Pozitif İdrar Testi Örnekleri

selam canım. idrar testine güvenme. bu ay benim bi arkadaşım adeti 2-3 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmadı. sonra kan verdi orada öğrendi ve değeride çok yüksek çıkmış. inşaallaahhhh bebişin seninledir :)

kizlar merhaba bugun asilamamin 12. catlatma igneminde 14. gunu test yaptim azonce daha once hic bir zaman cikmayan silik 2. cizgi cikti soktayim yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 1422447914477-1265695923.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 1.123
kizlar merhaba bugun asilamamin 12. catlatma igneminde 14. gunu test yaptim azonce daha once hic bir zaman cikmayan silik 2. cizgi cikti soktayim yorumlarmisiniz
Canim hayirlisi olsun benimde ayni cikmisti hatta burdan bi kac arkadasin daha boleydi erken zamanda sabah tekrarla istersen Allah gonlune gore wersin

Canim hayirlisi olsun benimde ayni cikmisti hatta burdan bi kac arkadasin daha boleydi erken zamanda sabah tekrarla istersen Allah gonlune gore wersin
tesekkurler canim silik cizgi olunca insan guvenemiyo ama 1 bucuk senedir hic cikmadi boyle insallah vardir ya senindemi silikti ilk testin

tesekkurler canim silik cizgi olunca insan guvenemiyo ama 1 bucuk senedir hic cikmadi boyle insallah vardir ya senindemi silikti ilk testin
Benimde ilk testim boyleydi hatta sadece ben gorebiliyodum oda isigin altinda falan zor goruyodum fotografta cikmiyodu 4 gun falan hep test yaptim sonra belirginlesti negatif testlerde bembeyaz oluyo hormon az yani bebek kucukken boyle cikiyo sanirim ama olmasa hic cikmazdi bence bide ilk 5 dkdami cikti ikinci cizgi

bende telefonla esimle konusuyodum o ara damlattim 30-35 saniye sonra baktim direk cikti insallah vardir allahim

inşallah hamilesindir canım. Çok çok yeni bir gebelik bence. Ben burda gördüğüm testleri eşime gösteriyorum gebelik var mı diye.. Eşim doktor ona göre yok. Ona göre böyle testler negatif. Sadece idrar o pempe çıkacak yeri biraz belirginleştiriyormuş hepsi bu. Bu kadar aşırı gerçekçi olmak zorunda değil Ama bence orda bir bebek var

diger bir foto

Eklentiler

• 1422451350976-1265695923.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 385
canim 18 aydir test yapa yapa artik uzman oldum onlarca yuzlerce test yaptim ama hic birinde bile silik cizgi cikmamisti insallah vardir tesekkurler yorumun icin :)

H
hayırlı olsun canım :) bendede böyle çıktı hiç korkma ama yarın sabah ilk idrarinla tekrarla sonrada hastaneye git derim..tekrar Tebrikler :)

Arkadaşlar merhaba
Bir sürü açıdan resim çektim ve o hayaletçizgiyi bi tek benmi görüyorum anlamadım...
Ocak 15 regl oldum 5 gün sürdü ama normal regl gibi değildi,siyah kırmızı renkte ve yoğun geçmedi..
Aralık ayında aşılama olmuştum tutmadı... şimdide diğer reglime neredeyse 20 gün var.. dün aklıma geldi test yapiim dedim sonrada banyoda unuttum.. bikaç saat sonra bu şekildeydi..
ümitlenmek istemiyorum ama
bana fikir verseniz çok mutlu olurum..

Hayalet çizgiyi gördüm acaba üstüne mi görmüş oldun sen, çünkü daha regline çok varmış. Bzen çizgiler test durdukça da koyulaşabiliyor, hani ilk 5 dakika önemli ya, sen bir atne daha yapta ama bu sefer başında bekle 5 dakika içinde ne durumda diye.

Bu da dün yaptığım test, dün ayrıca kan verdim 1.96 çıktı yok diye umut edemiyorum

Eklentiler

• 20150128_085951.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 395
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…