- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.141
çok su içiyorum sürekli wc deyim birde geliyomu varmı akıntı ona bakıp duruyorum tamam alacağım eve gidince atayım tamam mı :)Yani bilemedim ki.. inşallah vardır. Bence biran önce test alıp yapmalısın. Varsa kesinlikle çıkar. Benim reglim 1 gün gecikince daha da koyulasmisti çizgi. Bir gün gecikse bile çizgi çıkar
Ayyyy at tamam....haberlerini bekliyorumçok su içiyorum sürekli wc deyim birde geliyomu varmı akıntı ona bakıp duruyorum tamam alacağım eve gidince atayım tamam mı :)
Merak ettm senide cnm bendede lekelenme var ağrı yokçok su içiyorum sürekli wc deyim birde geliyomu varmı akıntı ona bakıp duruyorum tamam alacağım eve gidince atayım tamam mı :)
canım bu testler negatif sen regl oldum dedin bana. bide al biye güvenme demiştim.Kızlar lekelenme tarzında kanamam var ama sabah test yaptım dün çok silikti bugün daha iyi çıkmış al bi gebelik testi.
2 gün once negatifti.
Eşimde uzakta yakınında kimse yok kızımda bende hastayız napicam ben
Test yaniliyor olabilirmi ne ağrı var ne sizi
canım bu testler negatif sen regl oldum dedin bana. bide al biye güvenme demiştim.
senin sipariş ettiğin testler ne oldu? ben bilgisayardan bakıyom brlki vardır ama günün geçtiyse daha belirgin olurdu sanki.Allah allah elimde çok belli ama neyse güvenmiyim kız lekelenme gelio kırmızı kan gelir ama bilemedim
senin sipariş ettiğin testler ne oldu? ben bilgisayardan bakıyom brlki vardır ama günün geçtiyse daha belirgin olurdu sanki.
regl gününü tam bilsen kan ver diyeceğim..Geç yumurtlama olabilir.
Çoğu bozuk çıktı pişman oldum. Stripti.
Şuan sildikce çok koyu kahve rengi lekeler gelio kırmızı hiç düşmedi
Canımm kan testi ver bence...Kan testinde varsa vardır.Birtek benmi görüyorum
Canımm kan testi ver bence...Kan testinde varsa vardır.
Hayır canım göğüs hassasiyeti ve adet ağrısın dışında Bi belirtim yoktuilkini nasıl öğrenmiştin? birde reg günü akıntı pembe olmuşmuydu?
Hayır bende görüyorum kesinlikle çizgi varBirtek benmi görüyorum
Hayır bende görüyorum kesinlikle çizgi var
Anladim insallah vardir diyelim o zaman. Yarin bir test daha yapsana adetin de gecmis baya
Ben göremedim maalesef ama çok sağlam göZlerim de yok . Sanırım çok isteklisiniz önceki mesajları okuyamadım kusura bakmayın ama inşallah en kısa zamanda önce göbişinizde sonra kucağınızda sağlıklı bir yavrunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?