Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Öyle canım tabiki haklısın Allahtan ümit kesilmez daha zaten yolun başında sayılırım ben. Vakti daha gelmemiş sabah test yaptım negatif her sabah yapacağım adete kadar artık bakalım değişecek mi :)

Değişebilir şekerim ben kızımda 6 gün kala başlamıştim 6 gün kala negatif 5 gün kala golge gibi 4 gün kala pembe cizgi vardi.
30 günde bir oluyordum 17.gün pozitif vermisti yumurtlama testi.

Değişebilir şekerim ben kızımda 6 gün kala başlamıştim 6 gün kala negatif 5 gün kala golge gibi 4 gün kala pembe cizgi vardi.
30 günde bir oluyordum 17.gün pozitif vermisti yumurtlama testi.
Varsa bir gün çıkar canım beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün test yapacak mısın?

Merhabalar ben 7aylik evliyim esimde varikosel var bu ay adet olmayi bekliylrdum aşılama yaptıracaktık. Adetim 5gün gecikti şiddetli karın ağrım var diye ağrı kesici içmek için öylesine test yaptım birde ne göreyim anında cift cizgi inanmadim bir daha test alip yaptim aninda belirdi . Rabbim isterse herşey oluyor olmayacak diyr üzlmeyin kendni kasmayın tam bitti dedgimde yetti

Eklentiler

• IMG-20170415-WA0007.webp
    12 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…