Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Cok kotuyum. Dunya kadar borcum var. Memlekete yerlesmek icin isleeimizden ciktik. Ikimizde issisiz suan da. Bittim ben

Canim Senin sağlık problemin var bide en önemlisi o senin sağlığın maddiyat düşünme pek hersey düzelir allah rizkini verir de sağlık daha önemli...öncelikli olan senin sağlığın.Rabbim hangisi hayırlı ise onu versin senin için inşallah

Evt o Zaman degil korkma hiç.Arkadasın muayenede gördüler hep.

Cok sagol canim yardimin icin insallah banada ve benim gibi icten isteyen herkeze tez zamanda nasip eder.
Regl olursam kan vericem hepsine bakilicak.
19 ocakta oldum en son beklemedeyim

benimde adetime 13 gün kala gelmişti kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünmüştüm öylede olmuş şuan hamileyim. inş seninde öyledir

Olmazsın inşallah Can'ım darısı başına.Merak etme güzel düşün güzel olsun.Olmulu etkiliyor vücudu.

Bu ay hic dusunmeden oldu iliski ki bundan sonra ogle olucak pkoyum ya olmaz diyorum bir nevi ona adapte etmisim kendimi.
:) insallah cnm

Bu ay hic dusunmeden oldu iliski ki bundan sonra ogle olucak pkoyum ya olmaz diyorum bir nevi ona adapte etmisim kendimi.
:) insallah cnm
Alakası yokmuş benim annem Pko ve 15. Ay hamile kalmış.Bende ameliyattan 15 ay sonra hamile kaldım.eşinde sorun yoksa Pko engel degil emin ol.Allaha bırak.Kafadan at düşünme.

Alakası yokmuş benim annem Pko ve 15. Ay hamile kalmış.Bende ameliyattan 15 ay sonra hamile kaldım.eşinde sorun yoksa Pko engel degil emin ol.Allaha bırak.Kafadan at düşünme.

Allahima bin sukur ki yok kizimda 12.ayda kaldim ama pko felan yoktu yeni tanistim.
Lekelenmelerim kesilmis cok sukur rahat ettim azicik kuru kalmayi ozlemisim gunluk pedle gezmekten sıkilmistim.

benimde adetime 13 gün kala gelmişti kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye düşünmüştüm öylede olmuş şuan hamileyim. inş seninde öyledir
Camım keşke öyle olsa ama imkansız çünkü ben kendimi takip ettim hiç yumurtlamadım bile Zaten adetlerim düzensiz yumurtlamam olmadı yanı Keske öyle olsa mutluluktan havalara uçardım

Dun yaptim aksam 6 gibi 1 saat cizgu falan yoktu. 1 saatten sonra cikti
Allah allah cok ilginc cikmasi ya.. Normalde ilk 10 dakkadan sonra test sonucunu ciddiye almayin yazar ama sen yinede sabah ilk idrarinla test yapma ya devam et hatta direk simdi git acilde kan ver baska türlü kafanı rahatlatamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…