Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayırlısı olsun kızlar bende merak ettim sizleri,benimde 2 oğlum var bat 23 nisan ama devamlı uyku hali var bende de çarşıya çıkarsam alıcak bi test

deme..Maşallah..E sen başka konu mu takip ediyordun..Logusa olsam takılmam herhalde
:) ilk hamileligimde sanirim bu konuyu takip etmeye baslamistim, ara ara bakip yorum yaziyorum. Hem insanlarin hamilelik haberlerini alinca bi yakinim hamileymis gibi seviniyorum. Deli diyebilirsin bana, evet hazirim

Canım bende aynı durumdayım var mı yok mu diye şüphe içindeyim benimde 2. Çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisi de aynı kan tahlili en garantisi ben yaptıracağım şüphe ile durmak çok zor
Canim naptin. Verdin mi kan testi? Ben 10 gun daha bekliyim diyorum net olmasi acisindan. Bi de testi yaptiktan kac dk sonra ikinci cizgiyi gordun?

:) ilk hamileligimde sanirim bu konuyu takip etmeye baslamistim, ara ara bakip yorum yaziyorum. Hem insanlarin hamilelik haberlerini alinca bi yakinim hamileymis gibi seviniyorum. Deli diyebilirsin bana, evet hazirim
keyif lidir..Valla bir insanın bile yarsına dokunmak , iyi şeyler beklemek ,görmek ve söylemek de insanı rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…