- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.721
Alırlar herhalde canım acilden gitsen..Yar
Yarin devlet hastanesine gitsem kan alirlarmi
Cok kotuyum. Dunya kadar borcum var. Memlekete yerlesmek icin isleeimizden ciktik. Ikimizde issisiz suan da. Bittim benAlırlar herhalde canım acilden gitsen..
Ne diyeyim HAYIRlısı olsun. Eşinle boşansan bile evladın seninle olur. Dünyadaki en anlamlı varlıklar onlar.Ben istemiyorum. Esimle cok problemim var. Kalp hastasiyim
Cok kotuyum. Dunya kadar borcum var. Memlekete yerlesmek icin isleeimizden ciktik. Ikimizde issisiz suan da. Bittim ben
Inslah canimCanim Senin sağlık problemin var bide en önemlisi o senin sağlığın maddiyat düşünme pek hersey düzelir allah rizkini verir de sağlık daha önemli...öncelikli olan senin sağlığın.Rabbim hangisi hayırlı ise onu versin senin için inşallah
Yok smearda degil alttan muayenede direk çıkıyor.
Evt o Zaman degil korkma hiç.Arkadasın muayenede gördüler hep.Alttan cok ddetayli bakti ama olsa gorurdu diye dusundum
Evt o Zaman degil korkma hiç.Arkadasın muayenede gördüler hep.
benimde adetime 13 gün kala gelmişti kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünmüştüm öylede olmuş şuan hamileyim. inş seninde öyledirArkadaşlar birşey söylemek istiyorum ama biraz çekiniyorum eşimle ikiliye girdiğimizde sanırım biraz sert davrandı canım vok acımıştı ilişkiden sonra bir iki gün rahim bölgemde bir baskı acı hissettim ama sonra geçti bu arada ilk defa acı hissettim daha önce hiç böle olmamıştı bir iki gün sonda acı tamamen kesildi sonda bir ilişkimiz daha oldu canım hiç acımadı ama ilişkiden hemen sonra cok hafif pembe gibi bir akıntı olmus belli belirsiz sonra devamı gelmedi bu günün ertesi günü bir gün sonra tuvalette kahverengi akıntım geldi akıntı şeklinde bir gündür devam ediyor aynı zamanda göğüslerim cok aşırı hassasiyetlerdi büyüdü Ve cok acıyor özellikle uçları bu arada Bebek düşünüyoruz Ve adetlerim cok düzensiz bu kahverengi akıntının sebebi nedir arkadaşlar ne olabilir fikri olan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Sen bu testi ne zaman yaptin canim basbaya ikinci cizgi var pembeEki Görüntüle 1952330 en son yaptigim boyle cikti
Hic üzülme bence ... Rabbim sana senin icin en hayirli olanı yazmıştir şüphesiz. Icini ferah tut. Belki de her sey bu bebekle duzene girecek ve senin zor zamanlarında gönderilmiş bi melektirInslah canim
Olmazsın inşallah Can'ım darısı başına.Merak etme güzel düşün güzel olsun.Olmulu etkiliyor vücudu.Cok sagol canim yardimin icin insallah banada ve benim gibi icten isteyen herkeze tez zamanda nasip eder.
Regl olursam kan vericem hepsine bakilicak.
19 ocakta oldum en son beklemedeyim
Olmazsın inşallah Can'ım darısı başına.Merak etme güzel düşün güzel olsun.Olmulu etkiliyor vücudu.
Alakası yokmuş benim annem Pko ve 15. Ay hamile kalmış.Bende ameliyattan 15 ay sonra hamile kaldım.eşinde sorun yoksa Pko engel degil emin ol.Allaha bırak.Kafadan at düşünme.Bu ay hic dusunmeden oldu iliski ki bundan sonra ogle olucak pkoyum ya olmaz diyorum bir nevi ona adapte etmisim kendimi.
:) insallah cnm
Alakası yokmuş benim annem Pko ve 15. Ay hamile kalmış.Bende ameliyattan 15 ay sonra hamile kaldım.eşinde sorun yoksa Pko engel degil emin ol.Allaha bırak.Kafadan at düşünme.
Camım keşke öyle olsa ama imkansız çünkü ben kendimi takip ettim hiç yumurtlamadım bile Zaten adetlerim düzensiz yumurtlamam olmadı yanı Keske öyle olsa mutluluktan havalara uçardımbenimde adetime 13 gün kala gelmişti kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünmüştüm öylede olmuş şuan hamileyim. inş seninde öyledir
Dun yaptim aksam 6 gibi 1 saat cizgu falan yoktu. 1 saatten sonra ciktiSen bu testi ne zaman yaptin canim basbaya ikinci cizgi var pembe
Allah allah cok ilginc cikmasi ya.. Normalde ilk 10 dakkadan sonra test sonucunu ciddiye almayin yazar ama sen yinede sabah ilk idrarinla test yapma ya devam et hatta direk simdi git acilde kan ver baska türlü kafanı rahatlatamazsinDun yaptim aksam 6 gibi 1 saat cizgu falan yoktu. 1 saatten sonra cikti
Canim kan verdim sonuci bekliyorum. 1 saat oldu.Allah allah cok ilginc cikmasi ya.. Normalde ilk 10 dakkadan sonra test sonucunu ciddiye almayin yazar ama sen yinede sabah ilk idrarinla test yapma ya devam et hatta direk simdi git acilde kan ver baska türlü kafanı rahatlatamazsin
Insallah suan icin yoktur. Rabbim isteyenlere nasip etsin insallahCanim kan verdim sonuci bekliyorum. 1 saat oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?