- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.121
Benim çok düşük çıkmıştı. 26 düşünün:) doktorlar bile hamile olup olmadığımı söyleyemedi.bebce bekleyin biraz...Prki sizce kan testi yaptırmalı mıyım henüz erken mi çizgi silik ya düşük değer çıkarsa Bi de onun stresine girmek istemiyorum
sanırım daha önce ölü doğum yapmıssın kaçıncı haftada alındı acaba?
Teşekkür eserim Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallahBenim çok düşük çıkmıştı. 26 düşünün:) doktorlar bile hamile olup olmadığımı söyleyemedi.bebce bekleyin biraz...
geçmiş olsun uzun bir dönem .rabbim tekrar yaşatmasın az çok diğer testinle karşılaştırmalısın pko var diyosun testi tekrar la koyulaşma olursa kan vermeni öneeiririmEvet maalesef 21 haftadaydım ama Bebek 16. Haftadaydı
Teşekkür ederim amin rabnim kimseyi sınamasın kucaklarımız sağlıklı ömürlü evlatlarla dolsun bi kaç gün sonra bakarım tekrargeçmiş olsun uzun bir dönem .rabbim tekrar yaşatmasın az çok diğer testinle karşılaştırmalısın pko var diyosun testi tekrar la koyulaşma olursa kan vermeni öneeiririm
benim testler reglye yakın pozitif gösteriyo 2 gün geçti normalde günüm geçmeden regl olurum hafif toz pembe sulu akıntım var gibi ama emin olamıyorum çamaşırıma gelmiyor çünkü peçeteye sulu bulaşıyor bilemedim.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim neyseki kendiliğinden düştü umutlar tavan yine ama nasip sen test falan yaptın mı
Canim bu cizgi bana t cizgisinin yeri gibi geldi.Kızlar adetim 2 gün geçti acaba burda çizgi var mı
geçmiş olsun canım Amin inşaalah ne zaman oldun canım darısı önmüzdeki aylara inşallah..yunus_ciklet kuzum ben regl oldum haberin Olsun senden guzel haberler alalim
Çok kurcaladım belkide içindeki kağıdı ters koymuşum valla bana görünüyo ama görmek istediğimden mi yoksa gerçekten mi var bilemedim istişare iyidir derler belki böyle çıkıp hamile olan vardır diye koydum kafaya takınca biraz karışıklık oluyo Allah kucağınıza almayı nasip etsinCanim bu cizgi bana t cizgisinin yeri gibi geldi.
Sen nasil görüyorsun kirmizilik var mi cizgide? Fotodan net anlasilmiyor cok
Hadi hayırlısı sende benim gibi beklemede olacaksın desenebenim testler reglye yakın pozitif gösteriyo 2 gün geçti normalde günüm geçmeden regl olurum hafif toz pembe sulu akıntım var gibi ama emin olamıyorum çamaşırıma gelmiyor çünkü peçeteye sulu bulaşıyor bilemedim.
Bu sabah canım döngü şaştı iyice benim.geçmiş olsun canım Amin inşaalah ne zaman oldun canım darısı önmüzdeki aylara inşallah..
ilkini nasıl öğrenmiştin? birde reg günü akıntı pembe olmuşmuydu?Çok kurcaladım belkide içindeki kağıdı ters koymuşum valla bana görünüyo ama görmek istediğimden mi yoksa gerçekten mi var bilemedim istişare iyidir derler belki böyle çıkıp hamile olan vardır diye koydum kafaya takınca biraz karışıklık oluyo Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Anladim insallah vardir diyelim o zaman. Yarin bir test daha yapsana adetin de gecmis bayaÇok kurcaladım belkide içindeki kağıdı ters koymuşum valla bana görünüyo ama görmek istediğimden mi yoksa gerçekten mi var bilemedim istişare iyidir derler belki böyle çıkıp hamile olan vardır diye koydum kafaya takınca biraz karışıklık oluyo Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Adet oluyor olabilirsin benceŞu an peçeteye sulu bir akıntı geliyor rengi ne kahve nede pembe .ve hiç çamaşırıma değimedi sildikçe çok az gözle görülür bu kadar uzamazdı gelse çoktan sökülürdü anlamadım yaa..
yok şimdi girdim sık sık giriyorum peçeteyle zolamama rağnen gram akıntı yok sabah saatlerinde ve sonra bir iki defa geldi öyle ama akşam oldu şimdiye sökülürdü..Adet oluyor olabilirsin bence
Yani bilemedim ki.. inşallah vardır. Bence biran önce test alıp yapmalısın. Varsa kesinlikle çıkar. Benim reglim 1 gün gecikince daha da koyulasmisti çizgi. Bir gün gecikse bile çizgi çıkaryok şimdi girdim sık sık giriyorum peçeteyle zolamama rağnen gram akıntı yok sabah saatlerinde bir iki defa geldi öyle ama akşam oldu şimdiye sökülürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?