuşa fikir soracağız neredeyse. Adet günüme dört gün var, bugün hem normal hem erken gebelik testlerinden yaptım, artarda birer kere. Size de fotolarını yolluyorum. Yorumlarınız nedir kızlar?
Çok teşekkür ederimÇok güzel hayırlı olsun
Adetim normalde çok düzenliydi bi kaç aydır 35 güne çıktı periyodum fakat bugün 40 oldu eğer cumaya kadar olmazsam kan testi yaptırayım en iyisi. Teşekkür ederim cevap içintestte çok hafifde olsa kırmızılık görmüşsün, adetin düzenliyse bu ay 9 gün gecikmişse eğer biraz daha bekleyip kan testi vermelisin. Belirtilere güvenemiyorum, adetlerimde düzensiz onun için bekliyorum. Ama senin düzenliyse zaman geçirme derim.
Kaç gün var canım bata ve çizgi hemen çıktımıBakar mısınız
5 dk içnde cıktı 9 gün varKaç gün var canım bata ve çizgi hemen çıktımı
9 gün var 5 dk içinde cıktıKaç gün var canım bata ve çizgi hemen çıktımı
Erken çıkmış ama var gibi. Sağlama almak için yarın ilk idrarla tekrar yap istersenBakar mısınız
Yaaa görüyorum çizgi inşallah koyulaşır9 gün var 5 dk içinde cıktı
Kaset test almaya gidiyorumYaaa görüyorum çizgi inşallah koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?