- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.721
Banada alsana ya cok soguk burasıKaset test almaya gidiyorum
Yaptım yaa çıkmadıBanada alsana ya cok soguk burasıçıkamıyorum şimdimi yapacaksın
Atayım resimYaptım yaa çıkmadı
Banada alsana ya cok soguk burasıçıkamıyorum şimdimi yapacaksın
TAMAMyarın atarım resım ınsb9096brc Hem kaset test hem bat'a dokuz gün var hem de ilk idrar değil. Bunda çıkmaz ki zaten. Yarın sabah erken gebelik testiyle dene bence
ilk ıdrar oenmlı mı kıb9096brc Hem kaset test hem bat'a dokuz gün var hem de ilk idrar değil. Bunda çıkmaz ki zaten. Yarın sabah erken gebelik testiyle dene bence
Sıvı tüketimi olunca idrarda hcg seyreldiği için testte çıkmayabilir. Eğer varsa şu an muhtemelen çok başında. O yüzden ilk idrarda daha doğru sonuç veririlk ıdrar oenmlı mı kı
Kan tahlili yaptırdın mı?4 aylık evliyim. Herşey yapmamıza rağmen kalamıyordum yasım 34 oldugundan korkuyordum. Bu ay hissettim bir pozitif 2 negatif erken gebelik testim oldu adetime 10 gun kala kan testi yaptırdım negatıf ama 0.100 bile benım için yukselecek bi degerdi . Dun adet olmam gerekiyordu olmadm agrı şişlik uyku full bugun dayanamadım ucuz test aldım saniyeler içinde 2. Cizgi insallah kan testi pozitif cıkarEki Görüntüle 2766105
Bu sabah test yaptın mı?TAMAMyarın atarım resım ıns
YAPTIM AMA GÖREMEDIM KI YAAABu sabah test yaptın mı?
Erken gebelik testi miydi?YAPTIM AMA GÖREMEDIM KI YAAA
EVETT BETA 10 UN ÜZERİNDEYS GÖSTERİYORUŞ AMA CIKMADI KIErken gebelik testi miydi?
Sen biraz daha sabret en iyisi. Çok erken hala. Bazen testler de yanıltabiliyor. İnşallah pozitiftir tabiiEVETT BETA 10 UN ÜZERİNDEYS GÖSTERİYORUŞ AMA CIKMADI KI
Artar da 7. gün test yapmaya başlamak için erken değil mi?Merhaba arkadaşlar bende idrar testi yaptım tup bebek 7. Gunde bu beta hcg artınca idrar testi koyulugu artar mı bilgisi olan var mi ben 3 gündür yapiyorum sanki hep aynı renkteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?