Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba bi sorum olacaktı kızlar
İdrar testini günün her saati yapsak net sonuc verir mi yoksa sabah saati ilk idrar mi daha sağlıklı sonuç verir

Merhaba bi sorum olacaktı kızlar
İdrar testini günün her saati yapsak net sonuc verir mi yoksa sabah saati ilk idrar mi daha sağlıklı sonuç verir
Sabah daha net bir sonuc alirsin. Ben gunun her saatine test yaptigim icin sabah daha belirgin oldugunu soyleyebilirim

benimde tek umudum geç döllenme acaba o bir ik damla nasıl oluştu hiç görmedim bugune kadar çok acayip,sende dedin senin miktar nekadardı akıntı ile mi helmişti benim küçük nokta gibi.

Beyaz bolca akintinin içinde pembe leke kuzum pespembem resmi vardı bulursam atarım 24.ünde gelmisti

Sabah daha net bir sonuc alirsin. Ben gunun her saatine test yaptigim icin sabah daha belirgin oldugunu soyleyebilirim
1nisanda adet olmam gerekiyordu olmadim hic bi beliriti de yok test yapmak içinde bekliyorum hala negatif görmekten korkuyorum galiba ama isin garip tarafi ne adet belirtisi var nede hamilelik sadece ara ara hafif ağrım oluyor sol tarafimda

Benim de aynen oyle burda anlatilan belirtilerden hicbirini yasamiyorum.benim adet tarihim yarin. Bugun biraz adet olcakmisim gibi hissettim sadece.
Normalde gecikme oluyor muydu adetinde?

Benim de aynen oyle burda anlatilan belirtilerden hicbirini yasamiyorum.benim adet tarihim yarin. Bugun biraz adet olcakmisim gibi hissettim sadece.
Normalde gecikme oluyor muydu adetinde?
Hayır her ay çok düzenli gelir 28 günde 1 sadece geçen ay 2 gün geç geldi ve noramlinden az sürdü süresi bu ayda 5gün gecikti hani ümitlenmek istemiyorum ama acaba mi diyorum test yapmaya cesaret edemiyorum

Hayır her ay çok düzenli gelir 28 günde 1 sadece geçen ay 2 gün geç geldi ve noramlinden az sürdü süresi bu ayda 5gün gecikti hani ümitlenmek istemiyorum ama acaba mi diyorum test yapmaya cesaret edemiyorum
Yeterli zaman gecmis bence deneyebilirsin. Testi koyarsan burda yorumlariz

Ne güzel canim beraberiz Canim senin su an kac? Iki kere yaptirdin dimi kan testi? Bide adet gunun gecmis miydi? Cok soru sordum
Canımm tabiki sor :) benim regl günüm 4 gün içindeyim geçeli yani.ilk regl olmam gereken gün yaptırdım 26 çıkmıştım.bugun yaptırdım 180 çıktı. Haftaya tekrar yaptır keseyi görmeye çalışalım dedi.(kese görünmüyor) çünkü geç döllenme olmuş. 2 3 haftalik tahminim dedi.simdide merak başladı. Keseyi görsem içim birazda olsa rahatlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…