- Emoji Skoru
- 113
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.061
Canım ben 5 haftalık hamileyim dünden önceki gün.öğrendim. yaklaşık 15 gündür adet ağrım vardı hafiften. Adet gunumden bu yana artarak devam ediyor. Bende ağrı gelince kesin adet olcm dedim hatta bi hafta önce idrar testi yaptırdım çok düşük çıktı folik asidi bile bıraktım düşün ama hamileyim şimdi. Ağrı bi belirti değil hemen umudunu yitirme benim gibi.Ağrım var canım adet Sancısı gibiolmadı Hayırlısı olsun önümüzdeki ay artık :) inşallah senin ki tutar canım benim :)
Tebrıkler canım darısı bızım basımıza ınsaallahCanım ben 5 haftalık hamileyim dünden önceki gün.öğrendim. yaklaşık 15 gündür adet ağrım vardı hafiften. Adet gunumden bu yana artarak devam ediyor. Bende ağrı gelince kesin adet olcm dedim hatta bi hafta önce idrar testi yaptırdım çok düşük çıktı folik asidi bile bıraktım düşün ama hamileyim şimdi. Ağrı bi belirti değil hemen umudunu yitirme benim gibi.
Canım ben 5 haftalık hamileyim dünden önceki gün.öğrendim. yaklaşık 15 gündür adet ağrım vardı hafiften. Adet gunumden bu yana artarak devam ediyor. Bende ağrı gelince kesin adet olcm dedim hatta bi hafta önce idrar testi yaptırdım çok düşük çıktı folik asidi bile bıraktım düşün ama hamileyim şimdi. Ağrı bi belirti değil hemen umudunu yitirme benim gibi.
Amin canım stres yapmayın yeter. Dr bana demişti ki kistin var geç olur bebek. Ama ilk aydan oldu rabbim kısmet etti mi herşey boş. Ben çok umutsuzken bu haberi aldimTebrıkler canım darısı bızım basımıza ınsaallah
Hakkında hayırlısı olsun canım dua et ve yumurtlama günlerini kaçırma. Bi iki püf nokta var tabi herkeste olacak diye bisey yok ama onları da uygularsan iyi olur. Ben ona göre yaptım yaniCanım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibisabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba
Canım bence senın olumlu çıkacak bak Gör belırtılerın o yönde ama sen fazla karamsar dusunuosun yarın tahlılını yaptır ınsaallah güzel çıkacak buna ınanıorum pozıtıf duşun bırazCanım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibisabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba
Adet günün ne zaman bu arada canım?Canım hayırlı olsun oncelikle :) Benim dun bide bugün kahverengi akıntım oldu canım suanda ağrım varrr oldum olucam gibisabah test yapmayı dusunuyodum bende kısmet olmicak galba
Canım ağrıların kıstten Kaynaklı olabılır mı doktora sormuş mydun ağrıya sebebıyet verır mı dıeAmin canım stres yapmayın yeter. Dr bana demişti ki kistin var geç olur bebek. Ama ilk aydan oldu rabbim kısmet etti mi herşey boş. Ben çok umutsuzken bu haberi aldim
Yok canım kistim yoktu da meyilli imisim. Yapın böyle dedi. Agrimin nedeni de yoktu dr bisey yok demistiCanım ağrıların kıstten Kaynaklı olabılır mı doktora sormuş mydun ağrıya sebebıyet verır mı dıe
Canım Püf noktalar neler özel degılse bızede Söyler msn beli eksık olduğumuz nokta vardırHakkında hayırlısı olsun canım dua et ve yumurtlama günlerini kaçırma. Bi iki püf nokta var tabi herkeste olacak diye bisey yok ama onları da uygularsan iyi olur. Ben ona göre yaptım yani
Anladım canım agrı eşigıyle alakalı dır o zaman tesekkur ederım açıklama Yaptığın ıcınYok canım kistim yoktu da meyilli imisim. Yapın böyle dedi. Agrimin nedeni de yoktu dr bisey yok demisti
A
Adet günün ne zaman bu arada canım?
hadi inşallahhh yaz mutlaka :)
Wayyy hayirli olsun kendi cift cizgimden sonra kimin pozitif testini gorsem kendiminki gibi sewiniyorum Allah kucagina almayi nasip etsinnAncak simdi ekleyebildim bi baksaniza sizce pozitifmi
Wayyy hayirli olsun kendi cift cizgimden sonra kimin pozitif testini gorsem kendiminki gibi sewiniyorum Allah kucagina almayi nasip etsinn
Sap diye soylemeee burda degisik degisik soleyen kisiler var oku ole soyle bence ben dayanamayp pat dye solemistimmmCok tesekkur edeimmmm.. ayyy inanilmaz heyecanliyim. Esim gelicek birazdan ona soylicem. Elim ayagim titriyo valla
Sap diye soylemeee burda degisik degisik soleyen kisiler var oku ole soyle bence ben dayanamayp pat dye solemistimmm
Ben ilk hamileligimde test cubugunu pijamasinin cebine koyup isten gelince giy hadi demistim yere dustu test hayatim makyaj malzemelerinin benim cebimde ne isi var demistiEheee bende onu dusunuyodum napsam diye ama kesim pat diye soylerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?