Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Selam kizlar benimde yapar yapmaz cikti 2. Cizgi insallah dogrudur ve hamileyimdir bugun kan vericem asiri heyecan var 1 senedir deniyorduk insallah olur

Kızlar günaydın
gebelik testinde koyu bir çizgi gördüm bugün hatta C den daha koyu diyebilirim sizde beta kaçtır 25 Ağustos yani 2 gün önce 280di.

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 160
Adet gününde yaptım. Bir iki damla kanamam geldi. Şuan gelen giden de yok. Varmı yokmu anlam veremedim

Hafif bir çizgi görünüyor. Yarın ya da ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yapın ya da kan tahlili de yaptırabilirsiniz
Yarın adetim gelirse tekrarlamam belki ama gelmezse sabah ıdrarıyla yaparim insaAllah. Şuan cok karnım ağrıyor ama daha sokulemedim

Gebelik varsa belki de sökülmeyecektir. Yerleşme kanaması da olabilir o gelen. Duruma göre bakarsınız o zaman
Yani kanamam şuan geliyor ama adet kanı gibi değil. Hayır olsun bakalım. Bittikten sonra kanamam tekrar test yapacağım. Normalde pek ağrılı olmam ama bu seferki baya ağrılı

Yani kanamam şuan geliyor ama adet kanı gibi değil. Hayır olsun bakalım. Bittikten sonra kanamam tekrar test yapacağım. Normalde pek ağrılı olmam ama bu seferki baya ağrılı
Benimki ara ara ağrılı olduğu için bilemiyorum Önceki aydan kistleşen yumurta olduysa o atılırken de kanama farklı oluyor galiba

Reactions: Z P
Merhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecikti en son adet tarihim 15 Eylül 3 defa ıdrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor doktora gittim ultrason da bişey goremedi vajinal ultrason da da henüz görülmez dedi kan testi istedi ancak yaptırmadım biraz daha beklemeye karar verdim ultrason da gorulmemesi normal midir , benim durumum da olup da hamile olduğunu öğrenen varmı?

Ulttasonda gozukmemesi normal canım.hayirli olsun hamilesin

Kızlar çok silik bişey var ama emin olamıyorum hiç net değil regl 2 gün geçti ama biraz düzensiz oluyorum

Eklentiler

• IMG_20211021_211654.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…