Pozitif İdrar Testi Örnekleri

19 aralıktı sat canım adet döngümde 32-33günde bir oluyorum

19 aralıktı sat canım adet döngümde 32-33günde bir oluyorum
12 ve 14 ü değerlendirdi isen adet tarıhınde yakın oldugundan 20 yada 22 ocak bence üzerine göreceksin cunku adetine yakın döllenme olacak yani regl olursan panikleme 12 sinin üzerine 17 gun koy ozaman test yap subatın basında senın durum belli olur tabi en saglıkkı bilgiyi dr un verir ama eger adet olursan son adet gunun olmazsan 19 u baz alınır

Merhaba belirtileriniz bana tiroitle ilgili gibi geldi. Üsüme kabızlık adet gecikmesi bunlar tsh yukselince oluyor. Sac dokulmesi de yapar, kilo da aldirir mesela. Isterseniz dahiliye bolumune gidin bir kontrol ettirin degerlerinizi. Hamilelik icin de hazirlik olur tsh yuksekken hamile kalmak riskli.

5 dk içnde cıktı 9 gün var
Adete 9 gün kala, yumurtlamadan sonra 5.gün oluyor ve daha tüpten rahime bile inmemiş oluyor döllenmis yumurta. Cunku her kadin standart yumurtlamadan 14-15 gun sonra adet olur. Idrar testinde en erken 10.gün cikar bu da adete 4-5 gün kala oluyor. Eger yumurtlama gununu biliyorsaniz ve degerlendirdiyseniz uzerinden 10 gun gecince idrar testi yapin.

Canım ben testte bir şey göremedim. Bence birkaç gün sonra testi tekrarla ama erken gebelik testi yapma derim bende silik çizgi çıktı dün bugün kaset test yaptım hiçbir şey yok . Kaset test en neti oluyor

Bence negatif gibi test bu ay da hayırlısı ama teşekkür ederim

Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. 15.gün regl oldum fakat 2gün sürdü bugün 3.günüm ama bitti normalde 6 7 gün sürer tuhaf.sabah kan testi vereceğim. Hormonlara falan bakılacak. Testlerin içinde troid varmıydı bilemiyorum ama yoksa gider baktırırım mutlaka

Kızlar cok silik olan cumartesi günün testi diğeri bugünün
Biri Yumurtlamadan sonra 10 . Gün diğeri 12. Gün ikiside 5 dk içinde çıktı
Yarın sabah tekrarlıycam
Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Eklentiler

• IMG_20210125_183045.webp
    6 KB · Görüntüleme: 264
  • IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 286
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…