- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.461
Gittim canım bende pko var yumurta tembelliğiInsallah olur bende 1 yil8aylik evliyim ilk iki uc ay hap kullandim sonra istedik iste bir yil sonra hamile kalabildim üc ay önce iste ondada düsük yaptim malesef ptesi günü doktora gitcem tedaviye baslamaya herhangi bi sorunum yoktu düsükden öncede gitmisdm doktora ama pek guvenemedm ona bakalim simdidki doktorum nasl olcak.. Sen gittinmi doktora
İlk defa idrar testim silik çıkmıştıGittim canım bende pko var yumurta tembelliğiama 3 aydir kendiliğinden oluyordu bu ay yine olmadi
Sogan ve incir kürü denedinmi?İlk defa idrar testim silik çıkmıştı
Soğanı 1 ay denedim adetim olmamıştı ama içtiğim ay yumurtalillarim da çok ağrı olmuştu ama adet gelmemişti başkada denemedim hiç soğan suyunu.incir hiç denemedimSogan ve incir kürü denedinmi?
Bence asil yumurtaliklarin icin incir dene bnmde sadece bi yumurtdam olgun bende ictim gecen ay yarin yine baslicam iki ay 21 gün iciyosun adetin baslarken adet bitince havuc kürüde yaptm oda yumurtayi catlatiyormus bisey kaybetmezsn bence deneSoğanı 1 ay denedim adetim olmamıştı ama içtiğim ay yumurtalillarim da çok ağrı olmuştu ama adet gelmemişti başkada denemedim hiç soğan suyunu.incir hiç denemedim
Deniyecem canım inciri bakalım ne olacak.Bence asil yumurtaliklarin icin incir dene bnmde sadece bi yumurtdam olgun bende ictim gecen ay yarin yine baslicam iki ay 21 gün iciyosun adetin baslarken adet bitince havuc kürüde yaptm oda yumurtayi catlatiyormus bisey kaybetmezsn bence dene
Dene ama havucuda yap ayri ayri kaynatip biraz iliyinca karistirip iciosun zaten cnmDeniyecem canım inciri bakalım ne olacak.
Canım inşallah işe yarar teşekkür ederimmDene ama havucuda yap ayri ayri kaynatip biraz iliyinca karistirip iciosun zaten cnm
Insallah cnm Hic sorun degilCanım inşallah işe yarar teşekkür ederimm
Canım benim inşallah düşük olmaz yavrunu kucağına alırsın bol bol dua etMerhaba kızlar geçen çarşamba hamile olduğunu öğrenmiştim hatırlarsınız belki bugün 2.kontrole gittik kese gelişimi yavaş düşükle sonlanir dedi kahverengi akintımda geliyor basima ne gelecek bilmiyorum sevincim 1 hafta sürdü
pregestoran vermesi lazım dr un .dr değiştir tutunmasını sağlayacak iğne felan yapyor geliminde bir sıkıntı varsa onu bilemiyorum tabi.Hayırlısı dua et.Merhaba kızlar geçen çarşamba hamile olduğunu öğrenmiştim hatırlarsınız belki bugün 2.kontrole gittik kese gelişimi yavaş düşükle sonlanir dedi kahverengi akintımda geliyor basima ne gelecek bilmiyorum sevincim 1 hafta sürdü
yakı regl bittikten sonra bildiğin eczaneden alınan yakıdan bele yapıştırılıyor.3 gün boyunca belde kalıyor 3 gün sonra zaten işlevini yitiriyor.bir ay 1 yakı yetiyor Amacı rahmi aşağı çekiyormuş böylelikle sperm akışını daha kolay yakalıyor ilerleme sağlıyormuş. Buınlar sebepler işte Allah nasip ederse olur.Denedim olursa yazarım.Insallah cnm Hic sorun degil
pko falan varmı adetin düzenlimidir cnm geç döllenme olabilir mi ki?Ben adette olmadım
pko varsa tekrar etmiş olabilirpko falan varmı adetin düzenlimidir cnm geç döllenme olabilir mi ki?
Pko var canım ama 3 aydir düzenli oluyordu sayılır hcg değerim sıfır çıktıpko falan varmı adetin düzenlimidir cnm geç döllenme olabilir mi ki?
Tekrar etmiş olabilir derken canimpko varsa tekrar etmiş olabilir
Ama idrar sonucum silik cikmistiPko var canım ama 3 aydir düzenli oluyordu sayılır hcg değerim sıfır çıktı
3 aydır düzenli oluyordum demişsin bir yorumda pko yinelemiş olabir .regln bu yüzden gecikmiş olabilir testin negatif çıkmış .Tekrar etmiş olabilir derken canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?