Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen ogle gülüm bekliyorum bende sabirsizlikla inşallah vardır umitlerimiz boşuna olmasın 2 gün kaldı benim daha var

Yaa cok guzel bi fikir adet gunumden hemen sonra bunu yapacagim

Yaa cok guzel bi fikir adet gunumden hemen sonra bunu yapacagim

Yap yap ilkten olmamış de sonra tescillendir kanla aksam makyaj elbise felan giy masaya mumlar sevdigi yemek + pasta hediye al birde hediye kutusu :) ben öğle hayal ettm yapamadım daha kızımda acemi olduk ama 2.ci yi sürpriz ilé soyliyecegim

yunus_ciklet kız daha önce içini açtın mi sen merak edip açmistim pencereye bak bakalim resmi atmayı unuttum

Eklentiler

• 2017-04-06 19.08.06.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 102
Actim canim actim acmadan bile koskaca pembe cizgi vardi hemsite ar

Kiz hemsire arkadasim ebe resmen gebesin demisti valla en iyisi reglini bekle canim

Hmm doğru diosun ben şimdiden laboquick verdim 10 adet siparis cumartesi en gec elimde olur.
Onla takip ederim artık sabırsizlik başa bela

Daha önce testte pozitif çıkmış galiba hiç kan testi yaptın mı? Benim kaynanan bi çoçuğunda hamileliği boyunca adet görmüş
Yok yaptirmadim adetime 3 gun varken adet oldum test bozuktur diye ustune düşmedim

Yok yaptirmadim adetime 3 gun varken adet oldum test bozuktur diye ustune düşmedim

Bence sen bi kan testi de yaptır ya. İçimde tuhaf bi şüphe oluştu. Bu arada 5 gün gecikmeyle demin kahverengi bi leke geldi hadi hayırlısı bende bu ay bayrağı indirdim galiba

Kizlar ya 24 aydir nerdeyse bebek beklentim var hic bukadar goguslerimin sancidigin hatirlamiyorum bhcg 1.20 bat 8 kala yaptirdim erken olmus olabilir mi sonuc 1,20

Kizlar ya 24 aydir nerdeyse bebek beklentim var hic bukadar goguslerimin sancidigin hatirlamiyorum bhcg 1.20 bat 8 kala yaptirdim erken olmus olabilir mi sonuc 1,20

Tıpkı senin gibiydim 10 gün öncesi test 1.27 4 gün önce test 1.20 bugün adeti 5 gün geçti kahve leke büyük iht yarın adet ...

Valla agrim olmasa cok var eekwnvmi yaptirdm diyom ama aeninkide 1,27 den 1.20 dusmus bazi gec dollenmelerde deger sonradan artiyotmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…