- Emoji Skoru
- 110
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.581
Ayy super Allah kucagina almayi nasip etsinnnnErken gebelik testine gerek varmi ki degerm 300 hastanedekilerde doktormda dha bircok ksiye sordum :) hala inanamiorm hamilesin diolar insallah degerlerm yukselmisse hamileyim allahn izniyle
Ilk 5 dkda ciktiysa yanilma olmaz diye dusunuyorumm hem erken gebelik testindede cikmis yarin sabahda ilk idrarinla yap istersen bi kacgun sonrada koyulasir heralde bndede silik cikti 3 gundur tekrarliyorum ilk 2 gun sabah ilk idrarla silik aksam hic cikmiyodu artik aksamda cikiyo bakalim hepimize hayirlisiKızlar adetime bugünle beraber 5 gün var sabah o ucuz testlerden Yaptım gözle zor görülür şekilde silik çizgi var ama çok dikkatli bakıncA görülen,dünde erken gebelik testi yapmıştım o da pozitifti,heyecan Yaptım kızlar normal ucuz testte eğer negatif olsa benm orda ikinci çizgiyi hiç görmemem gerekmez mi?
Ini güzel haberleri alırız canmya,dünde yapmıştım ucuz testten ama gerçekten hayalet gibi bir çizgi oluşmuştu ama yarım saat sonra net ikinci çizgi belliydi.ama bugün ilk 5 dkda belirdi ama yinede çok zor görülüyorIlk 5 dkda ciktiysa yanilma olmaz diye dusunuyorumm hem erken gebelik testindede cikmis yarin sabahda ilk idrarinla yap istersen bi kacgun sonrada koyulasir heralde bndede silik cikti 3 gundur tekrarliyorum ilk 2 gun sabah ilk idrarla silik aksam hic cikmiyodu artik aksamda cikiyo bakalim hepimize hayirlisi
Tatlim ben ilk gun yaptigimda cok silikti hatta tek ben goruyodum yarin falan bida yap istersen ama erken yumurtlama oldu galiba cok erken cikmis sanki demiIni güzel haberleri alırız canmya,dünde yapmıştım ucuz testten ama gerçekten hayalet gibi bir çizgi oluşmuştu ama yarım saat sonra net ikinci çizgi belliydi.ama bugün ilk 5 dkda belirdi ama yinede çok zor görülüyor
Aslında erken gebelik testinin dışında bile 4 gün kala çıkar sonuç diyor ben 6 gün kala baktım ikinci çizgi belliydi fakat erken gebelik testlerine güvenmediğim için pekde önemsemedim,ama diğer ucuz testten açıkçası ümidim hiç yoktu ama buraya birisi konu açmış 6 gün kala hergün test yapmış resimlerini koymuş bende ordan gaza geldim dün başladım yapmaya,yarın az da olsa daha netleşir inş erken yumurtlama mı bilmiyorum silikte olsa zor da görülse orada birşey var ben gördümya o bana yetti inş giderek koyulaşarak devam eder Salı günü bat:)Tatlim ben ilk gun yaptigimda cok silikti hatta tek ben goruyodum yarin falan bida yap istersen ama erken yumurtlama oldu galiba cok erken cikmis sanki demi
merhaba arkadaslar lutfen bılgısı olan yardm edeblrmı kan degerm salı gunu 300du dun tekrarladık 1025 drum cok guzel ılerlıo hayrlı olsn dıo ben anlamıorm degerlerden ıyımıııııııııııı
cok saol o kadr endıselıyımkı kendımı annelıge hıc bu kdr yakın hsstmemıstım kese ne zman gorulur acabamasallah canım cok ıyı 48 saatte ıkı katına cıkıyor senınkıde oyle olmus
cok saol o kadr endıselıyımkı kendımı annelıge hıc bu kdr yakın hsstmemıstım kese ne zman gorulur acaba
Tamam cok saol allah razi olsun herkesten cok dua istiorm1500 u gecmesı lazım canım endıselenme dua et bol bol stres cok etkılıyor
canım gözün aydın değerin çok iyi vajinal ultrasonla gözükür canım hayırlı doğumlar olsun inşallah banada dua edermisin canım dün yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur birde lütfen yumurtlamadan ıtıbaren hıssettığın belirtilerini yazarsan sevinirim canımTamam cok saol allah razi olsun herkesten cok dua istiorm
Sevgili moon2887, yanlış alarmmış :) Hayırlısı Allah'tan. Rabbim isteyen herkese evlat versin.sonucunuz nedir :)
Insallah zaten bebegmi gornce allahtan tek istedgm evlat hasretlgi die bsi kalmasn artk kimse uzulmesn herkesn evladi olsuncanım gözün aydın değerin çok iyi vajinal ultrasonla gözükür canım hayırlı doğumlar olsun inşallah banada dua edermisin canım dün yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur birde lütfen yumurtlamadan ıtıbaren hıssettığın belirtilerini yazarsan sevinirim canım
Sevgili moon2887, yanlış alarmmış :) Hayırlısı Allah'tan. Rabbim isteyen herkese evlat versin.
Canm intim yoktu smdi cevap verebliorm hcbi blrti yok hala da hcbsi yok o yuzden sasiriorm hcbsi yooookkkcanım gözün aydın değerin çok iyi vajinal ultrasonla gözükür canım hayırlı doğumlar olsun inşallah banada dua edermisin canım dün yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur birde lütfen yumurtlamadan ıtıbaren hıssettığın belirtilerini yazarsan sevinirim canım
testlerde gebelik var zaten canım neden tekrar idrar testi yaptınki acabaBugünkü testlerim böyle idi.kan verdim 1433 çıktı beta hcg
bir iki gün daha bekle bakalım tekrar hcg yaptır bence hayırlısı olur inşallah canım hepimiz içinCanm intim yoktu smdi cevap verebliorm hcbi blrti yok hala da hcbsi yok o yuzden sasiriorm hcbsi yooookkk
Geçen hafta başında 3ayrı test yaptım hepsi pozitifti ama kan verdim negatif dediler. Durum öyle olunca bekledim önce idrar testi yaptımsınra kan verdim. Pozitif çıktı bu sefer.testlerde gebelik var zaten canım neden tekrar idrar testi yaptınki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?