- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.041
Cnm testin dile gelip yemin etmesi kalmış bi tekEki Görüntüle 2870064 Eki Görüntüle 2870067 4-5 günlük adet gecikmesi ile 11 Haziran cuma sabahı erken gebelik testi yaptım , daha sonra öğlen sağlık ocağına gidip durumu anlattım bir daha idrar yapıldı küçük olan testte orada iki çizgi çıktı, pazartesi sabah gel kanda bakalım dediler bu sabah gidip kan verdim yarın belli olur dediler , sizce de sonuç pozitif değil mi ? 2 yıldır bekliyorduk Allah tüm isteyenlere nasip etsin canlarım
Hayırlı olsun bebişEki Görüntüle 2870064 Eki Görüntüle 2870067 4-5 günlük adet gecikmesi ile 11 Haziran cuma sabahı erken gebelik testi yaptım , daha sonra öğlen sağlık ocağına gidip durumu anlattım bir daha idrar yapıldı küçük olan testte orada iki çizgi çıktı, pazartesi sabah gel kanda bakalım dediler bu sabah gidip kan verdim yarın belli olur dediler , sizce de sonuç pozitif değil mi ? 2 yıldır bekliyorduk Allah tüm isteyenlere nasip etsin canlarım
Cnm testin dile gelip yemin etmesi kalmış bi tekmasallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ah inşallah ZEYNEP Ahmet kardeşim inşallahCnm testin dile gelip yemin etmesi kalmış bi tekmasallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım benim Allah razı olsun bunyazrıklarınızı bile görünce gözlerimin dol asından yaşamamıyoruz şuanHayırlı olsun bebişgayet de hamilesiniz bu ay özel birşey yaptınız mı gebelik için? İlişki hangi günlerde oldu?
Bizimki koca kız oldu cnm 5 yaşında bi kızım var ikinciyi bekliyoruz nasip olursaEki Görüntüle 2870064 Eki Görüntüle 2870067 4-5 günlük adet gecikmesi ile 11 Haziran cuma sabahı erken gebelik testi yaptım , daha sonra öğlen sağlık ocağına gidip durumu anlattım bir daha idrar yapıldı küçük olan testte orada iki çizgi çıktı, pazartesi sabah gel kanda bakalım dediler bu sabah gidip kan verdim yarın belli olur dediler , sizce de sonuç pozitif değil mi ? 2 yıldır bekliyorduk Allah tüm isteyenlere nasip etsin canlarım
Ah inşallah ZEYNEP Ahmet kardeşim inşallahKanda ya da ultrasonda görünmezse diye içimi evhamlar kaplıyor , kalbim pıt pıt atışı değişiyor İnan Sizin kaç aylık bebiş?
Tmm bekliyorum canımCanım benim Allah razı olsun bunyazrıklarınızı bile görünce gözlerimin dol asından yaşamamıyoruz şuan2 yıldır her ay bu heyecanı bu bekleyişi yaşamak biraz tereddütte bıraktı beni de ondan . Hemen yazıyorum bu ay uyguladığım yöntemleri sweetdreams cım
Maşallah Allah bağışlasın kuzum, benimde iki kızcığım var , inşallah varsa 3. Yü bekliyoruz heyecanlaBizimki koca kız oldu cnm 5 yaşında bi kızım var ikinciyi bekliyoruz nasip olursa
Burada yazılmamıştı canım , ben daha önce onu kullanmadım, fakat doktorum farklı bir ilaç vermişti iki ay kullan üçüncü ay geve kaşırsan da gel kalmazsan da gel demişti , fakat üzerinden 10 ay geçti gebelik oluşmadı , ara ara folik asit kullandımArkadaşlar daha önce bu topige yazdım mi hatırlamıyorumsize bişey sormak istiyorum, PROWOMEN diyr bir vitamini var hiç kullanip olumlu sonuç alan oldu mu?
Burada yazılmamıştı canım , ben daha önce onu kullanmadım, fakat doktorum farklı bir ilaç vermişti iki ay kullan üçüncü ay geve kaşırsan da gel kalmazsan da gel demişti , fakat üzerinden 10 ay geçti gebelik oluşmadı , ara araArkadaşlar daha önce bu topige yazdım mi hatırlamıyorumsize bişey sormak istiyorum, PROWOMEN diyr bir vitamini var hiç kullanip olumlu sonuç alan oldu mu?
kuzum ben bir sürü yumurtlama ve regl programı kullanıyorum ama arasında en uyumlu hesaplama yapan p.c idi , normalde adetlerim 25-26gün ile 29 gün de bir değişken zamanlarda oluyordu ve takibi çok zorluyordu , Her ay 28 günde bir oluyorsan Adetten 14. Gün muhtemelen yumurtlama günün oluyor , ama benim değişken olduğu için ; PC uygulamasında gösteren yumurtlama günümden 5 gün önce, yumurtlama gününden de 4 gün sonrayı hedef yaptım kendime , ikişer gün aralıklarla ilişki durumu oldu , Geçmiş aylarda tek rakamlı günde başladıysam bu ay çift günlerde başladım .2 senedir denemediğim kalmamıştı desem abartmış olmam ,bu sefer 10 gün boyunca iki üç günde bir oldu. 10 dk uzandım hemen kalkmadım. Kimi doktor 2 günde bir önerirken kimi haftada 2 bile yeterli diyor , siz ne zamandır Bekliyorsunuz , Rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısyla sizin güzel haberlerinizi almamızı nasip etsin kuşumHayırlı olsun bebişgayet de hamilesiniz bu ay özel birşey yaptınız mı gebelik için? İlişki hangi günlerde oldu?
Canım benim 3 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum 1 yıldır deniyorum ama olmuyor sebepsizBurada yazılmamıştı canım , ben daha önce onu kullanmadım, fakat doktorum farklı bir ilaç vermişti iki ay kullan üçüncü ay geve kaşırsan da gel kalmazsan da gel demişti , fakat üzerinden 10 ay geçti gebelik oluşmadı , ara ara
kuzum ben bir sürü yumurtlama ve regl programı kullanıyorum ama arasında en uyumlu hesaplama yapan p.c idi , normalde adetlerim 25-26gün ile 29 gün de bir değişken zamanlarda oluyordu ve takibi çok zorluyordu , Her ay 28 günde bir oluyorsan Adetten 14. Gün muhtemelen yumurtlama günün oluyor , ama benim değişken olduğu için ; PC uygulamasında gösteren yumurtlama günümden 5 gün önce, yumurtlama gününden de 4 gün sonrayı hedef yaptım kendime , ikişer gün aralıklarla ilişki durumu oldu , Geçmiş aylarda tek rakamlı günde başladıysam bu ay çift günlerde başladım .2 senedir denemediğim kalmamıştı desem abartmış olmam ,bu sefer 10 gün boyunca iki üç günde bir oldu. 10 dk uzandım hemen kalkmadım. Kimi doktor 2 günde bir önerirken kimi haftada 2 bile yeterli diyor , siz ne zamandır Bekliyorsunuz , Rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısyla sizin güzel haberlerinizi almamızı nasip etsin kuşum
Allah’ım gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin prensesine yoldaş olsun inşallahCanım benim 3 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum 1 yıldır deniyorum ama olmuyor sebepsizbende her ay yumurtlma rakibi yaptım ama bakalım bu ay inşallah umutluyum PC programı hangisi bı bakayım ben
Bunu biliyorum canım yüklü bendeAllah’ım gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin prensesine yoldaş olsun inşallahHemen fotosunu atıyorum App Store den yada uygulamalarından indir , ama muhakkak 11 gün içinde bir ay tekli günlerden başla diğer ay çift günlerden başlayarak iki günde bir olsun Eki Görüntüle 2870356 Eki Görüntüle 2870356 Eki Görüntüle 2870356
Anladım canım ne. Demek istediğiniGün aşırı olmasının yanı sıra, mesela 19 u yumurtlaman ise 5 gün öncesi ayın 14 ü yapıyor ya bu ay ayın 14 ü, 16 sı , 18 , 20 , 22,24 ünde uygulamaya döküp diğer ayın tekli gününde başlayarak denedim onu da yapanları okumuştum bu ay onu denedim farklı olarak açıkçası , herşey Allahtan hayırlısı olsun
Aynen canım öyle yaptım bende , bir ay tek günden başladım diğer ay çift önemli olan yumurtlama gününü yakalamak yada 2 gün önceden yada bir gün sonradan erkek hücresi ile buluşmasını sağlamak, Allah’ta emretmiş olursa inşallah hayırlısıyla olurAnladım canım ne. Demek istediğinibenim yumurtlama 17 Haziran galiba 5 çıkar 12, 12,14,16,18,20,22 gibi günlerde ilişki olacak
Bende ovu testi kullanıyorum canım pik gorunce mutlaka ilişki oluyor ama üst üste oluyordu bu sefer gün aşırı yapacamAynen canım öyle yaptım bende , bir ay tek günden başladım diğer ay çift önemli olan yumurtlama gününü yakalamak yada 2 gün önceden yada bir gün sonradan erkek hücresi ile buluşmasını sağlamak, Allah’ta emretmiş olursa inşallah hayırlısıyla olur
Hayırlısı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin muradlarımızıBende ovu testi kullanıyorum canım pik gorunce mutlaka ilişki oluyor ama üst üste oluyordu bu sefer gün aşırı yapacam
Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Benim de iki kızım var ben de 3. Cocgumu bekliyorum . Bu ay ben sadece bir kere ilişkiye girdim ve test yaptım sonuç pozitif çıktı .Hayırlısı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin muradlarımızı
Ayy tek ilişki ile nasıl hamile kaldınız? Yani hangi günleri degerlendirdiniz?Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Benim de iki kızım var ben de 3. Cocgumu bekliyorum . Bu ay ben sadece bir kere ilişkiye girdim ve test yaptım sonuç pozitif çıktı .
Sizin mesajlarınızın altında bebeğin doğacağı muhtemel tarih ve bilgiler yazıyor onu ben de ayarlamak istiyorum. Yol gösterir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?