• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayirli olsun canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Erken gebelik testimi yaptığın bata kaç gün var ama ikinci çizgi çok belirgin var gibi

Canım hayırlı olsun ttebrık ederım darısı bıze olsun ınsaallah :KK9::KK9::KK71::KK71:

Aminnnn kizlar cok teşekkür ederim. . Darisi basiniza hep dualarimda isteyen herkese diye dua ediyorum..

Erken gebelik testi yapmadim canim kan testi de yarin insallah

Bende sabah adet oldum Hayırlısı bı sonrakı aya kaldı:KK43:

Aminnnn kizlar cok teşekkür ederim. . Darisi basiniza hep dualarimda isteyen herkese diye dua ediyorum..

Erken gebelik testi yapmadim canim kan testi de yarin insallah
hayırlı olsun hamileliğin bizde sevindik senin adına adetin gecikince mi test yapmıştın

Bende sabah adet oldum Hayırlısı bı sonrakı aya kaldı:KK43:
al benden de okadar ben öğlen oldum sanki bi gün gecikse bişey olcak sağolsun hiç gecikmez iki kere gecikti onlardada hamile çıktım biri oğlumda diğeri düşük bakalım bi daha ki aya ümitler

Reglime 2 gun varken bu testi yaptim.lutfen benim gibi cikip hamile oldugunu ogrenen varmi.kizlar cevaplarsaniz cok sevinicem:(

Eklentiler

• 20150219_155604.webp
    20150219_155604.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 933
Reglime 2 gun varken bu testi yaptim.lutfen benim gibi cikip hamile oldugunu ogrenen varmi.kizlar cevaplarsaniz cok sevinicem:KK43:
Elinde test varsa bence bidaha yap. Bozuk gibi. T ye yakın koyuluk var Ama çizgi değil gibi

Şuan test yok elimde malesef.soz vermistim kendime adet gunu gecmeden yapmicaktim ama umut iste.neyse adet gunu yapip tekrar atarim buraya.cok tesekkurler vorones;)

Şuan test yok elimde malesef.soz vermistim kendime adet gunu gecmeden yapmicaktim ama umut iste.neyse adet gunu yapip tekrar atarim buraya.cok tesekkurler vorones:KK66:
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bebisin seninledir. Bizde teyzos oluruz ;)

al benden de okadar ben öğlen oldum sanki bi gün gecikse bişey olcak sağolsun hiç gecikmez iki kere gecikti onlardada hamile çıktım biri oğlumda diğeri düşük bakalım bi daha ki aya ümitler
Canımm benımde bı gün once oldu adetım bu ay cok ilaç kullandım ondan mı tutmadı ne anlamadım

Ağustos'ta evlendım bende beklıom :KK61: stres oldum bu ay o da olmadı bakalım Hayırlısı yumurtlama donemıne de denk getıremedım sanırım Bide ilaç kullanımı galıba.:mad:

Reglime 2 gun varken bu testi yaptim.lutfen benim gibi cikip hamile oldugunu ogrenen varmi.kizlar cevaplarsaniz cok sevinicem:KK43:
Bence ıdrar yoğunlugu fazla olmuş bulanıklık ondan tekrar dene veya bozuk ta olabılır canım.:KK66:

Canım senın sıklus kaç günde bır oluo ' yumurtlama donemın hangı günler neye dıkkat edıosun bı bebek tecrüben olduğu ıcın soruyorum

Ağustos'ta evlendım bende beklıom :KK61: stres oldum bu ay o da olmadı bakalım Hayırlısı yumurtlama donemıne de denk getıremedım sanırım Bide ilaç kullanımı galıba.:mad:
Canim insallah bidahaki ay hamilelik haberini yazarsin yumurtlama takibi yapmiyomusun ?

Daha çok yeniymiş senin nedir bu acele ben evlendikten sonra iki sene çocuk düşünmedik ama şimdi diyorum keşke daha önce olsaymış oğlum çok şükür atamadık ilk ayda hamile kaldım ve hep öyle olacak sandım

Back
X