Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Çok teşekkür ederim,bu mesajın bile umut oldu
aslında başında beklerdim hep ama,dün arkadaşım gelince unuttum öylece..
birde şimdiye kadarki yaptıklarımıda hemen atmıyordum 1 gün beklese dahi o silik çizgi olmuyordu orası bembeyaz oluyordu..
yaa işte ne bilim kendime pay çıkarıyorum inşlh ya
7 yıllık evliyim çok uğraşıyoruz umarım hamileyimdir.. 10 gündür soğan kürü yapıyordum dün bıraktım.
Yumurtlama günüme geldim diye,zararı olur diye düşündüm.
birde sürekli kasıklarımda bi baskı bi ince sızlama var.

çok süper çıkmış laz4life allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok süper çıkmış laz4life allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öyle ama kanda 1,96 çıktı, kimyasalda olabilir o yüzden yine bekleme modundayım canım, ama teşekkürler güzel dileklerin için.

Arkadaşlar bu arada şu anda benden pembe kırmızı arası kan geldi wc de...
neler oluyor anlamıyorum,regl im biteli 10 gün oluyor.. ??

Bu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum
Benm idrar testmde boleydi ertesi gun birdha tesy aldm sora kan vermstm ben poztf ckmsti. Sennki yeni bi hamilelk olablr ama yeni olsa idrarda bole ckmaz. Bekle bence bi hafta sora hayrli haberlerni ver bize

Bu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum

canım o kadar net ki çizgin 1,96 çıkması şaka gibi . nadir de olsa makineler yanlış sonuç verebiliyor . öyle olmasın bu . kimyasal olsa bile bu kadar net çıkmazdı diye düşünüyorum . ben kimyasal yaşadığımda idrar testidne çıkmadı kanda çıkmıştı . kan testini tekrarlasana imkan varsa .

kimyasalda da böyle çıkabilir belki de kimyasal bilmiyorum, devlet hastanesinde 10 gün geçmeden yapmazlar şimdi özelede 46 TL veriyorum, bekleyeceğim canımcım.

Laz4life merhaba testi günün geçince mi yapmıştın ? Olur inşallah içini ferah tut Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah

kimyasalda da böyle çıkabilir belki de kimyasal bilmiyorum, devlet hastanesinde 10 gün geçmeden yapmazlar şimdi özelede 46 TL veriyorum, bekleyeceğim canımcım.

canım sende gebelik şüphem var iğne yaptırmam lazım de kokuyorum önce beta tetsti yapılsın de :))) ben hep öyle yaptırıyorum devlette testi .

Laz4life merhaba testi günün geçince mi yapmıştın ? Olur inşallah içini ferah tut Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah
Kan testini dün yani adet günümde yaptım. İnşallah öyledir bekliyorum bakalım canım.

Beklemek zor yaa ama belki bi kaç güne daha kesin sonuç çıkar Değerler yükselir. Bende daha 5 günüm var test yapsam mı diyorum ama hep erken diye durduruyorum. Bazı arkadaşlarını çıkmış testte ama hayal kırıklığı yaşamamak için Yapmıyorum

Sarılık aşısı vurulmadıysanız onu da diyebilirsin :)

sakın yapma skaın bu benim 2.böyle an yaşayalı keşke test yapıp görmeseydin ne günler geçiyor ne saatler, vallahi deliriyorum:)

adını sorar mı, ya ben çok şansızım yalan söylerken kesin yakalanırım

canım eklem romatizmam var aylık iğne yaptırıyorum dersin . bu ayda yaptırmadan önce gebelik şüphesi oldupu için test yaptırmak istiyorum de . adı deposilin ... (penisilinin muadili) . yakalanmazsın korkma canım . çünkü bu iğneyi aylık yaptırmak gerekiyor . bebek düşünemden önce her ay yaptırıyordum ordan biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…