- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.101
günaydın bende seni merak ettim, gelip bir bakayım dedim. pzt yi mi bekleyeceğiz şimdi :)Canim benc ocugum olmasina ragmen 24 aydir bekliyorum sabirla yorulman icin cok erken
demi ya.. Aynen canım gelmedi reglm henüz seni merakta bırakmayacağım..günaydın bende seni merak ettim, gelip bir bakayım dedim. pzt yi mi bekleyeceğiz şimdi :)
benimde bir oğlum var Allah bağışlasın cümlemizinkini, bi kardeş için uğraşıyoruz aynen :)
her hamilelik ve her kadın hamileliği farklı yaşar, benim ilk gebeliğimde bu tür şeyler olmadı hatta 9 ay boyunca çok rahat hamilelik geçirdim. Seninki de zamanla geçeceğini düşünüyorumKızlar merhaba.ikinciye hamile kalmaya çalışan tecrübeli annelere soruyorum.benim karnımda çok gaz oluyor.anlamiyirum neden böylekarnıma bastırınca ağrıyor hafif. Gaz doluyum. Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum
Hayırlısı bakalım yaşın küçükse dert etme rahat ol olacaktır..valla ilk olacak diyemi hamilegim eger olursa allah nasip ederse bilmem cok heyecan yapiyom her ayhayirlisi artik bakalim
Ayy canim bende de fena gaz var. Bugün gaz sancimdan surekli oturuyorum. Kasiklarima baski yapıyor ve hareket edince aci veriyor.Kızlar merhaba.ikinciye hamile kalmaya çalışan tecrübeli annelere soruyorum.benim karnımda çok gaz oluyor.anlamiyirum neden böylekarnıma bastırınca ağrıyor hafif. Gaz doluyum. Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum
Aynı aynı ben...aynen canımm razıyım yeterki bebis sağlıklı olsun...Bu da tatlı acılar olsun napayim dimi amaAyy canim bende de fena gaz var. Bugün gaz sancimdan surekli oturuyorum. Kasiklarima baski yapıyor ve hareket edince aci veriyor.Gaz olsun da farkli bir durum olmasin napalim
Ayyy inşallah canımm benimmmher hamilelik ve her kadın hamileliği farklı yaşar, benim ilk gebeliğimde bu tür şeyler olmadı hatta 9 ay boyunca çok rahat hamilelik geçirdim. Seninki de zamanla geçeceğini düşünüyorum
6 gun regl oldumPeki o ay nekadar sonra regl oldunuz
inşallah olmaz :)demi ya.. Aynen canım gelmedi reglm henüz seni merakta bırakmayacağım..bence hafta sonu olur ben yine mevsimsel gecikme derim kendi kendime
Insallah canim bugun30..gun nicedir bukadar gecikmem olmamisti..umarim yuzum gulerinşallah olmaz :)
gaz sancısı bende çok olmuştu ilk üç ay çok çektim, gün içinde aralıklarla 5-10 dk.lık ataklar halinde gelirdi. doktor bide rahim genişlemesi de olabilir demişti.
normal canım endişe etmw, twkrar gideceksin artık bir ayağın dr da olacak sonrada kalp atışı için gideceksin.sıkımtı olmaz değerin güzel.Kizlar merhaba benim son adet tarihim 4 martti buraya yazmistim test falan yaptim pozitif çıktı kan degerim de 5288.75 çıkmıştı bugün doktor kontorolune gittik doktor erken gelmissin dedi keseyi gördük ama bebeği goremedik erken gittigim icin 10 gün sonra tekrar gel bakalim dedi böyle bisey basina gelen var mi ins kesenin ici doludur kizlar
Evet var bence:)Kızlar adetim 2 gün geçti acaba burda çizgi var mı
bekleemediyse çok silik gördüm ben.13 nisan mıydı bat benimde öyle geçen 2. günüm ağrın varmı?Kızlar adetim 2 gün geçti acaba burda çizgi var mı
bekleemediyse çok silik gördüm ben.13 nisan mıydı bat benimde öyle geçen 2. günüm ağrın varmı?
Evet var bence:)
sanırım daha önce ölü doğum yapmıssın kaçıncı haftada alındı acaba?10 nisan canım bu testi yaptığın gün resmini çekmiştim sonradan buraya koymaya karar verdim yani buğun adetim geçeli 4. Gün çizgi silik olduğu için 15 dakika kadar sonra fark ettim tek belirtim aşırı derecede idara çıkma ve göğüs dolgunluğu Ağrı'm yok pko var bende hamile olmasada hastalığım zamanında gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?