- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.361
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah sende ihmal etmeAynen canimm korkuyorum test yaptırmaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah sende ihmal etmeAynen canimm korkuyorum test yaptırmaya![]()
Yarin tekrar test yapacam silik cikarsa tahlil yaptırmaya gidecemHakkimizda hayirlisi olsun insallah sende ihmal etme
Git canim git haber ver mutlakaYarin tekrar test yapacam silik cikarsa tahlil yaptırmaya gidecem
Veririm mutlaka canimmGit canim git haber ver mutlaka
Hadi hayirlisi olsun insallahHayırlısı olsun kızlar bende merak ettim sizleri,benimde 2 oğlum var bat 23 nisan ama devamlı uyku hali var bende de çarşıya çıkarsam alıcak bi test
Sağol canım olursa sürpriz olacak ama belki havalardandır diye düşünüyorumHadi hayirlisi olsun insallah
Valla bilemedim ki canim. Mantiken lekelenme basladiginda sayman daha dogru gibiWOMAN canım reglinin 3. günü pazar sabahı sökülmüştü bugün yok acaba lekelenme geldiği günden mi saymalıyım normale göre az oldu bu ay strsten olsa gerek.
Bilmem de canım sanmiyorum allah hayırlısını versin olur um rahatlarım diye bekliyorumHemen umitsizlige kapilma benimde 6 gunde negatif cikmisti 10 gunden sonra silik oldu insallah kanda pozotif olur rahatlarim
Aynen hayirlisi olsun canimBilmem de canım sanmiyorum allah hayırlısını versin olur um rahatlarım diye bekliyorum
hımm ii bakalım buayda böyle olsun senin regl ne zaman dı?Valla bilemedim ki canim. Mantiken lekelenme basladiginda sayman daha dogru gibi
Valla uzunca bir sure olmam heralde, lohusayim ben canimhımm ii bakalım buayda böyle olsun senin regl ne zaman dı?
:) ilk hamileligimde sanirim bu konuyu takip etmeye baslamistim, ara ara bakip yorum yaziyorum. Hem insanlarin hamilelik haberlerini alinca bi yakinim hamileymis gibi seviniyorum. Deli diyebilirsin bana, evet hazirimdeme..Maşallah..E sen başka konu mu takip ediyordun..Logusa olsam takılmam herhalde
![]()
Gri sanirim ins vardir ya seninki kac dk sonra cikti ikinci cizgiGecen ay benım de böyleydi ama yoktu Çizgi rengi pembe mi yoksa gri mi ınsallah vardır senınkı
Canim naptin. Verdin mi kan testi? Ben 10 gun daha bekliyim diyorum net olmasi acisindan. Bi de testi yaptiktan kac dk sonra ikinci cizgiyi gordun?Canım bende aynı durumdayım var mı yok mu diye şüphe içindeyim benimde 2. Çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisi de aynı kan tahlili en garantisi ben yaptıracağım şüphe ile durmak çok zor
:) ilk hamileligimde sanirim bu konuyu takip etmeye baslamistim, ara ara bakip yorum yaziyorum. Hem insanlarin hamilelik haberlerini alinca bi yakinim hamileymis gibi seviniyorum. Deli diyebilirsin bana, evet hazirim![]()
Var gibii :)Sizce var mı arkadaşlar?
Yok canım kan testi vermedim daha benim 2. Çizgi testi yapınca hemen çıktı çok beklemedimCanim naptin. Verdin mi kan testi? Ben 10 gun daha bekliyim diyorum net olmasi acisindan. Bi de testi yaptiktan kac dk sonra ikinci cizgiyi gordun?