Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba.ikinciye hamile kalmaya çalışan tecrübeli annelere soruyorum.benim karnımda çok gaz oluyor.anlamiyirum neden böyle karnıma bastırınca ağrıyor hafif. Gaz doluyum. Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum

günaydın bende seni merak ettim, gelip bir bakayım dedim. pzt yi mi bekleyeceğiz şimdi :)
benimde bir oğlum var Allah bağışlasın cümlemizinkini, bi kardeş için uğraşıyoruz aynen :)
demi ya.. Aynen canım gelmedi reglm henüz seni merakta bırakmayacağım.. bence hafta sonu olur ben yine mevsimsel gecikme derim kendi kendime

her hamilelik ve her kadın hamileliği farklı yaşar, benim ilk gebeliğimde bu tür şeyler olmadı hatta 9 ay boyunca çok rahat hamilelik geçirdim. Seninki de zamanla geçeceğini düşünüyorum

Ayy canim bende de fena gaz var. Bugün gaz sancimdan surekli oturuyorum. Kasiklarima baski yapıyor ve hareket edince aci veriyor. Gaz olsun da farkli bir durum olmasin napalim

Ayy canim bende de fena gaz var. Bugün gaz sancimdan surekli oturuyorum. Kasiklarima baski yapıyor ve hareket edince aci veriyor. Gaz olsun da farkli bir durum olmasin napalim
Aynı aynı ben...aynen canımm razıyım yeterki bebis sağlıklı olsun...Bu da tatlı acılar olsun napayim dimi ama

demi ya.. Aynen canım gelmedi reglm henüz seni merakta bırakmayacağım.. bence hafta sonu olur ben yine mevsimsel gecikme derim kendi kendime
inşallah olmaz :)

gaz sancısı bende çok olmuştu ilk üç ay çok çektim, gün içinde aralıklarla 5-10 dk.lık ataklar halinde gelirdi. doktor bide rahim genişlemesi de olabilir demişti.

merak edenlere gelsin henüz reg olmadım çamaşırıma gelen yok ama peçeteye emin olmamakla birlikte çook hafif gözle ayırt edilmeyecek kadar akıntıyı silince pembelik bulaşıyo gibi belkide hayal dir.

Kizlar merhaba benim son adet tarihim 4 martti buraya yazmistim test falan yaptim pozitif çıktı kan degerim de 5288.75 çıkmıştı bugün doktor kontorolune gittik doktor erken gelmissin dedi keseyi gördük ama bebeği goremedik erken gittigim icin 10 gün sonra tekrar gel bakalim dedi böyle bisey basina gelen var mi ins kesenin ici doludur kizlar

normal canım endişe etmw, twkrar gideceksin artık bir ayağın dr da olacak sonrada kalp atışı için gideceksin.sıkımtı olmaz değerin güzel.

bekleemediyse çok silik gördüm ben.13 nisan mıydı bat benimde öyle geçen 2. günüm ağrın varmı?

10 nisan canım bu testi yaptığın gün resmini çekmiştim sonradan buraya koymaya karar verdim yani buğun adetim geçeli 4. Gün çizgi silik olduğu için 15 dakika kadar sonra fark ettim tek belirtim aşırı derecede idara çıkma ve göğüs dolgunluğu Ağrı'm yok pko var bende hamile olmasada hastalığım zamanında gelmiyo

sanırım daha önce ölü doğum yapmıssın kaçıncı haftada alındı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…