- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.201
Öyle canım tabiki haklısın Allahtan ümit kesilmez daha zaten yolun başında sayılırım ben. Vakti daha gelmemiş sabah test yaptım negatif her sabah yapacağım adete kadar artık bakalım değişecek mi :)Rabbim verir merak etme tanıdığımız 6 sene beklediler olmaz dediler ama oldu tombik mi tombik maşallahı var 1 yaşına giricek.
Yani olmaz denilene bile rabbim ansizin veriyor ya yüce mevlamin çaresi tükenmez bir tek ölümün çaresi yok.
Bol bol tevekkül etmekten başka şansımız yok hayatta her şeyin hayırlısıni dilemek lazım
Günaydın gözün aydın rahat görünüyor ikinci çizgi pozitif bence de hayırlı olsun kan tahlili yaptır garantile:)Eki Görüntüle 1982650 Gunaydin kizlarr. Rica etsem benim testime bakabilir misiniz. Pozitif sanki
Cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Aptal gibiyim suan. 13.30da ravdevu aldim doktordan. Bir de o onaylasin bakalim. Allah isteyen herkese versinGünaydın gözün aydın rahat görünüyor ikinci çizgi pozitif bence de hayırlı olsun kan tahlili yaptır garantile:)
Öyle canım tabiki haklısın Allahtan ümit kesilmez daha zaten yolun başında sayılırım ben. Vakti daha gelmemiş sabah test yaptım negatif her sabah yapacağım adete kadar artık bakalım değişecek mi :)
POWERHACK . Canim nerak edenler sabah kalktim damla bile yok reglinin 3.gunu dun lekelenmem vardi bugun temiz..
Ya benim hic boyle olmazdi sokulemedim neden acaba ped bile kullanmadim.hayirlisi beklemekten baska care yokAynısı bendede var kupkuruyum leke den eser yok.
Kahverengi geldi benden sildikce
Rica ederim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün.amin inşallah belirtin var mıydı adetin gecikti mi?Cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Aptal gibiyim suan. 13.30da ravdevu aldim doktordan. Bir de o onaylasin bakalim. Allah isteyen herkese versin
Varsa bir gün çıkar canım beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün test yapacak mısın?Değişebilir şekerim ben kızımda 6 gün kala başlamıştim 6 gün kala negatif 5 gün kala golge gibi 4 gün kala pembe cizgi vardi.
30 günde bir oluyordum 17.gün pozitif vermisti yumurtlama testi.
Sokuldum şekerim ben nasip degilmisVarsa bir gün çıkar canım beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun hakkımızda. Bugün test yapacak mısın?
Hadi yaSokuldum canım ben
Hadi yahayirlisi olsun insallah diger aya olur
Off ben daha sokulmedim kahverengi akintim oluyo ara ara..İnş canım nasip kısmet hersey
Tam sokulemedim bende ama koyu kahve geliyor garip garipOff ben daha sokulmedim kahverengi akintim oluyo ara ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?