Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ilk 5 dkda ciktiysa yanilma olmaz diye dusunuyorumm hem erken gebelik testindede cikmis yarin sabahda ilk idrarinla yap istersen bi kacgun sonrada koyulasir heralde bndede silik cikti 3 gundur tekrarliyorum ilk 2 gun sabah ilk idrarla silik aksam hic cikmiyodu artik aksamda cikiyo bakalim hepimize hayirlisi

Ini güzel haberleri alırız canmya,dünde yapmıştım ucuz testten ama gerçekten hayalet gibi bir çizgi oluşmuştu ama yarım saat sonra net ikinci çizgi belliydi.ama bugün ilk 5 dkda belirdi ama yinede çok zor görülüyor

Tatlim ben ilk gun yaptigimda cok silikti hatta tek ben goruyodum yarin falan bida yap istersen ama erken yumurtlama oldu galiba cok erken cikmis sanki demi

Tatlim ben ilk gun yaptigimda cok silikti hatta tek ben goruyodum yarin falan bida yap istersen ama erken yumurtlama oldu galiba cok erken cikmis sanki demi
Aslında erken gebelik testinin dışında bile 4 gün kala çıkar sonuç diyor ben 6 gün kala baktım ikinci çizgi belliydi fakat erken gebelik testlerine güvenmediğim için pekde önemsemedim,ama diğer ucuz testten açıkçası ümidim hiç yoktu ama buraya birisi konu açmış 6 gün kala hergün test yapmış resimlerini koymuş bende ordan gaza geldim dün başladım yapmaya,yarın az da olsa daha netleşir inş erken yumurtlama mı bilmiyorum silikte olsa zor da görülse orada birşey var ben gördümya o bana yetti inş giderek koyulaşarak devam eder Salı günü bat:)

Hayirlisi olsu canim sabah ilk idrarinla yap unutursanda idrarini 4 saat tutup yaparsan net sonucmus burda okumustum. bide ben erken gebelik testide yaptim cikmadi hemen obur gun sabah ucuz test yaptim cikti bide gene baska bi topikte okumustum bi arkadas 4 tane test yapmis 4 ude pozitif cikmis 3 gun sonra adet olmustu ama testinin markasi neydi bilmiyorm en garanti kan ama bende hala baktirmadim

merhaba arkadaslar lutfen bılgısı olan yardm edeblrmı kan degerm salı gunu 300du dun tekrarladık 1025 drum cok guzel ılerlıo hayrlı olsn dıo ben anlamıorm degerlerden ıyımıııııııııııı

masallah canım cok ıyı 48 saatte ıkı katına cıkıyor senınkıde oyle olmus

Tamam cok saol allah razi olsun herkesten cok dua istiorm
canım gözün aydın değerin çok iyi vajinal ultrasonla gözükür canım hayırlı doğumlar olsun inşallah banada dua edermisin canım dün yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur birde lütfen yumurtlamadan ıtıbaren hıssettığın belirtilerini yazarsan sevinirim canım

Insallah zaten bebegmi gornce allahtan tek istedgm evlat hasretlgi die bsi kalmasn artk kimse uzulmesn herkesn evladi olsun

Canm intim yoktu smdi cevap verebliorm hcbi blrti yok hala da hcbsi yok o yuzden sasiriorm hcbsi yooookkk

testlerde gebelik var zaten canım neden tekrar idrar testi yaptınki acaba
Geçen hafta başında 3ayrı test yaptım hepsi pozitifti ama kan verdim negatif dediler. Durum öyle olunca bekledim önce idrar testi yaptımsınra kan verdim. Pozitif çıktı bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…