- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.681
Hayalet çizgiyi gördüm acaba üstüne mi görmüş oldun sen, çünkü daha regline çok varmış. Bzen çizgiler test durdukça da koyulaşabiliyor, hani ilk 5 dakika önemli ya, sen bir atne daha yapta ama bu sefer başında bekle 5 dakika içinde ne durumda diye.
Bu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum
öyle ama kanda 1,96 çıktı, kimyasalda olabilir o yüzden yine bekleme modundayım canım, ama teşekkürler güzel dileklerin için.çok süper çıkmış laz4life allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşlar merhaba
Bir sürü açıdan resim çektim ve o hayaletçizgiyi bi tek benmi görüyorum anlamadım...
Ocak 15 regl oldum 5 gün sürdü ama normal regl gibi değildi,siyah kırmızı renkte ve yoğun geçmedi..
Aralık ayında aşılama olmuştum tutmadı... şimdide diğer reglime neredeyse 20 gün var.. dün aklıma geldi test yapiim dedim sonrada banyoda unuttum.. bikaç saat sonra bu şekildeydi..
ümitlenmek istemiyorum ama
bana fikir verseniz çok mutlu olurum..
Eki Görüntüle 1392537 Eki Görüntüle 1392538 Eki Görüntüle 1392539 Eki Görüntüle 1392540 Eki Görüntüle 1392541 Eki Görüntüle 1392542 Eki Görüntüle 1392543 Eki Görüntüle 1392544 Eki Görüntüle 1392545 Eki Görüntüle 1392546
Benm idrar testmde boleydi ertesi gun birdha tesy aldm sora kan vermstm ben poztf ckmsti. Sennki yeni bi hamilelk olablr ama yeni olsa idrarda bole ckmaz. Bekle bence bi hafta sora hayrli haberlerni ver bizeBu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum
Bu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum
kimyasalda da böyle çıkabilir belki de kimyasal bilmiyorum, devlet hastanesinde 10 gün geçmeden yapmazlar şimdi özelede 46 TL veriyorum, bekleyeceğim canımcım.canım o kadar net ki çizgin 1,96 çıkması şaka gibi . nadir de olsa makineler yanlış sonuç verebiliyor . öyle olmasın bu . kimyasal olsa bile bu kadar net çıkmazdı diye düşünüyorum . ben kimyasal yaşadığımda idrar testidne çıkmadı kanda çıkmıştı . kan testini tekrarlasana imkan varsa .
kimyasalda da böyle çıkabilir belki de kimyasal bilmiyorum, devlet hastanesinde 10 gün geçmeden yapmazlar şimdi özelede 46 TL veriyorum, bekleyeceğim canımcım.
Kan testini dün yani adet günümde yaptım. İnşallah öyledir bekliyorum bakalım canım.Laz4life merhaba testi günün geçince mi yapmıştın ? Olur inşallah içini ferah tut Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah
Ne iğnesi diye sorarsacanım sende gebelik şüphem var iğne yaptırmam lazım de kokuyorum önce beta tetsti yapılsın de :))) ben hep öyle yaptırıyorum devlette testi .
Ne iğnesi diye sorarsa
adını sorar mı, ya ben çok şansızım yalan söylerken kesin yakalanırımromatizma iğnesi :)))
sakın yapma skaın bu benim 2.böyle an yaşayalı keşke test yapıp görmeseydin ne günler geçiyor ne saatler, vallahi deliriyorum:)Beklemek zor yaa ama belki bi kaç güne daha kesin sonuç çıkar Değerler yükselir. Bende daha 5 günüm var test yapsam mı diyorum ama hep erken diye durduruyorum. Bazı arkadaşlarını çıkmış testte ama hayal kırıklığı yaşamamak için Yapmıyorum
adını sorar mı, ya ben çok şansızım yalan söylerken kesin yakalanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?