- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.081
Üstüne görme normal regl gibi değil diye biliyorum ben.rengi bil3 değişik sanırım5 gün süren regl 3 gün sürdü ve ilk defa ağrısız ağrı kesici almadan geçirdim o şüpheye düşürdü miratech testi sıkıntılı sanırım güvenmicem((
Kan verebilirsin en kestirme yolu yafa evde birkez daha dene can8m belli olmaz kalmis olabilirsin5 gün süren regl 3 gün sürdü ve ilk defa ağrısız ağrı kesici almadan geçirdim o şüpheye düşürdü miratech testi sıkıntılı sanırım güvenmicem((
Canim ben olsam meraktan catlardimBen henuz regl olmadimsabah kalktigimdadedim tamam oluyorum y9k ogle oldu yok ikindi yok aksam yok...artik yarinic beklicez akintida yok..
Ben merakimdan 10 gun onceden kan verdimCanim ben olsam meraktan catlardimnasil duruyorsun boyle yarin kesin test yap.
Son yaptığın test problemli gibiydi ama yenisini yapmayi düşünmüyor musun?Ben merakimdan 10 gun onceden kan verdimkaset testler yaptim ee artik gelmezse hamileyim gelirse regl..baska altarnatif yok ki..
Bencede yeni test yap :) içimden bişeyler var gibi geçiyorBen merakimdan 10 gun onceden kan verdimkaset testler yaptim ee artik gelmezse hamileyim gelirse regl..baska altarnatif yok ki..
Dusunmuyorum gelmezse kan verecegim pazartesi dahada gecikmez reglm duzenlidir gelmedimi kan vereyum benim idrar testleri cogunlukla pozitif veriyor hatali olabilir tabi beklerim zaten hamile degilsem hafta sonu gelir ama hic agrim sizim yok suan sabah sanki kalkinca katnimin agrisindan oluyorum sanmistimSon yaptığın test problemli gibiydi ama yenisini yapmayi düşünmüyor musun?
Amin canim insallah oyledir ..Bencede yeni test yap :) içimden bişeyler var gibi geçiyor
Canim henuz regl olmadim testlere takilmiyom regl gecerse kan verecegimyunus_ciklet canim senin 28 gun icin adet dongun 13 nisan, su anda gecikmis oluyorsun yani. İnsallah hamilesindir ama testler bir garip cikmis.
Relgin kac gündür geçti canim...Canim henuz regl olmadim testlere takilmiyom regl gecerse kan verecegim
Sanirim 1 gun gecti wc gittim simdi afedersin ikindim akintinin icinde cok seffaf akinti acik pembeliydi bilemiyorum ki olacakmiyim olurmuyumRelgin kac gündür geçti canim...
Sag gogsum suan inanilmaz sanciyor..insallah guzel haberler veririmSanirim 1 gun gecti wc gittim simdi afedersin ikindim akintinin icinde cok seffaf akinti acik pembeliydi bilemiyorum ki olacakmiyim olurmuyum
Yapma öyle napiyosun canim zorlama olanı da bozucaksin... sabredip görecen sabirla bekle canim... bu dönemler cok önemli...is bile yapma agirlik kaldırma elinle bir yerlere uzanmaya calisma... kafani dagitacak baska işler bul...Sanirim 1 gun gecti wc gittim simdi afedersin ikindim akintinin icinde cok seffaf akinti acik pembeliydi bilemiyorum ki olacakmiyim olurmuyum
Sadece sağ göğsün neden agriyo ki ...hamilelik varsa genelde iki goguste agriyo ...tabi bende bilmiyom hic hamile olmadim henuz 5 aydir bekliyorum.. insallah artik gelirler bebislerimiz ya beklemekten yoruldumSag gogsum suan inanilmaz sanciyor..insallah guzel haberler veririm
Canim benc ocugum olmasina ragmen 24 aydir bekliyorum sabirla yorulman icin cok erkenSadece sağ göğsün neden agriyo ki ...hamilelik varsa genelde iki goguste agriyo ...tabi bende bilmiyom hic hamile olmadim henuz 5 aydir bekliyorum.. insallah artik gelirler bebislerimiz ya beklemekten yoruldum
Yol oyle degil wc de nirmal ik8nma ozellikle yaptigim bisey degil canum merak etmeYapma öyle napiyosun canim zorlama olanı da bozucaksin... sabredip görecen sabirla bekle canim... bu dönemler cok önemli...is bile yapma agirlik kaldırma elinle bir yerlere uzanmaya calisma... kafani dagitacak baska işler bul...
valla ilk olacak diyemi hamilegim eger olursa allah nasip ederse bilmem cok heyecan yapiyom her ayCanim benc ocugum olmasina ragmen 24 aydir bekliyorum sabirla yorulman icin cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?