- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.921
Negatif çıktıTest sonucu ne çıktı canım
Canım yarın ve dıer gün yıne bakarsın bıraz daha bekleYaptım canım sabah bisey çıkmadı2. Gunu bugün geceli
Canım ıns gebesın yumurtlamn beli geç olmuştur bı ıkı daha bekle ınsaallah pozıtıf çıkarBugün regl olmam lazım ve hala olmadım normalde pek gecikmem olmaz ya zamanında olurum yada erken sabah test yaptım dayanamayıp sanırsam bıraz erken yaptım
Canım kanda baktırma ımkanının varsa ona da baktır ıdrar bazen daha geç sonuç Verío dııolarCanım yarın ve dıer gün yıne bakarsın bıraz daha bekle
Canım yarın ve dıer gün yıne bakarsın bıraz daha bekle
İnşallah ama regl belirtileride bıraz var gibi karnımın içinde yine birşeyler oluyor eheCanım ıns gebesın yumurtlamn beli geç olmuştur bı ıkı daha bekle ınsaallah pozıtıf çıkar
Canım kanda baktırma ımkanının varsa ona da baktır ıdrar bazen daha geç sonuç Verío dııolar
Inşallah canım benım Hayırlısı olsun Allah kalbıne göre versınHasta olmassam Hergun tekrarlicam :) inşallah olumlu olur olmassada Hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakicaz :)
Canım hormonlar dan duygusal olman rahat ol stres yapma ınsaallah Hayırlısı olur en kısa zamanda bebişin olurİnşallah ama regl belirtileride bıraz var gibi karnımın içinde yine birşeyler oluyor ehesaçma sapan bi duygusallık şimdi o 2 gün bana ne uzun gelir ah ahh
Canım senın kaç gün gecmıstı bı kaç gün gectıyse adetın kanda baktır bence olumlu haberlerını beklıorum ınsaallah tatlımYarin yaptirsam mi acaba yaaaaa bunlar hep meraktan iste canım :))
Cümlemizin inş canım benımCanım hormonlar dan duygusal olman rahat ol stres yapma ınsaallah Hayırlısı olur en kısa zamanda bebişin olur
Canım senın kaç gün gecmıstı bı kaç gün gectıyse adetın kanda baktır bence olumlu haberlerını beklıorum ınsaallah tatlım
Canım sen en ıyısı kan ver hormonların dırek kanda çıkar o zaman daha net sonuç alırız bu şeklide yıpranırsın umarım hasta olmadan guzel sonuç çıkarBugün 2. Günüm geceli canım 5 gun önce yapmistim cok silik çıkmıştı bugün sabah Yaptım bisey yok gibibak resim bu sanki c çizgisinin ilersinde cok hafif var gibi yoksa ben mi hayal görüyorum yaa :))) Kafayı yıcez . Sabah gidip kan vercem sağlık Ocağına hasta olmassam eğer
Canım bol bol dua et hayırlısını ıste stres yapma ınsaallah sonucun güzel çıkar buna ınanıorumBugün 2. Günüm geceli canım 5 gun önce yapmistim cok silik çıkmıştı bugün sabah Yaptım bisey yok gibibak resim bu sanki c çizgisinin ilersinde cok hafif var gibi yoksa ben mi hayal görüyorum yaa :))) Kafayı yıcez . Sabah gidip kan vercem sağlık Ocağına hasta olmassam eğer
Canım bol bol dua et hayırlısını ıste stres yapma ınsaallah sonucun güzel çıkar buna ınanıorum
Canım adetten kaç gün sonra yaptın ıdrar testını
Canım senın kaç gün gecmıstı bı kaç gün gectıyse adetın kanda baktır bence olumlu haberlerını beklıorum ınsaallah tatlım
Ikinci cizgi cikti yazmissin eger hamileysen yerlesmeyle ilgilide olabilir bende oldu dr a gttm dusuk tehliken var dedi biraz bekle canim hastalanmassan hastaneye git ve dusuk tehliken oldugunu gosteriyo dedim diye telas yapma benimde suan ayni sorun var hap kullaniyorm uzaniyorm kahwerengi daha once olan kanamayi gosteriyo ve cok korkulcak bisey yok ama tedbirini al kirmizi kan tehlikeli hayirlisi olsun umarim bi sorun yokturKızlar yaaa az önce kahverengi bi akıntım olmuş peçeye silerken farkettim ne demek oluyo simdi bu adet mi olucam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?