Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen bebeğim, önce kahve sonra pembe rengi lekelenmeden sonra kanama başlar anlamadığım olay bu ay bütün belirtileri yaşadım galiba psikolojik bir olay bu
Bhhcg degerleri sitesinde yuksrlmrlerde olmus 1,20 lerden gogsler imkansiz 24 au dir bekliyom hic bukadar hissetmemistim erken 8 gun drniyor bilemedim birvumur iste

Normal kaset test yaptin mi peki bidevgunlerin gecer mi..

Adete 10 gün kala kan testi aradaki günlerde idrar 4 gün kala yine kan testi adet günü yine idrar testi bugün 5 ve şuan 6. Güne girmiş bulunmaktayız kahve leke. Yok canım adet döngüm 35-36 gündür normalde şaşmaz ama mevsim geçişlerinde olabilir diye düşünüyorum

Bence sen bi kan testi de yaptır ya. İçimde tuhaf bi şüphe oluştu. Bu arada 5 gün gecikmeyle demin kahverengi bi leke geldi hadi hayırlısı bende bu ay bayrağı indirdim galiba
Kan testi degilde idrar testi yapayim ben. Ama zannetmem mumkun degil cunku kanamam her zamankinden fazla hatta hic bukadae fazla gelmezdi

Tebrikler canim gogus hassasiyeti nasil ne kadar sute once sizlama oldu
adetime 10 gün vrken falan baslamıstı ama benim normalde de gögüslerim agrırdı adet olmama yakın gecerdi bu kez daha cok agrımaya ve sızlamaya basladı. bide ben cok sık tuvalete gitmeye basladım . ordan da anladım adetıme 3 gun vardı ve test yaptım aksam silik cıkmıstı.

Sabah kal ktigimda bir iki damla minik kan vardi ama kesinlikle regl degil ufacik ama belli.

Gunaydin kizlar. Ben sabah test yaptim koyulasma olmuyor 2gundur sabahlari ayni koyulukta cikiyor. adetim yarin. Normal mi sizce?

sen daha test yapma hamilesin kan ver biran önce,dr çık .
Canimmm bana yaptığın yorum doğru çıktı.
Doktor geç döllenme olabilir dedi.ultrason ile baktı rahim duvarında oldukça kalınlasma var dedi ama keseyi göremedi. Tekrar kan tahlili istedi.onu bekliyorum. Bana dua et olur mu.degerim yükselmiş olsun.

evet canım senin için bhcg değerleri yapıştırdım sayfaya bakarsın.Muhtelen geç yumurtladın regl döngün neydi senin ? merak etme değerin artar.. :)

Kızlar yine yaptım dayanamadım 3 test bozuk olma olasiligi olurmu buda hemen çıktı yunus_ciklet

Eklentiler

• 2017-04-07 12.00.37.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…