- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.721
Bence sen hemen kan testi yap kesin sonuç almadan yapma sonra çok üzülürsün bekle biraz daha doktorun dilinden gebe olduğunu duy için rahatça yap sürprizini bende o günü bekliyorumAdetim 5 gündür gecikti sabırla önümüzdeki haftanın başını bekliyorum yarın bi idrar testi daha yapacam inş çift çıkarda hemen kana giderim
Bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum :) tabi önce kötü bi sürpriz yapıp yine olmadı dicem :)
Allahım inş inş inş yaa
Aynen ogle gülüm bekliyorum bende sabirsizlikla inşallah vardır umitlerimiz boşuna olmasın 2 gün kaldı benim daha var
Yaa cok guzel bi fikirKeşke benimde böyle çıksa koşa koşa kan verir kandan sonra eşime sürpriz pasta ve hediye alır o gün güzel yemek yapar yemekte mumlar ışığında hediyem ı verirdim NOT : hediye kutusunda gebelik testi + kan testi veya ultrason resmi..
Yemekten hemen sonra pastamızi yer kutlardik
İnş canım benim rabbim sesimize kulak versinde sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin
Yaa cok guzel bi fikiradet gunumden hemen sonra bunu yapacagim
POWERHACK adet oldum ben hic sevmiyorum su testleri
Actim canim actim acmadan bile koskaca pembe cizgi vardi hemsite aryunus_ciklet kız daha önce içini açtın mi sen merak edip açmistim pencereye bak bakalim resmi atmayı unuttum
Kiz hemsire arkadasim ebe resmen gebesin demisti valla en iyisi reglini bekle canimyunus_ciklet kız daha önce içini açtın mi sen merak edip açmistim pencereye bak bakalim resmi atmayı unuttum
Actim canim actim acmadan bile koskaca pembe cizgi vardi hemsite ar
Kiz hemsire arkadasim ebe resmen gebesin demisti valla en iyisi reglini bekle canim
Yok yaptirmadim adetime 3 gun varken adet oldum test bozuktur diye ustune düşmedimDaha önce testte pozitif çıkmış galiba hiç kan testi yaptın mı? Benim kaynanan bi çoçuğunda hamileliği boyunca adet görmüş
Yok yaptirmadim adetime 3 gun varken adet oldum test bozuktur diye ustune düşmedim
Kizlar ya 24 aydir nerdeyse bebek beklentim var hic bukadar goguslerimin sancidigin hatirlamiyorum bhcg 1.20 bat 8 kala yaptirdim erken olmus olabilir mi sonuc 1,20
5 gun uzun sure acaba yerlesme kanamasi.olabilirmi regl oyle mi baslar hep lekelenme seklindemiTıpkı senin gibiydim 10 gün öncesi test 1.27 4 gün önce test 1.20 bugün adeti 5 gün geçti kahve leke büyük iht yarın adet ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?