Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar çıktım 180 kusur çıktı değerim artmış. 2 haftalik mis çok yeniymis bebeğim. Annesine sıkı sıkı tutunur inşallah..canım yavrum.
Masallah size. Insallah guzel guzel artar degerin. Ben de kan tahlili yaptirdim saat3e kadar cikar dediler beklemek ne kadar zor

Kızlar ya testler bozuk mu hafif agrim var kafam allak bullak içim rahat değil çocuk ateslenmeseydi dışarı çıkıp tekrar alicaktim 15 dk yürüme mesafesi kalıo eczane

Eklentiler

• 2017-04-07 13.25.40.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 2017-04-07 13.25.24.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar ya testler bozuk mu hafif agrim var kafam allak bullak içim rahat değil çocuk ateslenmeseydi dışarı çıkıp tekrar alicaktim 15 dk yürüme mesafesi kalıo eczane
Canımm benim çizgimde ilk böyleydi aynısıydi...Bence bekle Allaha bırak canımm. Testin gelecekmiş nasıl olsa.bi arada benim de ağrılarım var adet olacakmışım gibi.bu çok normal

Canımm benim çizgimde ilk böyleydi aynısıydi...Bence bekle Allaha bırak canımm. Testin gelecekmiş nasıl olsa.bi arada benim de ağrılarım var adet olacakmışım gibi.bu çok normal

Suan agrim geçti ama arada olunca korkuyorum kimyasal olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…