- Emoji Skoru
- 257
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.041
Âmin canım hayırlı olsun tebrıkler hamişsinKızlar ben cuma günü gebelik testlerimi koymuştum silikti. bugün adetim iki gün geçti sabah yine yaptım ve böyle çıktı. Gttim kan tahliline 386.3 çıktı sonuç sizce iyi mi Allah hepimize yavrumuzu kucağmza almayı nasip etsin
Canım kahverengı olması akıntının adet degıl ki belki yerlesıodur silikte çıkmış kanda baktır umutsuzluga kapılma hemenBen hasta oluyorum galba k.rengi akıntım oldu ağrım var biraZda gördüğüm silik Çizgiler tutmadı galba bu ayönümüzdeki ay ovulasyon testi kullanmicam strese sokuuyo hepsi gun asırı ilişki en mantıklısı
Canım kahverengı olması akıntının adet degıl ki belki yerlesıodur silikte çıkmış kanda baktır umutsuzluga kapılma hemen
Ay ınsaallah canım benım herkesın tutsun ınsaallah Hayırlısı olsun..Sakin olun kizlar☺ insallah ikinizinki de tutar. Tabi benimkide insallah☺
Inşallah canım stres ten de ters etkı yapıo rahat olup sonucu bekleyelımAğrım var canım adet Sancısı gibiolmadı Hayırlısı olsun önümüzdeki ay artık :) inşallah senin ki tutar canım benim :)
Benımde karnım ağrıo sonraki ay inşallah denerız üstüne düştükçe kılı kırk yarar oldukmılletın umrunda degıl bizim kadar ılgılı degıller çatır çatır doguruolar
Canım rahat olalım dıom ama ınsanın elınde degıl tabıkı Anlıyorum senı bence adet günü gecene kadar boş yere test ıcın para vermeyelım dıcem ama kımse kendını tutamaz ki merak etmedenAhh keske rahat olabilmek kolay olsa parayi gebelik testine yatiriyorum ya☺
Eşim görse bana da kızar herhalde haber vermeden yapıom çünkü mantıksız oldugunu düşünecek adetıme bı hafta önceden başladım çünküAynen oyle canım eşim kızdı hatta :) testle falanda ugrasmicam gun asırıda yapınca olacağı varsa olur zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?