- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.761
Sana yukarda demiştim tekrar artar değerin diye. Merak etme bebiş seninle.Kızlar çıktım 180 kusur çıktı değerim artmış. 2 haftalik mis çok yeniymis bebeğim. Annesine sıkı sıkı tutunur inşallah..canım yavrum.
regl günün geçtimi kan testi verecektin ne oldu ? çizgin çok az. benimde sabah 3 damla dünden kalma kan vardı çamaşırda.regliye son 6 gün.
Masallah size. Insallah guzel guzel artar degerin. Ben de kan tahlili yaptirdim saat3e kadar cikar dediler beklemek ne kadar zorKızlar çıktım 180 kusur çıktı değerim artmış. 2 haftalik mis çok yeniymis bebeğim. Annesine sıkı sıkı tutunur inşallah..canım yavrum.
Kızlar çıktım 180 kusur çıktı değerim artmış. 2 haftalik mis çok yeniymis bebeğim. Annesine sıkı sıkı tutunur inşallah..canım yavrum.
Hafif bi golge var gibi baska bi acidan da ceksen daha mi belli olur acabaKızlar yine yaptım dayanamadım 3 test bozuk olma olasiligi olurmu buda hemen çıktıyunus_ciklet
Simdi deniyorum canımHafif bi golge var gibi baska bi acidan da ceksen daha mi belli olur acaba
Hafif bi golge var gibi baska bi acidan da ceksen daha mi belli olur acaba
Canım çok sağol:) tecrübelerinden yararlandim bu süreçteSana yukarda demiştim tekrar artar değerin diye. Merak etme bebiş seninle.
Benim ilk testim böyleydi.3 kere yapmıştım çok çok hafifti.1 2 haftaliksa böyle çıkıyor bence canimm
Hafif cizgiyi görebiliyorum ben insallah l daha da koyulasirKızlar ya testler bozuk mu hafif agrim var kafam allak bullakiçim rahat değil çocuk ateslenmeseydi dışarı çıkıp tekrar alicaktim 15 dk yürüme mesafesi kalıo eczane
Canımm benim çizgimde ilk böyleydi aynısıydi...Bence bekle Allaha bırak canımm. Testin gelecekmiş nasıl olsa.bi arada benim de ağrılarım var adet olacakmışım gibi.bu çok normalKızlar ya testler bozuk mu hafif agrim var kafam allak bullakiçim rahat değil çocuk ateslenmeseydi dışarı çıkıp tekrar alicaktim 15 dk yürüme mesafesi kalıo eczane
Hafif cizgiyi görebiliyorum ben insallah l daha da koyulasir
Canımm benim çizgimde ilk böyleydi aynısıydi...Bence bekle Allaha bırak canımm. Testin gelecekmiş nasıl olsa.bi arada benim de ağrılarım var adet olacakmışım gibi.bu çok normal
Arkadaslar 132.40 cikti degerim inanamiyorum
tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin testlerden çok belliydi Hadi gözün aydın bakalım.Arkadaslar 132.40 cikti degerim inanamiyorum
ne biçim bir umuttur bizimki hele kan testi yapmama rağmen deli umudu benimkisi :)Oy Oy maşallah darısı basimiza inşallah hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?