- Emoji Skoru
- 327
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.641
Ben bu hafta değil bir sonraki hafta cuma duycam bebeğimin kalp sesini inşallah. Heyecan verici. Çok uykum var. Çok akıntım vardı geçen hafta ama kesildi akıntılar. Acıkma yada bulantı hissetmiyorum. Gördüğüm şeyleri bazen canım çekiyor. Dün çilek gördüm aklıma düştü evde portakal vardı onunla bastırdım. Çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Yediğim içtiğim herşeyden yarım saat sonra tuvalete gidiyorum. Bulantı kusma vs olsada razıyım. Çok istedim onu çünkü. 1 sene vajinusmus çektim kesinlikle berbattı. Bu halime binlerce şükür umudumu ayakta tutabilmem hiç kolay olmadı.ya benim kırık bir dişim vardı aniden sallandı tek kök kalmıştı bende çektim :) çok haşin bişey geliyor heralde dedim kendi kendimeçok acıkırsam kötü hissediyorum kendimi ama başka hiçbişey yok (dilimi ısırayım). 9 şubatı iple çekiyorum meleğimi görmek için heralde kalbinide duyarız :)
Benim hiiic akinti yok korktum acaba bi sorunmu var diye ya ilk hamileligimde inanilmaz derecede akintim vardi bunda hiic yokk . Allah nasip ettiyse hersey oluyo ben ilk gebeligimde dogum kontrol hapiyla korunurken hamile kaldim ve 2 aylik evliydim daha Allah biliyo yeni ewli oldgm icin ogrenince cok uzuldum sonra 12. Haftada bi gittim kalbi durmus o zaman dunya basima yikildi o zaman anladim Allahin verdigi herseye sukretmemiz gerekiyomus bu sefer bebegimi cok istiyorum inslah bende sizde sag salim kucagimiza aliriz bulanti kusma o bu hic biseyy umrumda degill yeterki bebegim benimle kalsinnBen bu hafta değil bir sonraki hafta cuma duycam bebeğimin kalp sesini inşallah. Heyecan verici. Çok uykum var. Çok akıntım vardı geçen hafta ama kesildi akıntılar. Acıkma yada bulantı hissetmiyorum. Gördüğüm şeyleri bazen canım çekiyor. Dün çilek gördüm aklıma düştü evde portakal vardı onunla bastırdım. Çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Yediğim içtiğim herşeyden yarım saat sonra tuvalete gidiyorum. Bulantı kusma vs olsada razıyım. Çok istedim onu çünkü. 1 sene vajinusmus çektim kesinlikle berbattı. Bu halime binlerce şükür umudumu ayakta tutabilmem hiç kolay olmadı.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah bebiş vardır.Sonuç saat 2 de çıkıyor kızlar bekliyorum. .
Benim hiiic akinti yok korktum acaba bi sorunmu var diye ya ilk hamileligimde inanilmaz derecede akintim vardi bunda hiic yokk . Allah nasip ettiyse hersey oluyo ben ilk gebeligimde dogum kontrol hapiyla korunurken hamile kaldim ve 2 aylik evliydim daha Allah biliyo yeni ewli oldgm icin ogrenince cok uzuldum sonra 12. Haftada bi gittim kalbi durmus o zaman dunya basima yikildi o zaman anladim Allahin verdigi herseye sukretmemiz gerekiyomus bu sefer bebegimi cok istiyorum inslah bende sizde sag salim kucagimiza aliriz bulanti kusma o bu hic biseyy umrumda degill yeterki bebegim benimle kalsinn
Ben bu hafta değil bir sonraki hafta cuma duycam bebeğimin kalp sesini inşallah. Heyecan verici. Çok uykum var. Çok akıntım vardı geçen hafta ama kesildi akıntılar. Acıkma yada bulantı hissetmiyorum. Gördüğüm şeyleri bazen canım çekiyor. Dün çilek gördüm aklıma düştü evde portakal vardı onunla bastırdım. Çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Yediğim içtiğim herşeyden yarım saat sonra tuvalete gidiyorum. Bulantı kusma vs olsada razıyım. Çok istedim onu çünkü. 1 sene vajinusmus çektim kesinlikle berbattı. Bu halime binlerce şükür umudumu ayakta tutabilmem hiç kolay olmadı.
Amin isteyen herkesede nasip olur inşAllah.benimde sık sık wc ihtiyacım oluyor ama çok su içmeye bağlıyorum. en az 2.5 litre su içtiğim için wcye çıkmakta normal oluuyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende bulantıya herşeye razıyım yeterki sağ sağlim kucağıma alayım. bugüne kadar bende maddi manevi imkansızlıklar yüzünden erteledim bugünüme nasipmiş çok istedim onu Allahım bunu nasip etti kucğıma almayıda nasip etsin inşallah.
Çıktımı sonuç?Sonuç saat 2 de çıkıyor kızlar bekliyorum. .
Cnm telefonla aldık sonucu .bi bhcg istedik genel kan testi yaptılar sonuçlar gecikti bilmem ne .. Çok sinirlendim .daha testin bi kısmı yarın sonuclanacakmis.suan bhcg 20 demiş eşime doktor. Var ila yok arası kesin bişey diyemem falan demiş. Yine gelsin 3 güne demiş . Yani bi pozitif demek bukadar mi zor anlamıyorum. ...Çıktımı sonuç?
Bayanlar değeri 20 imiş. Doktor varla yok arası 3-4 güne tekrar gel dedi ama ben hoslanmadim fazla bu durumdan sanki para tuzağı gbi özel hastane ne de olsa. Sonuçta 20 pozitif anlamına geliyor öyle değilmi?
benim bat a 5 gunum var . Biliyorum takipte kalmam gerektiğini zaten ama canım skldi .eşim aradı doktoru dyoki yani hamile mi , doktor dyoki hamile diyemem. E ozaman niye 5ten büyük pozitif diyoruz? Sonuçta şuanda sonuç pozitif. Zaten ben bat günümde gitmeyi düşünüyordum.canım skldm sadece . Hamileyim lafını duymak istiyoruz çok mu şey yani istediğimizcanım ben 26. günde öğrendim değerim 33.19 du. her gün 2 katına yükseliyor. takipte kalacaksın. sen ne zaman tespit ettin adet öncesi mi sonrası mı ? zaten döllenme zamanıyla alakalı beta hgc değeri.
benim bat a 5 gunum var . Biliyorum takipte kalmam gerektiğini zaten ama canım skldi .eşim aradı doktoru dyoki yani hamile mi , doktor dyoki hamile diyemem. E ozaman niye 5ten büyük pozitif diyoruz? Sonuçta şuanda sonuç pozitif. Zaten ben bat günümde gitmeyi düşünüyordum.canım skldm sadece . Hamileyim lafını duymak istiyoruz çok mu şey yani istediğimiz
anladım Cnm teşekkür ederim bilgilendir digit için. Artk bekleyeceğim. Ama sevinemedik ona üzüldüm. sonucu çocuklar gbi heycanli bekleyip kesin bsey yok denince öylece kalıyor . Havalara uçmak istiyorduk bizcanım kimyasal gebelik denilen şey yüzünden adet geçmeden hiç kimse yüzde yüz gebelik var diyemiyor. yada şöyle söylim ultrasonda görünmeden net denmiyor. ve hatta şuan bende öyleyim 7. haftamı bekliyorum. tüm testlerim gebelik var olduğu yönünde ama kalbini duymadan sağlık ocağı bile sistemine kaydetmiyor. herşey risk. sen şuan kendine dikkat ediceksin 2 günde 1 dilersen gebelik testi yap yada kan ver. yeter ki dua et değerin her gün 2 katı artsın.
anladım Cnm teşekkür ederim bilgilendir digit için. Artk bekleyeceğim. Ama sevinemedik ona üzüldüm. sonucu çocuklar gbi heycanli bekleyip kesin bsey yok denince öylece kalıyor . Havalara uçmak istiyorduk biz
Haklısın canım ama çok zor ya :) keşke ogrenmeseydim erkenden. Önce gebe olmayı bekle sonra hcg bekle sonra kalp derken sabır taşı olcak :))ahh canım bunlar hep erken tespit ettiğimiz için. bende aynen öyleyim. kan değerim geçen hafta perşembe günü 2821 di inan hala gönül rahatlığı ile hamileyim diyemiyorum. onun o minicik kalbini göreyim duyayım ancak öyle içim rahatlayacak. ama streste yapmıyorum. sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor :)
Haklısın canım ama çok zor ya :) keşke ogrenmeseydim erkenden. Önce gebe olmayı bekle sonra hcg bekle sonra kalp derken sabır taşı olcak :))
Evet var. 2 günde bir 2 kat artar. Hayırlı olsun şimdiden.Cnm telefonla aldık sonucu .bi bhcg istedik genel kan testi yaptılar sonuçlar gecikti bilmem ne .. Çok sinirlendim .daha testin bi kısmı yarın sonuclanacakmis.suan bhcg 20 demiş eşime doktor. Var ila yok arası kesin bişey diyemem falan demiş. Yine gelsin 3 güne demiş . Yani bi pozitif demek bukadar mi zor anlamıyorum. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?