Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Prki sizce kan testi yaptırmalı mıyım henüz erken mi çizgi silik ya düşük değer çıkarsa Bi de onun stresine girmek istemiyorum
Benim çok düşük çıkmıştı. 26 düşünün:) doktorlar bile hamile olup olmadığımı söyleyemedi.bebce bekleyin biraz...

geçmiş olsun uzun bir dönem .rabbim tekrar yaşatmasın az çok diğer testinle karşılaştırmalısın pko var diyosun testi tekrar la koyulaşma olursa kan vermeni öneeiririm
Teşekkür ederim amin rabnim kimseyi sınamasın kucaklarımız sağlıklı ömürlü evlatlarla dolsun bi kaç gün sonra bakarım tekrar

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim neyseki kendiliğinden düştü umutlar tavan yine ama nasip sen test falan yaptın mı
benim testler reglye yakın pozitif gösteriyo 2 gün geçti normalde günüm geçmeden regl olurum hafif toz pembe sulu akıntım var gibi ama emin olamıyorum çamaşırıma gelmiyor çünkü peçeteye sulu bulaşıyor bilemedim.

Canim bu cizgi bana t cizgisinin yeri gibi geldi.
Sen nasil görüyorsun kirmizilik var mi cizgide? Fotodan net anlasilmiyor cok
Çok kurcaladım belkide içindeki kağıdı ters koymuşum valla bana görünüyo ama görmek istediğimden mi yoksa gerçekten mi var bilemedim istişare iyidir derler belki böyle çıkıp hamile olan vardır diye koydum kafaya takınca biraz karışıklık oluyo Allah kucağınıza almayı nasip etsin

ilkini nasıl öğrenmiştin? birde reg günü akıntı pembe olmuşmuydu?

Şu an peçeteye sulu bir akıntı geliyor rengi ne kahve nede pembe .ve hiç çamaşırıma değimedi sildikçe çok az gözle görülür bu kadar uzamazdı gelse çoktan sökülürdü anlamadım yaa..

Anladim insallah vardir diyelim o zaman. Yarin bir test daha yapsana adetin de gecmis baya

yok şimdi girdim sık sık giriyorum peçeteyle zolamama rağnen gram akıntı yok sabah saatlerinde bir iki defa geldi öyle ama akşam oldu şimdiye sökülürdü..
Yani bilemedim ki.. inşallah vardır. Bence biran önce test alıp yapmalısın. Varsa kesinlikle çıkar. Benim reglim 1 gün gecikince daha da koyulasmisti çizgi. Bir gün gecikse bile çizgi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…