- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.781
ne biçim bir umuttur bizimki hele kan testi yapmama rağmen deli umudu benimkisi :)
Ben kanda negatif gorucem diye yapmıyorum inadim inattestlerim gelsin de
et tabi hamişin duası geçer..Kizlar cok tesekkur ederim. Darisi size insallah dua etcem size
Sabah daha net bir sonuc alirsin. Ben gunun her saatine test yaptigim icin sabah daha belirgin oldugunu soyleyebilirimMerhaba bi sorum olacaktı kızlar
İdrar testini günün her saati yapsak net sonuc verir mi yoksa sabah saati ilk idrar mi daha sağlıklı sonuç verir
Umutsuz vakayim Son cirpinislarim regl olunca sönücem
benimde tek umudum geç döllenme acaba o bir ik damla nasıl oluştu hiç görmedim bugune kadar çok acayip,sende dedin senin miktar nekadardı akıntı ile mi helmişti benim küçük nokta gibi.Umutsuz vakayim Son cirpinislarim regl olunca sönücem
benimde tek umudum geç döllenme acaba o bir ik damla nasıl oluştu hiç görmedim bugune kadar çok acayip,sende dedin senin miktar nekadardı akıntı ile mi helmişti benim küçük nokta gibi.
1nisanda adet olmam gerekiyordu olmadim hic bi beliriti de yok test yapmak içinde bekliyorum hala negatif görmekten korkuyorum galiba ama isin garip tarafi ne adet belirtisi var nede hamilelik sadece ara ara hafif ağrım oluyor sol tarafimdaSabah daha net bir sonuc alirsin. Ben gunun her saatine test yaptigim icin sabah daha belirgin oldugunu soyleyebilirim
benimde tek umudum geç döllenme acaba o bir ik damla nasıl oluştu hiç görmedim bugune kadar çok acayip,sende dedin senin miktar nekadardı akıntı ile mi helmişti benim küçük nokta gibi.
Benim de aynen oyle burda anlatilan belirtilerden hicbirini yasamiyorum.benim adet tarihim yarin. Bugun biraz adet olcakmisim gibi hissettim sadece.1nisanda adet olmam gerekiyordu olmadim hic bi beliriti de yok test yapmak içinde bekliyorum hala negatif görmekten korkuyorum galiba ama isin garip tarafi ne adet belirtisi var nede hamilelik sadece ara ara hafif ağrım oluyor sol tarafimda
Hayır her ay çok düzenli gelir 28 günde 1 sadece geçen ay 2 gün geç geldi ve noramlinden az sürdü süresi bu ayda 5gün gecikti hani ümitlenmek istemiyorum ama acaba mi diyorum test yapmaya cesaret edemiyorumBenim de aynen oyle burda anlatilan belirtilerden hicbirini yasamiyorum.benim adet tarihim yarin. Bugun biraz adet olcakmisim gibi hissettim sadece.
Normalde gecikme oluyor muydu adetinde?
Yeterli zaman gecmis bence deneyebilirsin. Testi koyarsan burda yorumlarizHayır her ay çok düzenli gelir 28 günde 1 sadece geçen ay 2 gün geç geldi ve noramlinden az sürdü süresi bu ayda 5gün gecikti hani ümitlenmek istemiyorum ama acaba mi diyorum test yapmaya cesaret edemiyorum
Isten gidince mi yapmalıyım sence yarin sabah miYeterli zaman gecmis bence deneyebilirsin. Testi koyarsan burda yorumlariz
Bence simdi de yapsan olur ben adetime 4 gun varken aksam 7 gibi yapmistim ilk orda gordum. Sende de varsa belli olur bence.Isten gidince mi yapmalıyım sence yarin sabah mi
Ayyy canimmm süper:) aynı değerlerimiz hemen hemenArkadaslar 132.40 cikti degerim inanamiyorum
Regl döngüm belli değildievet canım senin için bhcg değerleri yapıştırdım sayfaya bakarsın.Muhtelen geç yumurtladın regl döngün neydi senin ? merak etme değerin artar.. :)
Ne güzel canim beraberizAyyy canimmm süper:) aynı değerlerimiz hemen hemen
Canımm tabiki sor :) benim regl günüm 4 gün içindeyim geçeli yani.ilk regl olmam gereken gün yaptırdım 26 çıkmıştım.bugun yaptırdım 180 çıktı. Haftaya tekrar yaptır keseyi görmeye çalışalım dedi.(kese görünmüyor) çünkü geç döllenme olmuş. 2 3 haftalik tahminim dedi.simdide merak başladı. Keseyi görsem içim birazda olsa rahatlayacak.Ne güzel canim beraberizCanim senin su an kac? Iki kere yaptirdin dimi kan testi? Bide adet gunun gecmis miydi? Cok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?